Purchasing Tramadol Overnight Cheapest Tramadol Uk Tramadol Online Sale Tramadol Online Nz

Eliteserien preview – runde 19

Brann – Tromsø. Søndag kl 18:00.

Brann leverte en svak forestilling sist mot Mjøndalen, og tapte 2-1 mot bunnlaget. Bergenserne ligger nå på 5.plass med 29 poeng på 18 kamper, og er fremdeles med i kampen om medalje. For Tromsø begynner det å se veldig mørkt ut, som heller ikke forrige helg maktet å ta tre poeng. Det ble uavgjort mot Lillestrøm, og nordlendingene ligger nå på 14.plass med 18 poeng. Dette er en kamp Brann bør vinne, mot et Tromsø-lag som virkelig ikke ser bra ut.

Haugesund – Lillestrøm. Søndag kl 18:00.

Mannskapet til Jostein Grindhaug leverte en veldig god kamp sist på Intility mot Vålerenga, og tok med seg alle tre poengene hjem etter å ha vunnet 1-2. Det gjør at de ligger på 8.plass med 24 poeng, og går mot å levere en godkjent sesong. Lillestrøm har variert mye i prestasjonene i det siste, og sist ble det poengdeling mot Tromsø. De virker likevel som litt for sterke til å rykke ned per dags dato, og er kun to poeng bak Haugesund på tabellen.

Kristiansund – Mjøndalen. Søndag kl 18:00.

Kristiansund er nå inne i en dårlig periode med to strake tap, sist 2-0 mot Stabæk. De har ikke vunnet siden 5-2-seieren over Lillestrøm 5.juli. Michelsen og gjengen ligger på 9.plass med 23 poeng, og bør vinne denne kampen for å vedlikeholde luken de har ned til Mjøndalen. Gauseth og sulamitten er kun tre poeng bak Kristiansund og er på 11.plass.

Molde – Odd. Søndag kl 18:00.

Rundens storkamp spilles i rosenes by mellom Molde og Odd. Molde topper tabellen med 39 poeng, og har vunnet sine tre siste kamper, sist 2-3 borte mot Ranheim. Odd på sin side må nærmest vinne denne kampen for at håpet om gull skal være intakt. De er fem poeng bak Molde og er på 3.plass. Kan Fagermo klare å ta med seg tre poeng hjem?

Viking – Ranheim. Søndag kl 18:00.

Viking er på gang igjen nå og har vunnet de to siste kampene sine. De knuste Strømsgodset 4-0 forrige helg, og to trepoengere på rad har tatt klubben fra Stavanger opp til en 7.plass, kun et poeng bak Vålerenga som har 26 poeng. For Ranheim ser det mørkt ut, og jeg vil ikke bli overrasket om de må ta turen ned. Trønderne er på 13.plass med 18 poeng, og må virkelig begynne å ta poeng for å holde seg.

Strømsgodset – Sarpsborg 08. Søndag kl 20:00.

For en vanvittig deilig og viktig oppgjør vi har foran oss. Her står det ekstremt mye på spill når laget på 16.plass møter laget som er på 15.plass. Strømsgodset er tabelljumbo med 13 poeng, mens Sarpsborg 08 ligger på plassen over med 15. Det er ekstremt viktig for drammenserne og vinne denne kampen, da de for første gang på lang tid kan ta seg over sisteplassen. Det er også viktig for Sarpsborg 08 å vinne, da de kan få en luke ned til Godset. Det står vanvittig mye på spill her mellom to store klubber som har rotet det til for seg selv denne sesongen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTippeligaenTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker