Tramadol Online Price Order Tramadol Cheap Overnight Online Tramadol Cod Overnight Order Tramadol From Mexico

Talentspeideren: Copa America – Gruppe A

I spalten Talentspeideren ser vi til vanlig på spillere vi tror kan slå gjennom på det aller øverste nivået i de kommende årene, og denne gang kommer vi med en spesial foran Copa America. Vi har plukket ut én spiller fra hvert landslag, og starter med spillerne fra gruppe A.

Everton (Brasil) – 23 år, venstreving – Gremio | 6 landskamper
Brasil er som alltid blant favorittene i Copa America og en av få spillere på laget som ikke allerede er en stor profil, eller som allerede har signert for en storklubb, er angrepsspilleren Everton. Han spiller til daglig i Gremio, hvor han debuterte som 17-åring tilbake i januar 2014. Han har de siste sesongene vært lagets kanskje største profil, og skal nå være høyaktuell for en overgang til europeisk fotball. Everton er en klassisk brasiliansk driblekant, og for Brasil benyttes han i samme rolle som Neymar. De er ikke så ulike i spillestil, og Everton er i likhet med PSGs superstjerne en fotrapp spiller med et stort ferdighetsregister. Han står med 37 mål og 10 målgivende pasninger på 145 offisielle kamper for både klubb- og landslag, og har i så måte et stykke opp til de fremste poengplukkerne i sin posisjon. Han er likevel svært høyt verdsatt i Gremio, og AC Milan skal ha vært svært interessert frem til deres sportsdirektør Leonardo forsvant fra klubben. I forhandlingene skal Gremio ha krevd svimlende 70 millioner euro, men 23-åringen vil nok være tilgjengelig for en lavere sum enn som så. Det er lite trolig at han blir å finne i Gremio kommende sesong, og en overgang til europeisk fotball i sommervinduet virker svært sannsynlig. Med en skadet Neymar vil han fort kunne få spille en del i Copa America, og Everton er absolutt en spiller å se opp for.

Luis Haquin (Bolivia) – 21 år, midtstopper – Puebla | 12 landskamper
Bolivia har på ingen måte et like stjernespekket lag, men det finnes likevel noen lovende unggutter i laget. 19 år gamle Roberto Fernandez kan se ut til å få plassen som venstreback, men mine øyne vil være rettet mot 21 år gamle Luis Haquin. Han har allerede fått 12 landskamper og er én av bare tre spillere på Bolivias landslag som til daglig spiller i utlandet. Midtstopperen sikret seg en overgang til mexicanske Puebla for om lag et halvt år siden, og har fått en del spilletid etter overgangen. Den 190 cm høye midtstopperen er svært offensiv i hodet og liker å bryte motstanderen høyt i banen, hvilket kommer som en følge av god forståelse for spillet. Han er en teknisk forsvarsspiller og forsøker å spille seg ut av trengte posisjoner, samt at han har et fantastisk steg med ballen i beina. Dette benytter han til å ta med seg ballen gjennom ledd, og disse kvalitetene gjør at jeg tror Haquin kan være en spiller vi hører mer om i fremtiden.

Yeferson Soteldo (Venezuela) – 21 år, venstreving/offensiv midtbane – Santos | 9 landskamper
Soteldo kom til Santos i januar, og i debuten scoret han iført trøye nummer 10. Det er en drakt som forplikter i Santos, etter at legenden Pele spilte i klubben i en årrekke. I nyere tid har spillere som Ganso og Gabriel Barbosa begge spilt med 10eren i Santos, og senere gått til europeiske klubber.

Nå er det altså 159 centimeter høye Soteldo som spiller med trøye nummer 10, og han har allerede fått vist en del av sine kvaliteter i løpet av sitt første halvår i Santos. Met et lavt tyngdepunkt og et voldsomt rykk er han vanskelig å møte i situasjoner hvor man havner én mot én. Han har også et godt skudd med begge bein og scoret bra med mål for Universidad de Chile før overgangen til brasiliansk fotball. 21-åringen har vunnet den venezuelanske ligaen to ganger og ble kåret til årets beste offensive midtbanespiller i 2016, i en alder av 18. Han ble også kåret til å være den beste utenlandske spilleren i chilensk fotball i 2017 og var en sentral del av Venezuelas U20-landslag som tok seg helt til finalen i VM i 2017. Den svært lovende kantspilleren har tidligere vært koblet til Tottenham, men har som nevnt gått til Santos relativt nylig. Han kan dog være aktuell for enda større klubber etter hvert, og er en av attraksjonene i sommerens Copa America.

Se også opp for keeper Wuilker Fariñez! 21-åringen er en svært lovende keeper og har vært linket til store klubber.

Renato Tapia (Peru) – 23 år, midtstopper/defensiv midtbane – Feyenoord | 40 landskamper
Tapia ble hentet til europeisk fotball allerede som 18-åring, når han gikk til Twente. Etter å ha slått igjennom der i 2014-15-sesongen leverte han svært godt og Feyenoord valgte å kjøpe peruvianeren i januar 2015. Etter tre sesonger her står han igjen med et seriegull og to cupgull, men det har ikke blitt all verden med spilletid for Tapia. Han har det siste halvåret vært utlånt til Willem II, hvor han har levert en solid vårsesong. Kontrakten med Feyenoord utløper sommeren 2020, men en overgang kan bli aktuelt allerede i sommer. 23-åringen har allerede spilt hele 40 landskamper for Peru, hvor han som regel spiller defensiv midtbane. Han er en aggressiv og taklingsglad spiller det gjør vondt å møte, og han har også et bra register med ball. Utfordringen ligger i at han tidvis spiller på svært høy risiko og varierer en del i prestasjonene, men med tiden kan Tapia bli en bra midtbanespiller.

Kategorier
NyheterSør-AmerikaSpesialer

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker