Eliteserien Fantasy: Før runde 17



Runde 17 er viktigere runde å treffe å treffe på enn de fleste andre. For fire lag spiller to kamper, mens Brann og Molde ikke spiller denne runden. Det byr på noen utfordringen og noen fine muligheter. De som sitter igjen med “Rik Onkel” kan få godt nytte av den nå dersom man ikke sitter inne med mange spillere på laget som spiller 2 kamper.


Aktuelle spillere før runde 17:

Gratis konkurranse:
Ta Premier League quizen og vinn opptil 500 000 kr!

Keeper:

Ricardo Friedrich (4,6): Brasilianeren har stått en meget god sesong. Han er Glimts kaptein og en synlig keepertype. Sist kamp fikk han målgivende pasning og vartet opp med hele 8 redninger samt 2 bonuspoeng. Glimt spiller to kamper denne runden og da er 26-åringen en fin spiller å ha på laget.

Sean McDermott (5,0): Det har ikke vært en like god sesongen som i fjor, men han leverte bra mot VIF sist og sanket 3 bonuspoeng. KBK spiller to kamper denne runden og begge er på hjemmebane. Sjansene er gode for at én av disse kampene ender med smultring.


Midtbane:

Amor Layouni (8,2): Layouni er fortsatt billig i forhold til det han leverer. Han scoret igjen mot Godset i Drammen sist og står nå med 9 scoringer, 4 assist og 14 bonuspoeng. Med to kamper denne runden er Layouni en av de jeg forventer mest fra denne runden. Han spiller nesten alltid minst 80 minutter og jeg er ikke redd for rullering tross at det er tett mellom kampene.


Angrep:

Matthias Vilhjamsson (9,2): VIF spiller to kamper denne runden og de to kampene er mot nedrykkskandidatene Stabæk og Strømsgodset på bortebane. Islendingen er i god form og har produsert 4 målpoeng de siste 3 kampene. Han har spilt noen kamper i tiern bak Finne, men mot KBK sist spilte han spiss hele 2.omg.

Bendik Bye (6,1): Dette er en frekk liten outsider på topp. Kastrati er muligens ute og det gjør at det er en sjanse for at Bye starter på topp i én av kampene. Uansett så er han klink fast hos Christian Michelsen. I fjor scoret han 9 mål fra kantposisjon. Det har gått litt tråere i år. KBK spiller 2 kamper denne runden og i tillegg har de ekstremt fine kamper i etterkant av denne dobbeltrunden. Han spilte begge kampene fra start runde 2 som også var en dobbeltrunde (90min+71min) og vi tror han er en av de offensive som spiller dobbeltrunde som det er lite sannsynlig at blir rullert på.




Billigspillere:

Håkon Evjen (5,5): Glimts supertalent koster fortsatt 5,5 millioner i spillet. Det er rett og slett en fantasipris, for markedsverdien hans i virkeligheten har nok passert 20 millioner. Han leverte to flotte scoringer borte mot Godset og sikret Glimt en viktig seier i medaljejakten på en ganske svak dag til å være Glimt anno 2019. 19-åringen er en spiller som man skal ha mot i brøstet for å ikke ha på laget sitt. Fotball er ferskvare og Håkon Evjen er brennheit for tiden.

Aron Dønnum (5,5): Dønnum virker å være førstevalget på høyrekant hos Deila. VIF spiller to kamper og Eidsvoll-gutten har startet de siste 4 kampene for hovedstadslaget. På de fire kampene har han levert 4 målpoeng og han fint billigalternativ hvis man for eksempel ikke har råd til Bård Finne. Det er nok en viss sjanse for at Dønnum kun starter 1 av de 2 kampene og spille noe sånt som 75min + 25min.



Styr unna

Midtbanen til Rosenborg: RBK imponerte borte mot Maribor og tar seg høyst sannsynlig videre til gruppespill i Europa League eller Champions League. Det er for stor sjanse for at Adegbenro, Konradsen og Akintola starter på benken mot Tromsø til at jeg vil ta dem inn nå. Her gjelder det å se an litt og se hvordan og hvor mye Horneland vil rullere på laget. Det kan fort komme inn 2-3 nye spillere i løpet av de neste ukene også som følge av penger inne i kassa og tettere kampprogram med 9 kamper til i Europa. Har man noen fra RBK på laget ville jeg ikke tatt dem ut, i hvert fall ikke før man ser lagoppstillingen mot TIL. Det er første kampen denne runden så da rekker man akkurat å sjekke laget til trønderne mot “gutan”.



Rundens drømmelag/Rik Onkel-lag for runde 17

Lagverdi: 97,2 millioner



Kaptein:

Kapteinen denne runden blir Amor Layouni. Jeg vurderte lenge Bård Finne, men siden han ble flyttet ut på kanten i 2.omg sist runde så går vi får svensken. Finne og Evjen er også gode kandidater.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker