Tramadol Pay With Mastercard Order Tramadol Mastercard Tramadol Online Coupons Tramadol Cheap Cod Buying Tramadol Online Illegal Purchase Tramadol No Visa

Talentspeideren: Copa America – Gruppe C

I spalten Talentspeideren ser vi til vanlig på spillere vi tror kan slå gjennom på det aller øverste nivået i de kommende årene, og denne gang kommer vi med en spesial foran Copa America. Vi har plukket ut én spiller fra hvert landslag, og her får du de utvalgte fra gruppe C.

Maxi Gomez (Uruguay) – 22 år, spiss – Celta Vigo | 12 landskamper
Uruguay har som alltid en solid tropp, og det er flere spennende spillere med i Oscar Tabarez tropp. Federico Valverde (Real Madrid) er en svært lovende midtbanespiller man fort vil høre mer om i fremtiden, Rodrigo Bentancur (Juventus) har allerede etablert seg som en bra spiller på det øverste nivået og Marcelo Sarrachi (RB Leipzig) kan bli en svært god back. Mannen jeg synes det er mest spennende å følge i aksjon er dog Maxi Gomez! 22-åringen har svært tøff kamp om plassen, og må nok finne seg i å spille andrefiolin så lenge Cavani og Suarez er en del av landslaget, men begge de to superstjernene har fylt 32 år og Gomez ser ut til å være den nye spissprofilen hos Uruguay i årene som kommer. Den 186 centimeter høye spissen har en voldsom fysikk og er en strålende duellspiller! Han er en god avslutter, spesielt i luftrommet, og har scoret 30 mål på 69 seriekamper siden han kom til Celta Vigo i 2017. På landslaget har han scoret i to av sine tre siste, og selv om han som regel må finne seg i å komme inn fra benken er Maxi Gomez en spiss det er fryktelig vondt å bryne seg på!

Jhegson Mendez (Ecuador) – 22 år, defensiv midtbane – Orlando City| 8 landskamper
Det ecuadorianske landslaget har ikke all verdens til spennende spillere å by på, men dersom Romario Ibarra og Ayrton Preciado får spille på kantene er de spillere som kan være underholdende å følge. Det mest lovende prospektet i Ecuador er dog Jhegson Mendez! Den defensive midtbanespilleren har tatt MLS med storm etter overgangen til Orlando rett etter jul, og det har blitt spekulert i at han kan være aktuell for All Star-laget allerede i sin første sesong. Mendez er en solid grovarbeider som primært vises i det defensive, men han har også ferdigheter som pasningsspiller og er avgjørende for Orlandos overgangsspill. 22-åringen var en del av det ecuadorianske U20-landslaget som tok seg helt til finalen i det Sør-Amerikanske mesterskapet i 2017 og er nå i ferd med å etablere seg som en nøkkelspiller for Ecuador. Han vil nok kunne komme seg videre fra MLS også dersom progresjonen fortsetter, og selv om han ikke har den mest underholdende rollen er Jhegson Mendez en lovende spiller!

Takefusa Kubo (Japan) – 18 år, offensiv midtbanespiller – FC Tokyo→Real Madrid | 1 landskamp
Japans landslag er fullt av unge gutter som ikke har spilt nevneverdig for landslaget tidligere. Blant dem er spilleren som blir omtalt som ”Japans Messi”, og som i dag signerte for Real Madrid! Takefusa Kubo spilte i Barcelona fra 2011-2015, men unggutten valgte å dra hjem til Japan og har spilt for FC Tokyo de siste sesongene. Her fikk han debuten bare 15 år gammel, og som 18-åring har han spilt seg til fast plass hos J.League-laget. Nå har han signert en seksårsavtale med Real Madrid og den svært lovende japaneren vil spille for Real Madrid Castilla kommende sesong. Kubo har vært ansett som et av de største talentene i asiatisk fotball og var med i U20-VM allerede som 15-åring! Den kommende Real Madrid-spilleren har også fått landslagsdebuten, og dersom han får spille i Copa America er det verdt å følge med! Når man sammenlignes med Messi skjønner man at det er snakk om en spillertype med store offensive kvaliteter og med et voldsomt driv med ball i beina, og selv om Kubo nok ikke er noen ny Messi så er han en meget lovende spiller! Han har en god venstrefot og har vist seg om en svært god dødballtaker i Tokyo. Med en noe ukonvensjonell og svært direkte spillestil er han også veldig underholdende å følge og Japans kamper kan være verdt å få med seg!

Erick Pulgar (Chile) – 25 år, defensiv midtbane – Bologna | 11 landskamper
Det chilenske landslaget består stort sett av etablerte spillere, og den yngste av utespillerne er hele 24 år. På midtbanen finner man 25 år gamle Erick Pulgar, som har levert en meget solid sesong i Bologna! Den 187 centimeter høye chileneren er en duellsterk og taklingsglad spiller som til tider ligger litt i grenseland av hva som er innenfor regelverket, men han er også en bra ballspiller! Denne sesongen gjorde han det svært godt i den defensive rollen på Bolognas midtbane og med sin gode skuddfot noterte han seg også for fem scoringer! Han har en ekstremt bra dødballfot og har også ferdigheter til å sette opp scoringer i åpent spill. Pulgar har nå kommet opp i tresifret antall kamper for Bologna, og har vært linket til større klubber. Dortmund skal ha vært interessert i å signere ham i fjor sommer, men nå har Pulgar signert en ny kontrakt med Rossoblu og det virker lite sannsynlig at han vil gå noe sted dette vinduet. 94-modellen har dog vært med på å vinne Copa America før, og leverer han et solid mesterskap kan større klubber være villige til å legge de nødvendige midlene på bordet for å sikre seg signaturen hans.

Kategorier
NyheterSør-AmerikaSpesialer

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker