Tramadol Online Tramadol Purchase Uk Order 180 Tramadol Cod Tramadol Uk Online Tramadol Prescriptions Online

8. TSG 1899 Hoffenheim

Livet etter Julian Nagelsmann skal settes ut i praksis. Erstatteren Alfred Schreuder skal prøve å utøve suksessen han var med på som assistenttrener i Ajax, tross spillerflukten som har preget laget denne sommeren.

Nagelsmann har tatt turen over til Leipzig, mens flere av spillerne også har gått til andre Bundesliga-klubber. Rent økonomisk kan man si at det har vært en god sommer, med spillersalg for over en milliard i spillersalg, om man teller med norsk valuta. På banen kan det likevel koste dem dyrt.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Forrige sesong

2018/2019 sesongen ble en spesiell affære for Hoffenheim og deres supportere. Laget fikk sin debut i gruppespillet i Champions League, etter at Liverpool ble for sterke i kvalifiseringen sesongen før. Det endte med tre uavgjort og tre tap, og dermed rett ut som jumbo. De havnet også skjevt ut i ligaspillet og var på det høyeste bare plassert på en sjetteplass. Mange var kritiske til at Nagelsmann ble klargjort for RB Leipzig-jobben samtidig som han skulle lede Hoffenheim i 2018/2019 sesongen, og kritikerne har kanskje ett poeng om man tar resultatene i betraktning.

GÅTT VIDERE: Julian Nagelsmann første Hoffenheim til en 9. plass forrige sesong. Nå har han tatt jobben i Red Bull Leipzig.

En veldig ujevn sesong, hvor man fikk se den beste og verste utgaven av laget med korte mellomrom. I det man tenkte de var i gang etter en sterk prestasjon, kunne de se ut som en skygge av seg selv uken etter. En vårsesong uten at spill i Europa stjal fokus og krefter virket ikke å hjelpe. Men laget bydde som regel på underholdning. Bare suverene Bayern München og Dortmund scoret flere mål totalt i sesongen. Til slutt måtte de ta til takke med en 9. plass, noe som også betyr at de ikke skal ut i Europa. Det kan være en hjelpende faktor på ligaspillet denne sesongen.

Det ble heller ikke noe suksess på cupfronten, da Hoffenheim trakk nettopp RB Leipzig så tidlig som i den andre runden. Når glansen av Champions League hadde lagt seg, var det alt annet enn en glansfylt sesong å se tilbake på. Revolusjonsbølgen til Nagelsmann er over for Hoffenheim sin del, kanskje en sesong for sent vil enkelte hevde.

Aktiviteten i sommer

Når det kommer til Hoffenheim, er de største overskriftene i sommer knyttet til spillere som har forlatt klubben. Vi starter derfor i den enden. Visekapteinen Nico Schulz har spilt seg inn i landslagsvarmen til det tyske landslaget. Den oppofrende, offensive og løpssterk venstrebacken ble i sommer klar for Dortmund for 25 millioner euro, noe som vil svekke Hoffenheim kraftig. Også den sentrale midtbanespilleren Kerem Demribay har byttet klubb. 26-åringen som la opp til ni assists sist sesong er nå klar for nye oppgaver i Bayer Leverkusen, som også har plukket en annen av Hoffenheims attraktive spillere, nemlig Nadiem Amiri. Den tysk-afghanske midtbanespilleren fikk store deler av sesongen ødelagt av skader, men markerte seg stort de minuttene han fikk på vårparten. 22-åringen ankommer for ni millioner euro. Men den dyreste overgangen ble den brasilianske angriperen Joelinton, som denne sesongen skal spille i Premier League for Newcastle. Var periodevis helt fantastisk i det som ble hans eneste sesong i Bundesliga, som totalt endte med sju assists og sju mål. Det er også verdt å nevne at det svært fruktbare lånet av Arsenals Reiss Nelson er omme, som også er ett tap.

Etter de voldsomme salgene har det også blitt brukt noen kroner på å prøve å styrke stallen. Robert Skov, som forrige sesong eide den danske Superligaen har kommet inn. På 26 ligakamper scoret 23-åringen 24 mål, som naturlig nok gjorde han til ett hett overgangsobjekt. Det er likevel en betydelig forskjell på den danske og tyske ligaen, men en spennende mann å følge fra og med august. En annen spennende ving som har kommet inn er Ihlas Bebou. Den lynraske spissen fra Togo blir ikke med Hannover ned til 2. Bundesliga. Grunnet skader fikk han bare 12 ligakamper forrige sesong, men markerte seg veldig positivt i ett lag som ellers hadde en forferdelig sesong. Hans fysiske tilstedeværelse blir ett farlig våpen for Hoffenheim. De har også hentet tilbake Sebastian Rudy på ett sesongbasert lån. Midtbanespilleren gikk forrige sommer til Schalke, uten å prestere slik man hadde håpet. Kan kanskje komme tilbake til gammel storhet, for å dekke tapet av Demribay. De har også hentet inn en sårt trengt venstreback etter salget av Schulz. Konstantinos Stafylidis hadde en utgående kontrakt med Augsburg, noe Hoffenheim har utnyttet seg av. Det kan også nevnes at Håvard Nordtveit har returnert fra låneoppholdet i Fulham.

Begrunnelse for tabelltips:

Troppen er på papiret klart svakere enn den troppen de hadde til disposisjon i mai. Spillere som Schulz, Demribay og Joelinton er tøffe å erstatte. Selv om de har gjort noen bra og nødvendige investeringer, har de noen store sko å fylle. Deadline day er ikke 2. september for tyske lag, og med 90 millioner euro i pluss etter salg og kjøp, er det ikke utenkelig at det kan komme flere nyervervelser innen den tid.

En ny trener er også på plass i Alfred Schreuder. Nederlenderen har en sesongs erfaring som hovedtrener fra før, da han første Twente til en 10. plass i 2014/2015 sesongen. Etter det hadde han tre sesonger som Nagelsmanns assistent i Hoffenheim, før han forrige sesong hadde samme stilling i Ajax. Vil nok gi ett tryggere og mer stabilt miljø med en trener som ikke har en forhåndsskreven kontrakt med en annen klubb, så spørs det hvordan 46-åringnen håndterer sin andre sesong som hovedtrener.

De trenger heller ikke å ta hensyn til en kontinental turnering denne sesongen. Det sørger for at de i større grad unngår slitasje på troppen og ha kvalitetsøkter på trening mellom ligakampene. Derfor velger vi til slutt å plassere Hoffenheim på en 8. plass, en plass over 2018/2019 sesongen. Tross spillerflukten, er det stabilitet på trenerfronten og færre turneringer å fokusere på. Tror likevel det vil være mindre avstand ned til lag som Hertha Berlin og Werder Bremen, enn oppover på tabellen, hvor billettene ut i Europa ligger.

Vårt tabelltips:

  1. TSG 1899 Hoffenheim
  2. Hertha Berlin SC
  3. Werder Bremen
  4. 1. FSV Mainz 05
  5. FC Schalke 04
  6. SC Freiburg
  7. 1. FC Köln
  8. FC Augsburg
  9. 1. FC Union Berlin
  10. Fortuna Düsseldorf 1895
  11. SC Paderborn SC
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker