Eliteserien Fantasy: Før serierunde 9



16.mai-runden er overstått og nå kommer kampene på løpende bånd utover mai måned. På søndag er Eliteserien i gang igjen. Se hvilke spillere vi mener kan være fine å få inn før denne runden og hvem bør man styre unna.



Aktuelle spillere å ta inn før runde 9:



Keepere:

Mathias Ranmark (4,4): Billigste keeper som er fast på laget sitt og som ikke har blank runde 10. Faye Lund drar til U20-VM. Ranmark bør være bankers på laget fremover.

Helge Sandvik (5,0): Haugesund er et av lagene som har kamp runde 10. Jeg foretrekker Ranmark over Sandvik fordi jeg regner med de fleste har Stølås fra før av. Men Haugesund har sett bedre ut i det siste og har en del fine kamper fremover så Sandvik er ingen dum keeper å ha heller. Et annet alternativ som jeg har nevnt før er Marko Maric (4,5) som også spiller runde 10.


Forsvarere:

Jeg regner med de fleste har Alexander Stølås og en tredje spiller hos Molde. Hvis ikke er det bare å få det på.

Sondre Solholm Johansen (4,6) / Joachim Olsen Solberg (5,1): Mjøndalen spiller borte mot RBK denne runden. Det er en fair mulighet for at de kan holde nullen og skape noe fremover på dødball. Og der er disse to gutta hovedaktørene. Men først og fremst så kan dette være et bra bytte fordi Mjøndalen spiller kamp runde 10 og har 3 hjemmekamper på de 4 neste etter RBK-kampen hvor disse to gutta skal ha gode muligheter for å plukke bra med poeng



Midtbane:

Tonny Brochmann (6,2): Brochmann står med 3 mål og 2 assist og tar straffer for Mjøndalen. Som nevnt så har Mjøndalen en god del fine kamper og spiller kamp runde 10. Dette er absolutt en man kan ta inn på laget sitt for en ganske billig pris.

Se lagoppstillinga til Godset. Det kan hende en billigspiller som Hove (5,0) eller Stengel (5,3) starter i rollen bak Mos under den nye midlertidige treneren. Trenger man å få på noe billig som spiller runde 10 for å skaffe seg mer rom økonomisk så kan det være et alternativ. Godset spiller hjemme mot Tromsø og borte mot Ranheim neste runde. Meget fine kamper på papiret. Hvis ikke de 1mil er viktige å spare ville jeg gått for dansken hos bruntrøyene.



Angrepsspillere

Mos (9,4): Godset ser ikke allverdens ut, men Mos kan levere mål uansett tror jeg. Som nevnt to fine kamper på rad. Både Tromsø og Ranheim er blant de lagene det bør være “enklest” å score på. Han tar straffer og er bankers på topp for Godset.

Thomas Lehne Olsen (9,0): Den tidligere Tromsø-spilleren er blant de som har flest avslutninger på mål per kamp i Eliteserien i år. Og jeg syns han har sett ganske pigg ut i det siste. LSK spiller borte mot VIF i runde 10 og hjemme mot Odd denne runden. Har man råd er dette en fin spiller som man kan stå med en god stund.

Ibrahima Wadji (7,9): Haugesund spiller hjemme mot Kristiansund denne runden og borte mot Mjøndalen neste runde. Det er fine kamper som Wadji bør ha gode muligheter til å få målpoeng og kanskje også bonuspoeng fra. 1 mål og 2 assist til nå er kanskje litt tynt, men Haugesund har fine kamper og har vist bedring spillemessig.

Billigsspillere:

Josef Baccay (4,0): Virker å ha tatt backplassen hos LSK og har startet 3 kamper på rad. Koster kun 4,0 og er i så måte den perfekte femtemann i forsvaret.


Sondre Liseth (5,4): Nå graver vi litt dypt her. Det er nok lag som trenger å tjene inn litt penger til budsjettet sitt før dyrere spillere som har dobbeltkamper runde 14/15 skal inn. Og da må man kanskje ta inn billige spillere først for å skaffe seg økonomisk handlingsrom. Liseth er bankers på Mjøndalen og har stort sett spilt venstrekant. Men opererer tidvis som en andre spiss i etablert angrep. Fra runde 10-13 så har Mjøndalen hele 3 hjemmekamper. De er mot Haugesund, Kristiansund og Viking. Det går an å stå med han på banen i de kampene og samtidig ha mer penger til overs andre steder. Står foreløbig med 1 mål og 3 bonuspoeng. Han scoret 8 på 27 kamper for Nest-Sotra forrige sesong.



Styr unna:

Vikingspillere: Viking spiller borte mot Molde denne runden som er den vanskeligste kampen på papiret i løpet av hele sesongen. I tillegg spiller de ikke kamp runden etterpå. Det er da to kamper på rad der en ikke vil ha Vikingspillere på banen. Viking har dog imponert meg veldig og det er mange fine fantasyobjekter der, men akkurat nå kan det være greit å få de ut av laget.


Rundens drømmelag:


Rundens kaptein:

Det ganske opplagt for meg at Eikrem eller Ohi bør være kaptein denne runden. Begge er gode valg, så her er det bare å stole på magefølelsen.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker