Can U Get Tramadol Online Tramadol Ultram Online Tramadol Online Overnight Visa Cod Tramadol Online Buy Prescription Tramadol Without Tramadol Buy Online Usa
photo-oxser / Shutterstock.com

LaLiga tabelltips: 5.plass Sevilla

Sevilla

By: Sevilla
Stadion: Ramon Sánchez Pizjuán
Kapasitet: 43 883
Trener: Julen Lopetegui

Kaptein: Jesús Navas
Stjernespiller: Éver Banega
Stort talent: Sergio Reguilón

I Sevilla har det vært full kok i sommer. Ny trener er kommet inn, i tillegg til drøssevis av spillere som skal prøve å utfordre om en Champions League-plass. Det ser jo spennende ut, men kan det være en viss fare for at det har blitt altfor mange store utskiftninger?

Tropp og overgangsaktivitet

Først må vi innom treneren Julen Lopetegui. 2018 var nok det tyngste året han har hatt i sitt profesjonelle liv. Han skulle lede Spania i VM, men noen dager før det hele brakte løs skrev han under på en avtale med Real Madrid. Det likte ikke Spania-ledelsen som ga han sparken bare noen dager før mesterskapet. VM gikk ikke bra for Spania som røk ut mot Russland i åttendelsfinalen. I Real Madrid måtte han klare seg uten Cristiano Ronaldo, og det varte bare i 14 kamper før han fikk sparken. Det må ha vært blytunge måneder for en trener som står for fantastisk filosofi og spillestil. Nå har han omsider fått en ny sjanse i en storklubb, og Sevilla er det andre laget han leder i sin karriere i LaLiga. Sevilla har også en sterk tropp, men jeg synes kanskje det er blitt gjort i overkant mange utskiftninger noe som ikke alltid slår positivt ut. Vaclik er den som skal vakte buret, og der er de i trygge hender. Han er en av ligaens desidert beste målvakter. I midtforsvaret har de hele seks spillere, men se ekstra opp for Jules Koundé, Sergi Gomez og Diego Carlos. På backene er det også mye kvalitet i Jesús Navas, Sergio Reguilón og Sergio Escudero. På midtbanen er det fremdeles briljante Éver Banega som er sjefen, og får i oppgave å dirigere spillere som Joan Jordán, Óliver Torres og Franco Vázquez. I angrepet har de også mange kjente og gode fjes i Lucas Ocampos, Bryan Gil, Ronny Lopes og Luuk de Jong. Sevilla har hentet inn hele 13 spillere i sommer, og vi får ikke nevnt alle men de mest merkverdige overgangene er Jules Koundé, Ronny Lopes, Joan Jordán, Luuk de Jong, Óliver Torres og Sergio Reguilón (lån). De har også solgt spillere for mange millioner euro, og blant de som har forlatt klubben er Wissam Ben Yedder, Pablo Sarabia, Luis Muriel og Quincy Promes.

Se opp for

Ronny Lopes er hentet inn fra Monaco. Den portugisiske 23-åringen kan spille på begge kantene eller i en rolle bak spissen. Han leverte ikke særlig gode tall forrige sesong, men for to sesonger siden var han i fyr og flammer i Monaco. 38 kamper, 15 mål og syv målgivende pasninger ble det. Dette er en typisk spiller Julen Lopetegui har sansen for, og dette synes jeg er et godt kjøp.

Spådom

Det er ikke alle de nye signeringene til Sevilla som kommer til å bli en like stor suksess, det tror jeg vi kan slå fast med en gang. Men Julen Lopetegui er en meget god trener, og har fått jobbe med dette laget i pre-season. Jeg synes det ser bra ut, og målsettingen bør være å krige med Valencia om 4.plassen, noe jeg tror de kan. Men per dags dato synes jeg Valencia er et lite hakk bedre og tror Sevilla må nøye seg med en 5.plass. Men se opp, for i Sevilla blir det mye god fotball å se denne sesongen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker