Tramadol Hcl Online Tramadol Online Germany Overnight Tramadol Visa edf8329we Tramadol Sale Online
Oleh Dubyna / Shutterstock.com

Handicap-seier i Europa League-kvalifisering

Returoppgjørene i den siste kvalifiseringsrunden i Europa League står for tur, og vi sikter oss inn på aserbajdsjanske Qarabak, som har en jobb å gjøre før de for sjette år på rad kan delta i gruppespillet i en av de kontinentale turneringene.

Kamp: FK Qarabag – Linfield
Spill: Handicap 0-1
Odds: 1.45
Bookmaker: Coolbet
Frist: 29.08.19 kl: 18:00
Innsats: 7/10 units

Liga: Europa League-kvalifisering

Linfield seiret utrolig nok 3-2 forrige uke i Nord-Irland, etter ett massivt press fra gjestene. Laget som tidligere i sommer røk ut av Champions League kvalifiseringen mot Rosenborg har dermed ett hårfint overtak før lagene møtes i Aserbajdsjan i kveld. Det forspranget tror vi fort vil bli spist opp av Qarabag, som normalt skal være ett mye sterkere lag.

Utgangspunktet kunne vært enda bedre for kveldens gjester, da det så ut som de skulle dra med seg 3-1 før returkampen, men en straffescoring på overtid gjør at Qarabag trolig vil kunne avansere med en ettmålsseier. Men vi tror ikke Qarabag vil være tilfreds med bare ett mål i kveld med den klasseforskjellen det er mellom lagene. Det vil trolig resultatet reflektere når den russiske kamplederen Sergey Ivanov blåser av for full tid.

Dette taler for spillet:

  • Qarabag tapte riktignok det første oppgjøret, men sjansestatistikken som viser 8-23 i favør Qarabag forteller mye om kampbildet i kampen.
  • I Champions League-kvalifiseringen tidligere i sommer møtte Qarabag også irsk motstand i Dundalk. Etter 1-1 i Irland ble det overkjøring på hjemlig gress og Qarabag seiret til slutt 3-0.

Dette taler mot spillet:

  • Hjemmelaget vil være videre på både 1-0 og 2-1.
  • Linfield vil være heltente til dette møtet. Nord-irene har aldri kommet så langt i en kvalifisering før, og at de er 90 minutter unna gruppespillet i Europa League er en garanti på at de kommer til å løpe til krampen tar dem.
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker