Order Tramadol Online Us Buy Real Tramadol Online Overnight Tramadol Visa Order Tramadol Overnight Online Tramadol Online Cod Fedex

LaLiga tabelltips: 13.plass Alavés

Alavés

By: Vitoria
Stadion: Estadio Mendizorrotza
Kapasitet: 19 840
Trener: Asier Garitano
Kaptein: Manu García
Stjernespiller: Lucas Pérez  
Stort talent: Martín Aguirregabiria
Tabellplassering forrige sesong: 11. i LaLiga

Abelardo gjorde en fantastisk jobb med dette Alavés-laget forrige sesong og det endte til slutt med en meget solid 11.plass. Han ville ha nye utfordringer og har forlatt skuta. Inn har Asier Garitano kommet, en trener med masse erfaring fra LaLiga, som ønsker å lede dette laget til nok en solid og trygg plassering.

Lyst på den velkjente ComeOn lykkeboxeren?
Skaff deg en her!

Tropp og overgangsaktivitet

Asier Garitano er mest kjent for den fantastiske tiden han hadde i Leganés. 49-åringen ledet Madrid-klubben i 215 kamper, før han fikk tilbud i forkant av forrige sesong å ta over Real Sociedad. Oppholdet hos baskerne gikk ikke som forventet og etter 19 kamper fikk han sparken. Det tyder på at den klubben kanskje ble hakket for stort for han, men jeg tror Alavés kan passe han bra og jeg er spent på å se hva han kan få til i Vitoria. Han har et veldig godt forsvar til rådighet. I mål finner vi Fernando Pacheco som var en av de bedre målvaktene i LaLiga forrige sesong. Foran seg har han stødige Victor Laguardia og Guilermo Maripan, som er en veldig god stopperduo. På backene finner vi trolig Aguirregabiria og Ruben Duarte. På midtbanen tar kaptein Manu Garcia fatt på nok en sesong i Alavés. Rundt seg har 33-åringen blant annet Pere Pons, Tomás Pina og Mubarak Wakaso. I angrepet er det Lucas Perez som er den store stjerna, men trenger hjelp fra sine kollegaer Aleix Vidal, Joselu og ikke minst, den svenske legenden John Guidetti. Alavés har i sommer brukt ti millioner euro på fem spillere. Inn portene har Lucas Perez, Joselu, Ramon Mierez, Pere Pons og Luis Rioja kommet. Det forventes spesielt store ting av Lucas Perez, men jeg synes også Pere Pons er en spennende signering.

Se opp for

Lucas Perez vet hva det vil si å prestere i LaLiga. 30-åringen har etter hvert rukket å bli en meget rutinert spiller som har erfaring fra blant annet Paok i Hellas, og Arsenal og West Ham i England. Forrige sesong spilte han under Manuel Pellegrini i West Ham, men det gikk ikke særlig bra for spissen som kun maktet å score tre mål på 15 kamper. Sist Lucas Perez spilte i LaLiga var i 2017/2018-sesongen for Deportivo la Coruna som endte med nedrykk. Den sesongen leverte han åtte mål og seks målgivende pasninger, men det var ikke nok til å redde klubben sin. Jeg synes dette er en god signering av Alavés. Han er fortsatt i en fin alder, og er en garantist for å levere greit med målpoeng.

Spådom

Asier Garitano inn portene er spennende, og jeg tror han er sulten på å vise seg frem igjen. Dette Alavés-laget er meget solide defensivt, men jeg synes de mangler litt kvalitet på midtbanen og i angrepet. Jeg er dog helt sikker på at de kommer til å klare seg i LaLiga. De er altfor god til å rykke ned, spesielt med tanke på det sterke forsvaret de har. Jeg tror det går mot en trygg, solid og rolig sesong for de håpefulle fra Vitoria.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker