Online Tramadol Cod Tramadol Online Cod Overnight Cheap Tramadol Buying Tramadol Uk

LaLiga tabelltips: 11.plass Getafe

Getafe

By: Madrid
Stadion: Coliseum Alfonso Pérez
Kapasitet: 17 393
Trener: José Bordalás
Kaptein: Jorge Molina
Stjernespiller: Djené Dakonam
Stort talent: Marc Cucurella
Tabellplassering forrige sesong: 5 i LaLiga

Getafe var den store overraskelsen i toppen av LaLiga forrige sesong. Madrid-klubben hevdet seg til overraskelse for alle i toppen, og endte til slutt på en 5.plass. De endte kun to poeng bak Valencia og Champions League-fotball, men Alfonso Pérez-publikummet tar nok mer enn gjerne imot Europa League-fotball og ganske mange kroner i kassa.

Tropp og overgangsaktivitet

José Bordalás tar fatt på sin fjerde sesong som trener for Getafe. Man sitter igjen i dag og klør seg selv i hodet over hvordan Getafe klarte å ende topp fem i LaLiga forrige sesong, og jeg tror ikke man er helt klar over hvilken vanvittig stor prestasjon det egentlig var. Det ble spekulert i at han kom til å forlate klubben, men han er her enda og skal lede dette laget i LaLiga og Europa League. Det som er bra for Getafe er at de har klart å beholde alle sine beste spillere, og de har en tropp som er sulten på å spille Europa League med dette laget. Soria er mannen med ansvaret helt bakerst i banen. 26-åringen som tidligere har 36 kamper for Sevilla var meget god forrige sesong. I midtforsvaret har de utrolig nok klart å beholde en av ligaens beste stoppere i Djené Dakonam. Ved siden av han kommer vi nok til å se Cabrera. På backene har de solid og sterk dobbeldekning i Damian Suarez / Allan Nyom og Vitorino Antunes / Marc Cucurella. Midtbanen er sterk og passer spillestilen til Bordalás på en god måte. Spillere som Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic og Fransisco Portillo passer dette laget helt perfekt. I angrepet finner vi mye rutine i veteranene Jorge Molina, Ángel Rodriguez, Enric Gallego og spilleren som fikk sin debut for det spanske landslaget forrige sesong, Jaime Mata. Mye av det Getafe har gjort på overgangsmarkedet synes jeg er klokt. De har hentet inn Allan Nyom og Marc Cucurella for å få god dekning på back-plassene, noe som blir viktig når de skal kjempe i LaLiga, Europa League og Copa del Rey. I tillegg til det har Madrid-klubben fått inn Xabi Etxeita på gratis-overgang fra Athletic Club i midtforsvaret. En overgang jeg dog ikke forstår så veldig mye av er kjøpet av Enric Gallego fra Huesca for seks millioner euro. Han scoret fem mål på 19 kamper i LaLiga forrige sesong, og prisen var litt i overkant etter min mening.

Se opp for

Damian Suarez. Dette er en spiller det har blitt snakket mye om de siste årene. En veldig elsk/hat-spiller som er en ekspert på å provosere motspillerne. Han river i trøya, kommer ofte med masse etterslengere og har en ekstremt kort lunte. Et vanvittig konkurranseinstinkt, som til tider også kan være et byrde for laget sitt. Uruguyaneren fikk 13 gule kort på 36 kamper forrige sesong. Som spiller kjennetegner han dette Getafe-laget på en god måte. Jobber knallhardt, gir alltid alt i hver eneste duell og spiller til tider stygt. Denne setningen beskriver forrige sesongs utgave av Getafe på en god måte.

Getafe

Det er mange som ikke liker dette Getafe-laget på grunn av at de spiller på kanten og er i utgangspunktet et defensivt lag. Selv lar jeg meg begeistre av deres prestasjoner, og synes det er helt vanvittig det de får til og det faktum at de skal spille i Europa League denne sesongen. Kampbelastningen kommer til å være uvandt for de denne sesongen, og jeg tror ikke de kommer til å levere like bra denne sesongen som i fjor, noe man absolutt ikke kan forvente av de heller. Jeg tror dog de tar en fin og grei plass på midten av tabellen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker