Order Tramadol Online Uk Order Tramadol Discount Tramadol Buy Cod Tramadol Purchase Cod

LaLiga tabelltips: 16.plass Leganés

Leganés

By: Madrid
Stadion: Municipal de Butarque
Kapasitet: 12 450
Trener: Mauricio Pellegrino
Kaptein: Unai Bustinza
Stjernespiller: Martin Braithwaite
Stort talent: Youssef En-Nesyri
Tabellplassering forrige sesong: 13. i LaLiga

Leganés tar nå fatt på sin fjerde strake sesong i LaLiga, og jeg må personlig bare si at dette er en klubb som virkelig har sjarmert meg. Deres stadion Butarque har blitt kjent mange steder, gjennom den fantastiske sandwichen de serverer, og laget har også servert supporterne sine mye glede i de årene de har hevdet seg i LaLiga.

Tropp og overgangsaktivitet

Med dette Leganés-laget vet man som regel hva man får. Det er et lag som er gode defensivt og som kriger og kjemper gjennom en hel kamp. Bakerst i buret finner man Ivan Cuellar som har sine blemmer, men som på sitt beste kan redde skudd etter skudd. Foran han har de et godt etablert stopperpar i Siovas og kaptein, Unai Bustinza. Disse skal ha mye av æren for at Leganés kun slapp in 43 mål forrige sesong. På midtbanen finner vi blant annet spennende Oscar Rodriguez som tar fatt på sin andre sesong i Madrid-klubben. Han har en veldig god fot og slår gode dødballer. Også kommer man ikke utenom En-Nesyri og Braithwaite på topp. Det er to spillere som kan skape farligheter for hvilket som helst lag i LaLiga. Når det gjelder overgangsaktiviteten har de lagt ut tre millioner Euro for den spennende venstrebacken, Jonathan Silva fra Sporting. I tillegg har også blant annet Roberto Rosales kommet inn som alternativ på høyrebacken, samt at man har klart å hente Sabin Merino på gratis-overgang fra Athletic Club.

Se opp for

Martin Braithwaite ble hentet inn på lån fra Middlesbrough i januar, og i forkant av denne sesongen ble avtalen gjort permanent for åtte millioner euro. Dansken kom inn i laget som om det bare var en lek, og presterte fra første spark på ballen. Han er veldig hurtig, god til å gå på løp og skaper mye for laget sitt. Spissen noterte seg for fire mål og syv målgivende pasninger på 19 kamper, og dersom han kan bygge videre på det denne sesongen vil det være veldig bra for Leganés.

Spådom

Leganés var forrige sesong bunnsolide defensivt, og offensivt i banen har de spillere som Braithwaite og En-Nesyri som kan vinne de kamper. Leganés har også en dyktig trener i Pellegrino som vet hva som kreves for å få det beste ut av lag som kjemper i LaLiga. Jeg tror dette laget er for gode til å rykke ned, men ser for meg at de kjemper om plassene like over bunnsjiktet.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker