Online Tramadol Store Tramadol Online Prescription Uk Order Cheap Tramadol Online Order Tramadol Online Cod 180 Tramadol Online Overnight Shipping Purchase Tramadol With Mastercard

12. FC Schalke 04

De kongeblå var en av de store skuffelsene forrige sesong, da de til slutt havnet på en 14. plass. Nå er en tidligere Premier League manager blitt hentet inn for å prøve å bedre situasjonen hos gigantklubben.

Spillere og fans ble satt på en skikkelig prøve i den hardt satsende klubben. Det settes høye krav fra alle kanter, noe den unge treneren Domenico Tedesco fikk erfare. Tidligere Schalke-spiller og Premier League manager David Wagner har overtatt ansvaret, men vi ser ingen grunn til at Schalke umiddelbart skal true topplagene igjen.

Har du husket å melde deg på Tiern?
Lever inn din tippekupong her og sjansen til å vinne 161 000kr!
(Fristen er søndag 11.08 , kl. 18:00!)

2018/2019 sesongen

Sesongen startet fryktelig, og laget sto uten poeng etter de fem første rundene. Og selv om poengfangsten bedret seg, ble det tidlig klart at laget måtte ha større fokus på å holde seg på sikker plass, istedenfor å se etter plasser som kunne gitt spill i en kontinental turnering.

Samtidig var de også deltagere i Champions League, der det var større grunn til begeistring. De tok seg ganske greit videre som toer i gruppa, bak Porto. Likevel var det en hardt presset gruppe som ikke greide å klatre på tabellen i den hjemlige ligaen. Domenico Tedesco ble genierklært i sin debutsesong som manager på seniornivå i 2017/2018 sesongen, da han ledet laget til en soleklar andreplass i ligaen bak Bayern München. Ti måneder etter bragden måtte han pakke sakene sine å dra, etter å ha sett laget sitt bli ydmyket 7-0 i Champions League, mot Manchester City. På daværende tidspunkt lå laget på en 15. plass hjemme i Tyskland, kun tre poeng over kvalifiseringsplassen. 

Den midlertidige løsningen ble den gamle trenerkjenningen Huub Stevens, som for tredje gang i trenerkarrieren tok på seg ansvaret for blåtrøyene. Under nederlenderens ledelse ble det exit i cupens kvartfinale for Werder Bremen. Men bare noen uker senere kom sesongens høydepunkt, en 4-2 seier borte mot erkerival Dortmund, som var et langt steg i retning trygg plass, samtidig som det stakk kjepper i hjulene for gulljagende Dortmund. Plassen ble berget, og en tungt prøvet gruppe kan legge den dårlige sesongen bak seg, å se frem mot en ny sesong med nye muligheter.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Aktiviteten i sommer

Etter den begredelige sesongen har klubben vært ute på let etter forsterkninger. Deres dyreste signering så langt er den ettertraktede midtstopperen Ozan Kabak. 19-åringen ble hentet til Tyskland i januar, da Stuttgart hentet han fra Galatasaray. Tyrkeren, som vraket både AC Milan og Bayern München, kostet Schalke 15 millioner euro, og blir en spennende spiller å følge denne sesongen.

En annen markant signering i forkant av sesongstart, er den målfarlige venstrevingen Benito Raman. Vingen kommer fra en meget solid sesong i Fortuna Düsseldorf, og ble toppscorer for en av forrige sesongs positive overraskelser med ti nettkjenninger. Dette er et sårt tiltrengt tilskudd i et lag hvor de de fire spissene som rullerte på topp til sammen fant veien til nettmaskene 13 ganger på 4 697 minutter. Prislappen endte tilslutt på 13 millioner euro i tillegg til at Bernard Tekpetey går motsatt vei i et låneopphold.

En mann som har byttet beite er den sveitsiske landslagsspilleren Breel Embolo. Han har dratt til Borussia Mönchengladbach for å erstatte Thorgan Hazard. Den 22 år gamle angriperen ankom Tyskland i 2016 med enorme forventninger, men flere skadeopphold har satt en demper på utviklingen. Likevel så man glimtvis hva som bodde i spilleren, både teknisk og fysisk, og en overgang på ti millioner euro virker som et kupp for Gladbach sin del om han slipper unna alvorlige skader.

Schalkes kaptein Ralf Fahrmann kommer ikke til å være en del av troppen denne sesongen. Keeperen har blitt lånt ut til Premier League-nykommeren Norwich. En noe merkelig overgang, tross at lånet gir en profitt på tre millioner euro. Fahrmann ble riktignok plassert på benken halvveis i foregående sesong av det 21 år gamle keepertalentet Alexander Nubel. Nubel har bare ett år igjen av kontrakten, og ønsket av Bayern München, så det er kanskje et tillitssignal som blir sendt i retning den nye sisteskansen at Fahrmann blir sendt på lån.

Det er også ventet at den ukrainske vingen Yevhen Konoplyanka kommer til å finne seg en ny arbeidsgiver før vinduet stenger. Spilleren som bare fikk sju kamper fra start sist sesong er ikke med laget i sesongoppkjøringen. Fenerbahçe har ved flere anledninger blitt nevnt, men en overgang lar enda vente på seg.

Begrunnelse for tabelltips

Huub Stevens har over sommeren blitt erstattet, da han bare var en midlertidig løsning. Mannen som inntar sjefsstolen på Veltins Arena er David Wagner, som for Premier League-entusiaster ble vel kjent da han greide å ta Huddersfield opp til Englands øverste nivå. Definitivt en bragd i seg selv, men nå venter en helt annen type jobb og forventningspress, noe mannen som spilte for nettopp Schalke i perioden 1995 til 1997 er fullstendig klar over. En spennende ansettelse, men det er stor forskjell fra å gå fra å være underdog i nesten hver kamp man spiller, til å komme til en storklubb som sliter, og som forventes å være representert høyt oppe på øvre halvdel av tabellen.   

Med spillertroppen som er tilgjengelig er dette en klubb som selvfølgelig kan blande seg inn kampen om plasser på tabellen som fører til spill i Europa League, men med fjorårets prestasjoner og manglende kreativitet ferskt i minne sliter jeg med å se at det blir en veldig mye bedre sesong. Det var riktignok en sesong preget av mange skader, som gjorde situasjonen verre. Er de litt heldigere der denne sesongen kan det også resultere i en bedre sluttplassering, men slik det ligger an er det realistisk å plassere laget i midtsjiktet.

Vårt tabelltips:

  1. FC Schalke 04
  2. SC Freiburg
  3. 1. FC Køln
  4. FC Augsburg
  5. 1 FC Union Berlin
  6. Fortuna Düsseldorf 1895
  7. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker