Tramadol Cod Online Buy Arrow Tramadol Order Tramadol Online Overnight Cod Order Tramadol Online Canada Cheap Overnight Tramadol Cod Tramadol Buy Online Cheap Uk

Oddstips FFK-Levanger

FFK må vinne for å følge Stjørdals/Blink i kampen om opprykk. FFK har ikke tapt på de siste 10 kampene i serien. Levanger med en stygg smell sist. Dette blir en god kamp med to lag i strålende form.

Kamp: Fredrikstad – Levanger
Spill:  H
Odds: 1.50
Bookmaker: Coolbet
Frist: 25.08.19 kl 17:00
Innsats: 6/10 units

Liga: NorskTipping-ligaen avd 2

Fredrikstad er ubeseiret siste 10 kampene i serien.  7-3-0 er fasiten på disse kampene. De ser veldig solide ut, og har virkelig funnet formen. De har signert noen nye spillere og ser enda sterkere ut enn på vårparten. For meg er de den sterkeste kandidaten til opprykk. Så for vi se om det holder mål når sesongen er over. 

Levanger på en stygg smell sist hjemme mot Kvik. 0-3 i sekken, og det kunne blitt mer. Kvik hadde kanskje den beste borte prestasjonen jeg har sett i år av et lag i denne avdelingen. Før dette tapet, så hadde de 6 strake seiere. Levanger har kommet godt igang, etter en elendig start på sesongen. 

Taler for spillet:

  •   FFK har ikke tapt hjemme i år. 4-4-0 er statusen på de 8 kampene som er spilt hjemme.
  • Tim Nilsen er toppscorer. Han har også avgjort noen kamper til FFK sin favør. Det kan for skje i dag også. Han er ON-FIRE! 

Taler mot spillet:

  • Levanger sin borteform i de siste kampene er veldig gode. Har vunnet de 3 siste bortekampene. 
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker