Can I Order Tramadol Online Legally Order Tramadol Cod Overnight Delivery Tramadol Cheapest Overnight Purchase Tramadol Visa Tramadol Online Texas Order Tramadol Online Us

LaLiga tabelltips: 20.plass Mallorca

Mallorca

By: Palma de Mallorca
Stadion: Iberostar Estadi

Kapasitet: 23 142
Trener: Vicente Moreno
Kaptein: Xisco Campos
Stjernespiller: Lago Junior
Stort talent: Aleix Febas
Plassering forrige sesong: 5. i LaLiga 1|2|3

Tre sportstilbud for hele sesongen! Sjekk ut tilbudet her!

Mallorca er tilbake igjen i det gjeveste selskap, men det var ingen lett reise opp igjen. De endte på 5.plass forrige sesong, og måtte krige seg opp til LaLiga ved å vinne playoff 3-2 sammenlagt mot Deportivo la Coruña. Sist denne eksotiske klubben spilte i Spanias øverste divisjon var i 2012/2013-sesongen som endte med nedrykk. Det skal de prøve å få gjort noe med denne sesongen.

Tropp og overgangsaktivitet

Ser man på troppen deres, er det et lag som i likhet med Granada, er svekket for de store profilene, noe som er forståelig med tanke på økonomi. De har en trener i Vicente Moreno som har null erfaring som trener i LaLiga, noe som sjeldent er en fordel. Lagets store stjerne er venstrekanten, Lago Junior, som noterte seg for elleve mål på 40 kamper forrige sesong. Han var lagets toppscorer forrige sesong i serien, og de er ganske avhengige av at han også skal prestere foran mål denne sesongen. Når det gjelder overgangsaktiviteten har de fått inn hele seks spillere på gratis-overgang, der Aleix Febas kanskje er den mest spennende. 23-åringen var en viktig brikke for noen år siden på Real Madrid Castilla, og får endelig sjansen til å prøve seg på det øverste nivået. Han er en spiller som har stor motor og som er meget god med ball. Ellers er det enn så lenge tre spillere de har brukt til sammen rundt fem millioner Euro for, og det er Ante Budimir (spiss fra Crotone), Martin Valjent (midtstopper fra Chievo Verona) og Igor Zlatanovic (spiss fra serbisk liga).

Se opp for

Lago Junior kommer man ikke utenom. Ivorianeren sluttet seg til klubben i 2016, og har rukket å spiller 134 kamper for Mallorca. Han har også fem landskamper for U23-landslaget, men har aldri klart å ta det siste steget som skal til for å bli en del av A-landslaget. 28-åringen spilte 40 kamper i serien forrige sesong og noterte seg for elleve mål og åtte målgivende pasninger. Han er en spiller som er flink til å være på riktig plass til rett tid i boksen, og er faktisk overraskende god i lufta. Han er i tillegg rask og man skal være forsiktig med å gi han for mye rom på kantene, det kan fort straffe seg. Det blir spennende å se hva han kan prestere i LaLiga.

Spådom

Jeg kan ikke skryte på meg å ha sett for mye av dette laget forrige sesong, men når man analyserer troppen deres, overgangsaktiviteten og flere faktorer så synes jeg det lukter nedrykk av dette laget. Litt som Granada, synes jeg de er svekket for spillere som virkelig kan stå fram, med mindre det dukker opp noen overraskelser. Jeg synes faktisk at Granada ser hakket hvassere ut enn dette Mallorca-laget, som nok skal slite tungt i bunnen denne sesongen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker