Tramadol Mexico Buy Tramadol Buy Usa Tramadol Buy Cheap Cheap Tramadol

Talentspeideren: Copa America – Gruppe B

I spalten Talentspeideren ser vi til vanlig på spillere vi tror kan slå gjennom på det aller øverste nivået i de kommende årene, og denne gang kommer vi med en spesial foran Copa America. Vi har plukket ut én spiller fra hvert landslag, og har nå kommet til spillerne fra gruppe B.

Giovani Lo Celso (Argentina) – 23 år, sentral midtbane – Real Betis | 13 landskamper
Argentina stiller med en rekke spennende spillere som ikke nødvendigvis spiller for topplag per dags dato. Blant disse er Giovani Lo Celso, og den 23 år gamle midtbanespilleren har hatt en strålende sesong i Real Betis på lån fra Paris Saint-Germain. Nå er overgangen gjort permanent i en overgang verdt 22 millioner euro. Det er langt under det som nå ventes å være argentinerens markedsverdi og det spekuleres i at en overgang til en større klubb kan bli aktuelt allerede i sommer. Den offensivt anlagte midtbanespilleren scoret hele 16 mål denne sesongen, og slo også fem målgivende pasninger. Han er en strålende ballspiller, som dikterer tempoet i kamper. Lo Celso er en god dribler og har en svært god venstrefot! Med en rekke mål fra distanse denne sesongen er han en fryktet distanseskytter. I tillegg har han tatt steg defensivt og alt ligger til rette for at Lo Celso skal få en strålende karriere, til tross for en litt trå start på karrieren i Europa. Han spilte seg til en så godt som fast plass på det argentinske landslaget, og han ventes å få rikelig med spilletid i Copa America!

Jhon Lucumi (Colombia) – 20 år, midtstopper – Genk | 1 landskamp
Jhon Lucumi er fersk på det colombianske landslaget og fikk sin debut i en treningskamp mot Panama den 3. juni, hvor han spilte fra start. I et colombiansk lag med mye rutine hvor det er få ukjente spillere som vil få mye spilletid er det ikke lett å plukke ut en spennende spiller som er på vei opp, og veien inn på laget er antagelig lang for Jhon Lucumi. Han må kjempe mot etablerte spillere som Davinson Sanchez, Yerry Mina og Christian Zapata om spilletid, men kan også få spilletid som venstreback. Lucumi etablerte seg på Deportivo Cali i hjemlandet allerede som 17-åring, og i 2018 ble han kjøpt av den belgiske klubben Genk. Her har han vært lagkamerat med Sander Berge, og 20 år gamle Lucumi har fått en del spilletid. Hvor mye vi får se av ham i sommerens mesterskap er det vanskelig å si, men han høster lovord fra de som kjenner colombiansk fotball og Lucumi ventes å kunne kjempe om en plass i årene som kommer.

Miguel Almiron (Paraguay) – 25 år, offensiv midtbane – Newcastle | 14 landskamper
Et stykke lenger sør er det ikke veldig mange etablerte stjerner om man blar seg gjennom troppen til Paraguay, men det er heller ikke veldig mange unge lovende spillere. Noen har allerede prøvd seg i gode europeiske klubber, som eksempelvis Juan Iturbe som stadig er eid av Roma. Mannen vi mener man legger ekstra merke til har relativt nylig kommet til Europa, og Miguel Almiron fikk fart på Newcastle utover vårsesongen. Han endte riktignok sesongen uten et eneste målpoeng, men Almiron fikk vist seg frem fra en positiv side. Den offensive midtbanespilleren har et fantastisk driv med ballen i beina og er dyktig i situasjoner hvor han får isolert seg mot én forsvarsspiller. I Atalanta var han strålende i sin siste sesong, og leverte svært sterke 12 mål og 13 assist på 32 kamper. På landslaget har han ikke fått all verdens tillit så langt, men som fersk Premier League-spiller er han sannsynligvis fast på laget og kan bli en attraksjon i Copa America. Med tiden kan han fort også være aktuell for større klubber enn Newcastle, og basert på det han har levert der det første halvåret i England kan han være et spennende prospekt innen relativt kort tid.

Almoez Ali (Quatar) – 22 år, spiss – Al-Duhail | 40 landskamper
Når man så skal bevege seg til Quatar må man forlate det Sør-Amerikanske kontinentet, og her finnes det flere forholdsvis ubeskrevne blad som kan være spennende for nye klubber. Villarreal-eide Akram Afif har scoret 25 mål på 28 kamper på utlån til Al Sadd og har fått 47 landskamper allerede i en alder av 22. Det er også flere unge spillere som har fått bra med landskamper til tross for sin unge alder, og mannen vi har valgt oss ut er Almoez Ali! Den 22 år gamle spissen har scoret 19 mål på 40 landskamper og har levert svært godt for landslaget det siste året. Han ble toppscorer i Asia Cup inneværende år, og her ble han også toppscorer med historiske ni mål! Ali ble også toppscorer i U23-utgaven av Asia Cup i 2018. 22-åringen er en strålende avslutter og skyter godt med begge bein. Han er en klassisk bakromsspiss, som avslutter på få touch og først og fremst er en klinisk boksspiller. Nivået på spillerne fra Quatar er det noe vanskelig å bedømme og samtlige spillere i troppen spiller i hjemlig liga, men det er flere unge spillere som kan få muligheten til å vise seg frem i dette mesterskapet.

Kategorier
NyheterSør-AmerikaSpesialer

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker