Tramadol Overnight Paypal Tramadol Buy Online Cheap Get Tramadol Online Coupon Code For Tramadol Online Tramadol Cheap Uk

Serie A – Tabelltips: Disse kjemper mot nedrykk

Fotballsonen ser nærmere på den kommende sesongen i Serie A og gir deg vårt tabelltips. Her tar vi for oss lagene vi tror vil slite i nedrykksstriden.

16. plass: Hellas Verona

Stadion: Bentegodi (Kapasitet: 39 400)
Trener: Ivan Juric (Ny)
Stjernespiller: Darko Lazovic
Se opp for: Lee Seung-Woo
Forrige sesong: 5. plass i Serie B (Rykket opp gjennom playoff)

Hellas Verona ble nummer 5. i Serie B forrige sesong og i så måte burde de muligens være den klareste dumpekandidaten i Serie A denne sesongen. Undertegnede har dog tro på at de kan overraske og spår at de holder seg denne gang, i motsetning til hvordan det endte i 2017/18-sesongen. Den gang rykket de rett ned igjen etter å ha tapt hele 27 av 38 kamper. Forrige sesong i Serie B var heller ikke noe å rope hurra for, men sommeren virker å ha gjort godt for Hellas Verona.

Rutinerte Miguel Veloso er signert fra Genoa, og solide Darko Lazovic er hentet fra samme klubb. Begge kommer gratis etter å ha forlatt Genoa på utløpende kontrakt. Gratis var også Salvatore Bocchetti og den tidligere landslagsstopperen bør fortsatt ha igjen noen sesonger hvor han bør være god for et lag på nedre halvdel. Ragusa er også en spiller som har vist at han har potensial i Serie A, selv om han har levert ustabilt i Sassuolo. I tillegg er Badu hentet inn på lån og 28-åringen har spilt omlag 200 kamper for Udinese og nærmere 80 landskamper for Ghana. I tillegg får vi et nydelig gjensyn med gode, gamle Pazzini. Lee Seung-Woo er en svært spennende spiller og Daniel Bessa har også vist at han har noe i Serie A å gjøre. Det er med andre ord en hel del spillere med mye erfaring fra Serie A, og mange som har levert relativt godt tidligere. Hellas Verona har unngått å hente de spillerne som har vært med på å rykke ned år etter år, men i stedet fått hentet fra en hylle høyere. Vi tror det holder til fornyet kontrakt og spår Hella Verona på 16. plass. Det er dog verdt å nevne at det er en viss skepsis til trener Ivan Juric, mannen som har blitt ansatt og sparket tre ganger på to og et halvt år i Genoa.

17. plass: SPAL

Stadion: Paolo Mazza (Kapasitet: 16 100)
Trener: Leonardo Simplici (Siden desember 2014)
Stjernespiller: Andrea Petagna
Se opp for: Igor
Forrige sesong: 13. plass

SPAL ble dømt nord og ned foran forrige sesong og alle ventet at de ville få en blytung retur til Serie A, men laget som ble slått konkurs så sent som i 2005 overrasket samtlige og endte helt oppe på 13. plass forrige sesong. Vi tror det vil gå noe tyngre i andresesongen, men har tro på at SPAL vil redde plassen også denne sesongen.

I sommer har de sikret seg Andrea Petagna fra Atalanta. Den tidligere Milan-unggutten var på lån forrige sesong og scoret hele 16 seriemål! Han har allerede blitt linket til større klubber, men foreløpig ser han ut til å bli værende i SPAL og det vil være avgjørende for laget fra Ferrara. De har også sikret seg Murgia på full overgang, og den italienske U21-landslagsspilleren var god på lån forrige sesong. Valoti og Fares er også hentet inn etter å ha vært på lån forrige sesong, mens lovende Igor er kommet inn fra østerriksk fotball. SPAL er på ingen måte et lag som ser ut til å kunne ta steget opp på øvre halvdel med det første, men troppen skal være god nok til å berge plassen og vi tror det ender med 17. plass denne sesongen.

18. plass: Brescia

Stadion: Mario Rigamonti (Kapasitet: 16 700)
Trener: Eugenioe Corini (Siden september 2018)
Stjernespiller: Antonio Donnarumma
Se opp for: Sandro Tonali
Forrige sesong: 1. plass i Serie B

Brescia rykket opp etter å ha vunnet Serie B forrige sesong, hvor de endte ett poeng foran Lecce. Til tross for at de vant serien avga Brescia poeng i halvparten av kampene og etter en sommer hvor de så langt ikke har fått styrket laget nevneverdig så spår vi at Bresica får det tøft i sin retur til Serie A, hvor de skal spille for første gang siden 2010/11. Sist de var oppe endte det med 19. plass og vi spår at det ender med nedrykk også denne gang.

Forrige sesong var det stjernespiss Antonio Donnarumma som skjøt Bresica til opprykk(med god hjelp av blant annet svært lovende Sandro Tonali). Hurtigtoget leverte intet mindre enn 25 mål og 7 målgivende for et lag som totalt scoret 69 mål. Han var med andre ord direkte involvert i nær halvparten av målene forrige sesong og er lagets klart viktigste spiller. Han har levert voldsomt med mål på det nest høyeste nivået i Italia, men 28-åringen har aldri fått prøvd seg i Serie A og det blir spennende å se om han evner å levere noe i nærheten av de prestasjonene når han skal opp et nivå. De har også fått hentet inn en spennende spiss i Florian Aye, som scoret 22 mål i Ligue 2 forrige sesong. I mål er Jesse Joronen hentet fra FC København for en sum på omlag 45 millioner kroner og han vil antagelig styrke laget. Til tross for at det er noen spennende spillere i stallen så tror vi ikke de har den nødvendige kvaliteten til å redde plassen og trener Corini har heller ikke mye å vise til før opprykkssesongen. Vi spår at det ender med 18. plass for Brescia.

PS: Etter at artikkelen ble ferdigstilt har Mario Balotelli signert for Brescia. Han vil bli lagets store stjerne og styrker det offensive ytterligere. Vi er fortsatt usikre på om resten av laget er godt nok og de styrkes i den posisjonen som kanskje så best ut fra før, men Balotelli tilbake i Serie A blir en attraksjon.

19. plass: Parma

Stadion: Ennio Tardini (Kapasitet: 22 350)
Trener: Roberto D’Aversa (Siden desember 2016)
Stjernespiller: Gervinho
Se opp for: Yann Karamoh (På lån fra Inter)
Forrige sesong: 14. plass

Parma klarte seg bra i sin første sesong tilbake i Serie A i 2018/19, og lå godt inne på øvre halvdel et stykke ut i sesongen. Det ble bare to seiere på de siste 18 kampene, og med 13 poeng på disse kampene viste Parma nedrykkstakter i siste del av forrige sesong. Vi sliter med å se at de skal få endret dette veldig inn i den nye sesongen og tror det går mot retur til Serie B for Parmas del.

Uten Gervinho hadde Parma rykket ned forrige sesong, og i siste halvdel stoppet det voldsomt opp for 32-åringen. Han blir likevel viktig også denne sesongen og Yann Karamoh blir et friskt tilskudd på motsatt kant. Den totale kvaliteten er dog ikke all verden og mye tyder på at det går mot nedrykkskamp for Parma denne sesongen. De har riktignok noen spillere som holder forholdsvis bra nivå, som eksempelvis Juraj Kucka. Keeper Sepe har også kvalitet til å kunne stenge buret i enkelte kamper, men forsvaret ser ikke all verden ut og at det er snart 38 år gamle Bruno Alves som leder det er ikke nødvendigvis noe styrketegn. Får de i gang Inglese eller Cornelius (begge lånt inn) kan det være nok offensiv slagkraft i laget, og Inglese leverte relativt bra forrige sesong når han også var på lån. Den gang hadde Parma kjøpsopsjon, men ikke nok penger til å kjøpe ham ut. Dermed blir det en ny låneperiode og dette sier en del om tilstanden til Parma. De har ikke mulighet til å styrke laget nevneverdig og slik de så ut på slutten av forrige sesong så tror vi det ender med 19. plass.

20. plass: Lecce

Stadion: Via del Mare (Kapasitet: 40 670)
Trener: Fabio Liverani (Siden september 2017)
Stjernespiller: Gianluca Lapadula (På lån fra Genoa)
Se opp for: Simone Lo Faso
Forrige sesong: 2. plass i Serie B

Lecce rykket opp til Serie A etter å ha sikret seg andreplassen i Serie B forrige sesong, men vi tror de får det tungt i returen til det øverste nivået i italiensk fotball. Opprykkslagene fra Serie B endte på bortimot rekordlave poengsummer forrige sesong, og selv om Lecce hadde seks poengs margin ned til Benevento og hele 14 poeng ned til Benevento så tror vi det er Lecce som vil få den tøffeste sesongen av alle.

Grunnen til at vi tror Lecce vil få det tungt denne sesongen er at de har en stall med svært lite erfaring fra Serie A, og ikke har klart å styrke laget nevneverdig i sommer. De har fått hentet Gianluca Lapadula og Diego Farias på lån, men ingen av dem to vil skyte dem til ny kontrakt på egenhånd. Førstnevnte har kapasitet til å være en bra målscorer, men har ikke helt fått det til i Serie A så langt i karrieren. Det som taler til fordel for Lecce er at Fabio Liverani har gjort underverker etter at han ankom klubben i september i 2017, og dersom det taktiske skulle lykkes for Lecce så vil de kunne kjempe seg til nok poeng til å kunne klare seg. Vårt tips er uansett at det ender med nedrykk og 20. plass for Lecce. Det blir uansett et fint gjensyn med erverdige Via Del Mare, og forhåpentligvis kan Lecce fortsette sin imponerende fremgang og kjempe om videre plass på det øverste nivået.

Kategorier
ItaliaNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker