Tramadol Purchase Fedex Tramadol Online Best Price Tramadol Tablets Online Order Tramadol Next Day Shipping Tramadol To Buy Online Uk

18.plass: SC Paderborn 07

Paderborn rykket opp til Bundesliga forrige sesong, for andre gang i klubbens historie. Etter forrige opprykk, ble det to strake nedrykk for de blåkledde. Biter de seg fast denne gangen?

I 2013/14-sesongen sikret Paderborn seg klubbens første opprykk til Bundesliga noen sinne. De ble for små den gangen, og debutsesongen i Bundesliga endte med 18.plass og nedrykk. Paderborn slet også den påfølgende sesongen i 2.Bundesliga, og rykket faktisk rett ned til 3.liga. Etter en dårlig førstesesong på nivå 3, som nesten endte med nedrykk i 2016/17, rykket de igjen opp til 2.Bundesliga etter 2017/18-sesongen.

2018/19-sesongen

Paderborn var da altså nyopprykket til 2.Bundesliga i fjor, og åpnet ikke serien veldig bra. De kom dog som et skudd utover sesongen, og toppstriden i 2.Bundesliga forrige sesong var meget jevn, spesielt bak Köln, som vant serien med seks poeng til slutt. Før den siste serierunden kunne både Union Berlin og Paderborn ta 2.plassen, som gir direkte opprykk. Det skilte ett poeng mellom lagene i favør Paderborn før den siste kampen, og Paderborn hadde også en del bedre målforskjell. I praksis måtte dermed hovedstadslaget Union vinne sin kamp, og håpe at Paderborn ikke vant sin bortekamp mot Dynamo Dresden.

Dresden slo Paderborn 3-1, men Union greide bare 2-2 i sin bortekamp mot Bochum. Dermed endte de to lagene på lik poengsum, og Paderborn fikk opprykket på bedre målforskjell enn Julian Ryersons Union Berlin. Det hører med til historien at Union Berlin senere slo Stuttgart i playoff, og dermed også sikret seg spill i årets Bundesliga.

NEDRYKK: Sist Paderborn var oppe i Bundesliga, endte det med nedrykk. Bildet er fra bortekampen mot Bayern München i 2014/15-sesongen, som endte med 0-4-tap for Paderborn.

Aktiviteten i sommer

Det har vært flere utskiftinger i stallen til Paderborn denne sommeren. De fleste spillerne som har kommet inn, er kommet inn som bosman-spillere, mens de har solgt Bernard Tekpetey (Schalke 04) og Philip Klement (Stuttgart) for til sammen fem millioner euro. Det er to spillere som kommer til å bli sårt savnet. Begge scoret tosifret antall seriemål i fjor, og til sammen sto disse to for 26 av lagets 76 scoringer i 2.Bundesliga. Paderborn har hentet flere spillere fra både 3. og 4.nivå i Tyskland, en spennende, men sårbar strategi. Keeperen Jannik Huth og vingen Gerrit Holtmann som begge kommer fra Mainz og høyreback Laurent Jans som kommer fra Metz, er i skrivende stund de tre eneste spillerkjøpene med erfaring fra høyt nivå.

Få etablerte spillere har altså kommet inn porten på Benteler-Arena denne sommeren, så klubben er nok avhengig av at de som er hentet slår til, samt at mange av spillerne fra fjorårets sesong tar ytterligere steg. Sebastian Vasilliadis (21 år) sto for seks scoringer og ti målgivende pasninger forrige sesong, og er ventet å få et enda større ansvar offensivt denne sesongen. Det er en spiller som kan få sitt gjennombrudd denne sesongen, og som bør prestere for at Paderborn skal ha muligheten til å berge plassen i årets Bundesliga.

Begrunnelse for tabelltips

Vi tror Paderborn må ta den tunge veien ned til 2.Bundesliga igjen denne sesongen. Ut fra overgangsvinduet, ser nesten laget svekket ut etter tapet av både Tekpetey og Klement, noe som er svært uvanlig for et nyopprykket lag. Paderborn har ikke økonomien til å hente inn etablerte stjerner, selv etter to salg, og må derfor håpe på de som er i klubben fra før, samt en del billige signeringer. Overgangsvinduet i Tyskland er likevel åpent helt til 31.august, så klubben har fortsatt muligheten til å få nye spillere inn, også etter at sesongen har startet. Det har skjedd større under før i fotballen, enn at Paderborn berger plassen i Bundesliga, men vi tror altså ikke det skjer denne sesongen.

Vårt tabelltips:

  1. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker