kivnl / Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Gameweek 3

Runde to av årets Premier League ble en tung opplevelse for mange Fantasy-managere, og mange har nok mange endringer de vil gjøre foran denne runden. Her får du det laget vi tror vil være best for den kommende runden:

Har du lyst på fotballtur til England med Morten Langli? 
Slik vinner du en tur!

Keeper:
Rui Patricio – 5.0 – Wolves (Burnley, H)
Portugiseren er den keeperen som har tatt flest poeng på de to første rundene, med sine 15. Han reddet straffe mot United sist, og sånn sett er noen av poengene litt utover det man kan forvente, men Wolves har vært forholdsvis solide defensivt og vi tror de vil levere en god kamp hjemme på Molineux.

Forsvar:
Lucas Digne – 6.0 – Everton (Aston Villa, B)

Digne har vært et strålende valg så langt i sesongen og har sett bra ut i begge serierundene. Sist fikk han en noe tilfeldig assist. Han måtte senere forlate kampen med skade, men ser ut til å være klar foran helga. Her bør du uansett følge med på pressekonferansen på fredag, men om han er klar for spill bør han være på ditt lag også.

Aaron Wan-Bissaka – 5.5 – Manchester United (Crystal Palace, H)
United var klart best i førsteomgangen mot Wolves sist, men fikk seg en liten støkk i andreomgang og kampen endte 1-1. Solskjærs menn har uansett sett bra ut så langt, og Wan-Bissaka var svært frisk sist, spesielt i det offensive spillet. Mot et Palace som har sett helt tannløse ut bør det være gode muligheter for clean sheet og man kan kanskje håpe på offensive poeng. Wan-Bissaka er også en bonusmagnet så her er det gode muligheter for uttelling.
(Shaw er også et godt alternativ og tar noen dødballer, men statistikken peker i retning Wan-Bissaka)

Oleksandr Zinchenko – 5.5 – Manchester City (Bournemouth, B)
City har sett svært gode ut, selv om det endte 2-2 mot Spurs sist. De slapp likevel bare til tre skudd i hele kampen og mot Bournemouth tror vi det er gode muligheter for en clean sheet. Zinchenko er den billigste veien inn i forsvaret, selv om man kanskje kan gå for Walker over ham om man har råd til det.

Midtbane:
Anthony Martial – 7.7 – Manchester United (Crystal Palace, H)
Martial spiller spiss for et lag som ser ut til å kunne henge med i toppen, og når han da står oppført som midtbanespiller bør han være høyaktuell for ditt lag. Fin scoring sist og dermed scoring i to av to kamper. Martial beveger seg smart og kommer til å komme til sjanser mot Palace.

Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Mason Mount – 6.1 – Chelsea (Norwich, B)
Lampards lille favoritt viste seg fra en svært god side sist og tok like gjerne tre bonus etter å ha scoret mot Leicester.  Unggutten fikk vist frem sin strålende skuddfot og mot et Norwich som slapp inn fire i sin første bortekamp så bør han få noen gode muligheter for flere poeng.

Raheem Sterling – 12.1 – Manchester City (Bournemouth, B)
Fire scoringer på to kamper og en mann man nesten må ha denne sesongen. City skaper så mye offensivt og i Sterling har du et sikkert valg for poeng. Det koster mye, men er så absolutt verdt prisen.

Kevin De Bruyne – 9.6 – Manchester City (Bournemouth, B)
Vi synes City har sett såpass bra ut at vi velger å doble med offensive spillere her, og da er De Bruyne det tryggeste alternativet blant de øvrige spillerne. Han har vært strålende i de to første kampene og står bokført med tre assist så langt, samt at han har tatt fire bonuspoeng.

Leandro Trossard – 6.0 – Brighton (Southampton, H)
Trossard så veldig bra ut i oppkjøringen og var ansett som et spennende valg foran sesongen, men ble overraskende nok benket i første serierunde. Mot West Ham var han dog inne i elleveren på spissplass, og han så veldig bra ut! Det endte med én scoring og han hadde også en ball til i nettet, men den scoringen ble annullert. Belgieren er et spennende valg og en hjemmekamp mot Southampton er en gunstig kamp!

Angrep:
Harry Kane – 11.0 – Tottenham (Newcastle, H)
Kane åpnet sesongen med to sene scoringer mot Aston Villa i første hjemmekamp, før det ble få muligheter og en langt tøffere kamp mot Manchester City sist. Tilbake på eget gress og mot en antatt svakere motstander så er han et åpenbart kapteinsalternativ, og en mann vi har stor tro på denne runden.

Marcus Rashford – 8.6 – Manchester United (Crystal Palace, H)
Rashford spiller venstrekant, men han og Martial bytter posisjon ofte og det gjør at han får bra med muligheter selv om han ikke spiller helt fremst. Det har gitt bra avkastning så langt, med to scoringer og en assist på de to første. Palace har ikke sett all verden ut og det gjør at vi satser tungt på United i dag.

Rundens kaptein:
Raheem Sterling – Sterling har tatt flest poeng av samtlige så langt denne sesongen og har de to siste sesongene vist at han er blant de aller beste alternativene på Fantasy. De to siste sesongene har han levert over 30 målpoeng og vi tror han fortsetter den fine sesongstarten her.

Rundens billigspiller:
Mason Mount (6.1) – Vi har Mount inne på laget fordi den ærgjerrige midtbanemannen så bra ut sist, og skapte en del mot United. Til en såpass pen prislapp som 6.1 ser vi på ham som et strålende valg foran denne runden, mot et Norwich som slipper til en del sjanser.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):
Ryad Mahrez (4.0%)
 – Algerieren noterte seg for tre målgivende i første serierunde og en poengsum på 14. Med Sane ute er det én mindre konkurrent, men vi bommet med Mahrez som diff sist. Vi har dog såpass tro på ham at vi setter ham som diff også denne runden. Taket er skyhøyt, men det er en viss risiko for at det blir lite spilletid.

Rundens donk (valgt av minst 15%):
Pierre-Emerick Aubameyang (26,7%) –
Forrige runde hadde vi gaboneren som kaptein, og han ga oss en scoring. Det gjør at han har scoret i begge så langt, men borte på Anfield tror vi det blir tøft for Arsenal. Det betyr ikke at du bør bytte ut Aubameyang, men akkurat denne runden har vi ikke tro på mye poeng.

Comeon Tier’n en konkurranse med hele 191 000 kr i premiepotten!
Slik deltar du!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker