Tramadol Hexal 100Mg Online Tramadol Buy Online Usa Buy Cheap Tramadol Online Cod Tramadol With Mastercard Tramadol Online Illinois Order 180 Tramadol Overnight

LaLiga tabelltips: 8.plass Athletic Club

Athletic Club

By: Bilbao
Stadion: San Mamés
Kapasitet: 53 289
Trener: Gaizka Garitano
Kaptein: Óscar de Marcos
Stjernespiller: Iñaki Williams
Stort talent: Asier Villalibre
Tabellplassering forrige sesong: 8. i LaLiga

Athletic Club er en av de største klubbene i Spania, har en stor og relativt ny stadion og er en av de rikeste. Til tross for dette har de en såkalt Basker-politikk som gjør at du må ha en tilknytning til baskerland for å kunne spille for denne store klubben. Det har preget de på godt og vondt, men mange vil mene at denne politikken gjør at de aldri helt kan hevde seg blant de tre store, noe de i utgangspunkter bør ha potensiale til.

Tropp og overgangsaktivitet

Gaizka Garitano ledet dette laget til en 8.plass i LaLiga forrige sesong. Det må sies å være en godkjent plassering med tanke på hvordan de lenge så ut. Han er ung, spennende og bra trener som selv har spilt for Athletic Club. Ser vi på troppen deres er det nesten ikke gjort noen endringer sammenlignet med forrige sesong, noe som er forståelig med tanke på politikken de har. Unai Simon står i mål, og i forsvaret foran seg kommer nok Inigo Martinez og Yeray alvarez / Unai Nunez til å spille. På backene har de Óscar de Marcos og Mikel Balenziaga. På midtbanen så har Mikel San Jose, Benat, Dani Garcia og Raul Garcia massevis av erfaring og de vet hva som kreves for å gjøre det bra i LaLiga. I angrepet ser det spennende ut. Iker Munian, Ibai Gomez, Iñaki Williams og Aritz Aduriz er alle bra spillere som kommer til å ta seg av det offensive. Når det gjelder overgangsaktiviteten så har ikke Athletic Club kjøpt noen spillere i sommer, men de har flyttet opp fire spennende spillere fra ungdomsakademiet, der spesielt Asier Villalibre ser spennende ut. De har heller ikke solgt noen spillere, men Sabin Merino, Ander Iturraspe, Mikel Rico, Alex Remiro, Xabi Etxeita og Markel Susaeta har alle forlatt klubben gratis.

Se opp for

Iñaki Williams er en svært populær spiller i Bilbao. Han har gått gradene i denne klubben, har en lillebror som spiller for ungdomslaget og er veldig godt integrert i byen. Flere klubber skal ha vært interessert i spissen, men han vurderte ikke engang å forlate klubben. I stedet så undertegnet han nylig en kontrakt til 2028 (!), noe man svært sjeldent ser. Det sier noe om lojaliteten hans til klubben, og det gjør han bare enda mer populær. På 38 kamper forrige sesong ble det 13 mål og fire målgivende pasninger og han har tatt store steg. Før bommet han ofte på store sjanser og hadde ikke særlig sluttprodukt, men dette ser ut til å bli bedre. 25-åringen har blitt voksen nå, og er en attraksjon å se på i LaLiga.

Spådom

Jeg liker dette Athletic Club-laget, og de verdiene de har er helt unike. Politikken deres er fantastisk synes jeg, og supporterne føler virkelig at de elleve på banen er en av dem. De har ikke mulighet til å hente spillere fra samme hylle som mange andre lag, men de har likevel et godt lag som er meget sammensveiset og som drar i samme retning. Jeg ser ingen grunn i at de skal være dårligere denne sesongen enn den forrige, og tror faktisk de ender på samme plass også igjen i år.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker