Online Tramadol Mastercard Tramadol Buy Online Ordering Tramadol Online Illegal Purchase Tramadol Online Cheap
Helgas største oppgjør er kampen mellom Gladbach og Bayern Munchen på Borussia-Park. Foto: Fingerhut / Shutterstock.com

5.plass: Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach mistet Champions League-plassen på målstreken i fjor. Tar de steget inn blant de fire beste lagene i Tyskland denne sesongen?

Både i 2014/15- og 2015/16-sesongen klarte Gladbach topp fire i Bundesliga, og fikk dermed muligheten til spill i Champions League. De to påfølgende sesongene endte med to niendeplasser, mens de i fjor igjen var med helt inn, men tapte kampen om fjerdeplassen i siste serierunde.

Lyst på den velkjente ComeOn lykkeboxeren?
Skaff deg en her!

2018/19-sesongen
Før den siste serierunden, lå Gladbach på fjerdeplass, a poeng med Bayer Leverkusen, men med bedre målforskjell. I den siste runden skulle Gladbach ta imot serietoer Borussia Dortmund, mens Leverkusen skulle til hovedstaden og møte Hertha Berlin. Gladbach tapte 0-2 mot Dortmund, mens Leverkusen tok en overbevisende 5-1-seier i hovedstaden, og fikk dermed den siste Champions League-plassen. En bitter avslutning på en ellers god sesong for Borussia Mönchengladbach.

Gladbach var lenge med i tetkampen forrige sesong, og lå som nummer tre på tabellen etter halvspilt serie. Da hadde laget til Dieter Hecking hele fem poeng ned til RB Leipzig på fjerde- og seks ned til Eintracht Frankfurt på femteplass. Andre halvdel av sesongen gikk litt tråere, og det ble blant annet kun en seier på de fem siste seriekampene.

Aktiviteten i sommer
Marco Rose er ny manager i Gladbach. Han tok over etter Dieter Hecking, og kommer fra den østerrikske storklubben Red Bull Salzburg. Gladbach er ikke blant de som har vært mest aktiv på overgangsmarkedet i sommer, men noen store overganger har det blitt. For det første er Thorgan Hazard solgt til Dortmund. Han har vært en meget god og viktig spiller for Gladbach de siste sesongene, og kommer til å bli savnet. Håpet er at Marcus Thuram, sønn av den franske legenden Lillian Thuram, skal tette det hullet. Han er hentet fra Guingamp, og er en rask, teknisk og meget spennende kantspiller.

Ellers har Rose tatt med seg Stefan Lainer fra Salzburg. Den østerrikske høyrebacken er ventet å bli Gladbachs førstevalg i sin posisjon denne sesongen, og er en veldig fin forsterkning til stallen. En annen spennende signering, som også kan tette litt av hullet Hazard etterlater seg, er Breel Embolo. 22-åringen fra Sveits er kjøpt fra Schalke 04 denne sommeren, og har lenge vært rangert som et veldig stort talent. Han er en fysisk sterk og rask angrepsspiller, som det blir meget spennende å følge i ny klubb denne sesongen. Embolo var på banen i alle kampene til Sveits under fotball-VM forrige sommer, og i fjor scoret han fem mål og hadde fire målgivende pasninger på tjue kamper i Bundesliga for Schalke.


SPENNENDE: Breel Embolo (t.v), her i aksjon mot Frankrike under VM i fjor sommer, er en meget spennende signering for Gladbach.

Begrunnelse for tabelltips
Selv om viktige Hazard hard dratt, ser Gladbach meget sterke ut foran denne sesongen. De har hentet inn to meget spennende angrepsspillere, og har signert en spennende manager i Marco Rose. Vi tror Gladbach nok en gang ender på den litt sure femteplassen, men at de har potensial til å kjempe om topp fire helt til siste slutt, også denne sesongen.

Vårt tabelltips:

  1. Borussia Mönchengladbach
  2. Eintracht Frankfurt
  3. VfL Wolfsburg
  4. TSG 1899 Hoffenheim
  5. Hertha Berlin SC
  6. Werder Bremen
  7. 1.FSV Mainz 05
  8. FC Schalke 04
  9. SC Freiburg
  10. 1.FC Köln
  11. FC Augsburg
  12. 1.FC Union Berlin
  13. Fortuna Düsseldorf 1895
  14. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker