Eliteserien Fantasy: Oppsummering av runde 11




Stjerneskuddet Håkon Evjen leverte enda et praktfullt mål og scoret flest poeng av samtlige spillere denne runden. Eikrem fortsetter å score og plukke bonuspoeng. Spillets dyreste spiller har klart flest poeng av samtlige i Eliteserien Fantasy. Rosenborg vant sin tredje strake seier. Hvem skal inn skadede Stølås og Haraldseid?




Haugesund – Brann: 1-1


Målscorere: Wormgoor, Tronstad
Målgivende: Kallevåg
Bonuspoeng: Tronstad, Berisha, Wormgoor

En relativt jevn kamp der begge lag antagelig syns det er ok med uavgjort. Wormgoor fortsetter å ta straffer og plukker derfor opp 7 poeng tross at laget ikke holdt nullen. Verdt å merke seg at Berisha fikk 2 bonuspoeng uten målpoeng.



Bodø/Glimt – Strømsgodset: 2-0


Målscorere: Evjen, Glesnes (sm)
Målgivende: Zinckernagel, Evjen
Bonuspoeng: Evjen, Moe, Myhra

Håkon Evjen er on fire! 3 målpoeng og 6 bonuspoeng på de siste 3 kampene. Han er fortsatt råbillig til kun 4,9. Har man mulighet til å få han inn på laget sitt så anbefaler jeg det. Slik Glimt fremstår i år går det helt fint å doble med Glimt-spillere siden de leverer bra og koster relativt lite. Godset kjemper fortsatt i motbakke akkurat som Stabæk. Få lysglimt om noen. Det sier også litt når keeper Myhra får bonuspoeng når de taper med to mål.



Lillestrøm – Viking: 0-2

Målscorere: Vevatne, Thorstvedt
Målgivende: Ibrahimaj
Bonuspoeng: Thorstvedt, Bjørshol, Vevatne

Thorstvedt har rett og slett vist seg som en god Eliteseriespiller denne sesongen med et godt øye for mål. Vevatne scorer og Bjørshol fikk bonuspoeng. Viking har levert langt over de forventningene jeg hadde før sesongen. Imponerende! Forøvrig fikk LSK og Sheriff Sinyan et feilaktig rødt kort tidlig i kampen som selvfølgelig endret kampen.



Mjøndalen – Kristiansund: 1-1


Målscorere: Gauseth, Diop
Målgivende: Occean, DP Ulvestad
Bonuspoeng: Gauseth, Liseth, Diop

De to dype på midtbanen på begge lag scoret de to eneste målene i kampen. Begge fra utenfor 16-meteren. Liseth plukker opp 2 bonuspoeng uten målpoeng. Det er alltid ett godt tegn. KBK er generelt veldig solide og defensive spillere derfra inn mot neste runde er ingen dum tanke. Aasbak (4,4) kan være en fin spiller hjemme mot Stabæk som har vært ufarlige fremover på bortebane og som sliter på defensive dødballer. Og de slår Aasbak



Molde – Ranheim: 2-0


Målscorere: Eikrem, Knudtzon
Målgivende: Knudtzon, Remmer
Bonuspoeng: Eikrem, Remmer, Aursnes

Vi traff bra på kapteinsvalget denne runden med Eikrem. Han scoret mål og fikk 3 bonuspoeng og står nå med ganske utrolige 94 poeng. Det er 21 poeng ned til neste mann på spillet! Haraldseid har en ankelskade og da fikk Remmer sjansen. Tross assist og bonuspoeng er ikke det en jeg anbefaler å sette inn. Han er rett ut på benken når Haraldseid er tilbake og det er i tillegg usikkerhet rundt hans fremtid i Molde.



Sarpsborg – Odd: 2-0


Målscorere: Strand Larsen x2
Målgivende: Zachariassen, Salvesen
Bonuspoeng: Strand Larsen, Zachariassen, Vasyutin

Endelig løsnet det for Sarpsborg. Og endelig løsnet det for Strand Larsen. Når det begynner å nærme seg runde 15 så bør man begynne å vurdere Sarpsborgspillere inn på laget dersom de finner flyten og fortsetter å vinne. Lite tilbakeslag for Odd dette tapet, men ingen grunn til å ut Odd-spillere fra laget pga denne ene kampen. Runde 14 spiller også Odd to kamper og da er det essensielt å ha Odd-spillere på laget. Espen Ruud er en fin kandidat å sette inn for skadede Stølås eller Haraldseid hvis man ikke har han på laget fra før av.



Rosenborg – Vålerenga: 3-0


Målscorere: Adegbenro, De Lanley, Søderlund
Målgivende: Akintola
Bonuspoeng: Konradsen, Søderlund, Hovland

RBK med 3 strake seiere nå. Det begynner å se litt bedre ut, men det fortsatt ingen klare spillere som skiller seg ut som verdi på fantasy med tanke på prisen etter min mening. Vålerenga fortsetter å svinge veldig i prestasjonene. Ingen der heller jeg føler som man må ha på laget sitt.



Stabæk – Tromsø: 0-1


Målscorer: Taylor
Målgivende: Nilsen
Bonuspoeng: Taylor, Wangberg, Bohinen

Tromsø styrte stort sett hele kampen, men uten å skape all verdens. Heldigvis for TIL så gikk Kassi inn i en ganske så idiotisk takling på kanten av 16-meteren som sendte Taylor til straffemerket. Stabæk klarte knapt å sette sammen 3 pasninger på rad. Det lukter OBOS lang vei hvis ikke Janne Jönsson klarer å trylle utover høsten sammen med sportsdirektør Inge Andre Olsen som nesten er nødt til å treffe med ett par signeringen i sommer for å holde laget oppe. Stabæk har dobbeltkamper runde 14 og 15, det gjør at det blir aktuelt med spillere derfra tross svak form. Boli kan alltids score tross at laget sliter, Brynhildsen på sitt beste kan skape farligheter og keeper Sandberg har levert bra med redninger. Det er de tre jeg ville gått med inn i runde 14 og 15. Bohinen er et fint alternativ til Brynhildsen på midtbanen.




Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker