Cheapest Place To Order Tramadol Online Can You Order Tramadol Online Legally Order Tramadol Order Tramadol With Cod Order 180 Tramadol Cod Tramadol Mastercard Overnight

9.plass: Hertha Berlin SC

Ante Covic er ny trener for Hertha BSC denne sesongen. Klubben har solgt Valentino Lazaro (tre mål og sju assists i fjor) til Inter, men vi tror likevel de klatrer litt på tabellen denne sesongen.

Tre sportstilbud for helesesongen!Sjekk ut tilbudet her!

2018/19-sesongen
Hertha Berlin åpnet fjorårssesongen meget sterkt, blant annet med hjemmeseier mot Bayern München i den 6.serierunden. Etter dette gikk det tråere for Rune Jarstein og hans klubb, og de endte til slutt opp som nummer 11 på tabellen. Det skilte ett poeng opp til Düsseldorf på 10., og ett poeng ned til Mainz på 12., men disse tre lagene endte til slutt et godt stykke bak toppkampen, men også et godt stykke unna nedrykkskampen.

Den slovakiske angrepsspilleren Ondrej Duda ble toppscorer for Hertha i fjor, med sine 11 seriemål. Han åpnet sesongen forrykende, og hadde scoret seks mål etter de åtte første seriekampene. Det gikk ikke like bra utover sesongen, men Duda blir spennende å følge denne sesongen også, kanskje har han enda flere mål inne om stabiliteten bedrer seg, og han kan prestere over en hel sesong.

Aktiviteten i sommer
Marko Grujic var på banen i 22 av 34 seriekamper i fjor. Han er nå blitt 23 år, og forlengelsen av hans lån fra Liverpool er en viktig signering for Covic. Ellers har Dedryck Boyata byttet ut Glasgow og Celtic til fordel for Tysklands hovedstad foran neste sesong. Han kommer gratis, etter at kontrakten hans gikk ut. Den tidligere Manchester City-stopperen har 16 landskamper for Belgia, inkludert tre fulle kamper fra VM i 2018. En meget spennende signering, som på sitt beste kan bli en meget fin spiler å ha foran seg på banen for Rune Jarstein denne sesongen. Hertha har ikke brukt all verdens med penger denne sommeren, men den dyreste signeringen er Eduard Löwen for 7,5 millioner euro. Han kommer fra Nürnberg, som rykket ned fra Bundesliga i fjor, hvor han spilte 22 kamper. Löwen er hovedsaklig midtbanespiller, men har også blitt benyttet en del i forsvaret. Hertha har også signert en spennende 18-åring denne sommeren. Daishawn Redan har blitt kjøpt fra Chelsea for 2,5 millioner euro, og nederlenderen spås en lys fremtid i hovedstaden, men er neppe en spiller man skal forvente seg for mye av denne sesongen, selv om han er en av de unge spillerne i ligaen som kan få sitt gjennombrudd i løpet av sesongen.

Som sagt har Lazaro forlatt klubben til fordel for Inter. Han etterlater seg et tomrom, som må fylles. Det ligger nok midler til å forsterke etter dette salget, og enten så satser man på at en av spillerne som allerede er i klubben skal erstatte Lazaros 10 målpoeng fra i fjor, eller så er det en ny spiller på vei inn. Andre spillere som har forlatt Hertha denne sommeren er Julius Kade, Jonathan Klinsmann, Fabian Lustenberger og Marius Gersbeck. I tillegg har Derrick Lucassen dratt tilbake til PSV, etter å ha vært utlånt til Hertha hele forrige sesong.

Begrunnelse for tabelltips
Hovedstadslaget havnet litt under midten av tabellen i fjor, etter en varierende sesong. Vi tror altså at laget hever seg litt, men ikke veldig mye tabellmessig. Likevel kan Hertha tukle de beste lagene på sine beste dager, noe de viste ved flere anledninger forrige sesong. Får de opp bunnivået og stabiliteten sin, kan laget til Jarstein og Per Ciljan Skjelbred være med å kjempe om Europa-plassene, men vi tror altså at de havner like bak lagene som til slutt kjemper om de seks plassene Bundesliga kan tilby i de to Europa-cupene (sju om cupvinneren ender blant de seks øverste lagene i serien).

GOD: Rune Jarstein har vært blant Bundesligaens beste keepere de siste årene. Her er han i aksjon mot Zorya Luhansk i en Europa League-kamp i 2017. Kan hans Hertha gjøre en så god sesong at de får Europacupspill neste år?

Vårt tabelltips:

  1. Hertha Berlin SC
  2. Werder Bremen
  3. 1.FSV Mainz 05
  4. FC Schalke 04
  5. SC Freiburg
  6. 1.FC Köln
  7. FC Augsburg
  8. 1.FC Union Berlin
  9. Fortuna Düsseldorf 1895
  10. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker