Tramadol For Sale Online Cod Cheap Tramadol Fedex Overnight Order Tramadol Discount Order Tramadol Cheap Overnight

Til helga sparkes en ny Bundesliga-sesong i gang

I morgen sparkes 2019/20-utgaven av den tyske Bundesligaen i gang, når de regjerende mesterne Bayern München tar imot Rune Jarstein og Hertha Berlin til dyst på Allianz Arena.

Predictor Quiz: Vinn opptil 500 000 kr!
Meld deg på denne gratis konkurransen!

Jarsteins Hertha Berlin ble nummer elleve forrige sesong, men sikter høyere denne sesongen. Deres serieåpning kunne ikke blitt mye vanskeligere, når regjerende seriemester og storlaget Bayern München står på motsatt banehalvdel. Her får klubben, som også har Per Ciljan Skjelbred i stallen, virkelig testet seg fra første spark på ballen denne sesongen. Når det gjelder Bayern München, går de inn i en sesong, kanskje mer presset av sin argeste konkurrent, enn på mange år. Borussia Dortmund holdt nemlig storlaget fra München helt inn til døra forrige sesong, og endte til slutt kun to poeng bak mesterne. Dortmund er kraftig forsterket denne sommeren, og det kan bli enda en meget jevn gullkamp som varer helt inn i Tyskland denne sesongen. De gulkledde har også allerede slått Bayern en gang denne sesongen, da den tyske supercupen ble Lucien Favres første trofé som Dortmund-manager, tidligere i august.

Dortmund åpner serien hjemme mot Augsburg på lørdag, med avspark 15:30. Dette er en kamp det forventes at hjemmelaget skal dominere, og ganske greit ta med seg tre poeng fra. Favre har gjort flere store signeringer i sommer, og blant andre Thorgan Hazard, Julian Brandt og Mats Hummels har kommet inn portene på Signal Iduna Park. Sistnevnte melder overgang fra Dortmund til Bayern for andre gang i sin karriere, og han har faktisk kun spilt i Bayern og Dortmund. Han startet sin karriere i Bayern, men dro til Dortmund i 2009. Det var i den gule drakta at hans store gjennombrudd kom, og sommeren 2016 ble han hentet tilbake til Bayern, som en av verdens beste midtstoppere. Nå er han altså tilbake i klubben han slo gjennom i, og kan bli en viktig brikke bak i midtforsvaret, for at de offensive kvalitetsspillerne skal få skinne mest mulig. Både Bayern – Hertha og Dortmund – Augsburg sendes direkte på Viasport 1.

TILBAKE I GULT: Denne sesongen skal igjen Mats Hummels spille for Borussia Dortmund. Han har forlatt Bayern München til fordel for de gulkledde, for andre gang i sin karriere.

I tillegg til Dortmund – Augsburg, spilles det også fire andre kamper på lørdag. Tre av disse har avspark samtidig som kampen på Signal Iduna Park, og det er kampene Freiburg – Mainz, Wolfsburg – Köln og Leverkusen – Paderborn. Både Köln og Paderborn (som begge er nyopprykket) har fått tøffe åpningskamper, med hver sin bortekamp mot to av lagene som er antatt å havne godt oppe på øvre halvdel av tabellen. På en måte kan dette være en fin start for de to nyopprykkede, de har i alle fall ingenting å tape, og ofte kommer nyopprykkede lag ut i hundre i en ny sesong. Den siste kampen som går på lørdag, sendes også på Viasport 1, men har avspark 18:30 norsk tid. Det er oppgjøret mellom Borussia Mönchengladbach og Schalke 04 på Borussia Park.

Hjemmelaget på Borussia Park mistet den siste Champion League-plassen etter den siste serierunden i fjor, da Bayer Leverkusen snek seg forbi. En god sesong endte med en sterk, men litt bitter femteplass, en plassering vi i Fotballsonen tror de kopierer denne sesongen. Thorgan Hazard har forlatt klubben, og kommer til å bli sårt savnet. De har likevel hentet inn to spennende angrepsspillere i sommer, og både Breel Embolo og Marcus Thuram har potensialet til å gjøre savnet av Eden Hazards bror minst mulig. Embolo vil dermed kunne få sin Bundesliga-debut for Borussia Mönchengladbach mot sin gamle klubb Schalke, som han ble hentet fra i sommer. Schalke hadde en skuffende sesong i fjor, og bør heve seg mange hakk denne sesongen. En 14.plass for storklubben er langt fra godt nok, spesielt med tanke på at de ble nummer to sesongen før. De ser ikke veldig forsterket ut, så det spørs om de blåkledde klarer å ta nok steg, til at de havner veldig mye høyere på tabellen denne sesongen. De får seg i alle fall en real test allerede i den første serierunden.

To TV-sendte kamper på søndag
Den første runden i Bundesligaen avsluttes søndag, med to Viasport-sendte kamper. Først ut, er laget som i fjor var uhyre nært en Europa League-finale, Eintracht Frankfurt. De tar imot Hoffenheim, og avspark er 15:30. Det er knyttet store spørsmålstegn til om hvorvidt Frankfurt kan prestere like godt uten sine to suverent mestscorende spillere fra forrige sesong, Sebastien Haller som har gått til West Ham, og Luka Jovic som har gått til Real Madrid. Også Hoffenheim har mistet viktige spillere i sommer, og både Joelinton (Newcastle), Kerem Demirbay (Leverkusen), Nadiem Amiri (Leverkusen) og Nico Schulz (Dortmund) har forlatt klubben denne sommeren. Det er fire spillere det blir tøft å erstatte, men en av dem som skal gjøre tomrommet minst mulig, er danske Robert Skov, som er hentet fra FC København.

Det siste av de tre nyopprykkede lagene, Union Berlin, får æren av å avslutte den første runden i sesongens Bundesliga. De tar imot RB Lepzig, til det som blir en tøff kamp for det andre hovedstadslaget i toppdivisjonen. Leipzig var det laget som var nærmest Dortmund og Bayern i fjor, og bør også være med å kjempe om medaljer hele veien inn denne sesongen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker