Purchase Tramadol With Mastercard Rx Tramadol Online Cheap Tramadol Online Tramadol Online Prescription Uk Order Tramadol Mastercard Can I Order Tramadol Online Legally

Eliteserien Fantasy: Oppsummering av runde 7




Serierunde 7 er overstått. Eikrem og Ohi skuffet. Sarpsborg får fortsatt ikke ballen over målstreken. Tross 1-5-tap mot VIF hjemme er det en billig Ranheimspiller som er aktuell å ha på laget for runde 10 når 6 andre lag ikke har tellende kamp.



Lillestrøm – Rosenborg: 1-1

Målscorer: Jensen, Gustavsson
Målgivende: Søderlund, Lehne Olsen
Bonuspoeng: 3p: Jensen 2p: Lehne Olsen 1: Maric


RBK nærme seieren etter at de løftet seg i 2.omg. Botheim (4,8) spilte kun 1.omg og vi ser ikke på han som en god kandidat på Fantasy fordi vi regner med Søderlund (10,2) blir førstevalget fremover. Meling (6,8) startet på kant, men spilte back i 2.omg og vi regner med at han spiller back fremover.
Thomas Lehne Olsen (9,0) fikk mye skryt av kommentatorene og fikk 2 bonuspoeng. Han jobbet hardt, fyrte av 5 skudd og fikk målgivende på LSK sitt mål. Det er en spiller det kan være verdt å holde et øye med, spesielt siden LSK er ett av de lagene som har tellende kamp runde 10. Maric (4,5) er en fin kandidat for de lagene som ikke har en keeper som spiller runde 10.



Haugesund – Bodø/Glimt: 1-1

Målscorere: Hauge, Stølås
Målgivende: Layouni, Hansen
Bonuspoeng: 3p: Tiedemann 2p: Lode 3p: Stølås


Haugesund fikk rødt kort etter kun 25 minutter, men klarte alikevel å få med seg ett poeng. Layouni (7,2) fikk med seg en assist og Stølås (7,1) stod ved bakre stolpe og satte inn 1-1 header ballen inn etter en corner.



Molde – Mjøndalen: 1-0

Målscorer: Haraldseid
Målgivende: Gabrielsen
Bonuspoeng: 3p: Haraldseid 2p: Hestad 1p: Gabrielsen


Molde vant, men de fleste forventet at de skulle score mer enn 1 mål. Undertegnede byttet Rashani->Hestad i stedet for Ruud->Haraldseid. For tidlig å si om det var en feil med mange runder igjen før dobbeltrundene. Men det man kan konstatere er at de som satte inn Haraldseid (5,8) både har fått med seg fin prisstigning og 15 poeng fra denne runden. Hestad (9,3) plukket med seg 2 bonuspoeng uten målpoeng. Det er positivt. Eikrem (11,9) og Ohi (9,6) helt uten målpoeng eller bonus. Det er noe overraskende. Neste kamp for serielederne er borte mot KBK.



Ranheim – Vålerenga: 1-5

Målscorere: Vega (2), Ejuke (2), Vilhjamsson, Karlsen
Målgivende: Shala (2), Lekven, Juarez, Dønnem, Solbakken
Bonuspoeng: 3p: Ejuke 2p: Vega 1p: Shala

Ordentlig ketchupeffekt for VIF mot Ranheim. Ejuke (8,2) begynner å vise tegn til forbedring når det kommer til sluttprodukt i form av målgivende og scoringer. Shala (8,6) ned i rollen til Abu. Og han var god der og fikk med seg 2 assist. Finne (9,1) benket, mens Vega (6,3) tok muligheten han fikk fra start og scoret 2 mål. Ola Solbakken (4,8) har startet alle kampene for Ranheim i år utenom 1 kamp. 2 mål og 1 målgivende er ganske bra for et bunnlag. Solbakken er interessant nå fordi Ranheim spiller kamp runde 10 hvor man trenger å ha spillere på fantasylaget som faktisk spiller kamper. Ranheim spiller hjemme mot Godset runde 10. Ett lag som ikke akkurat ser bunnsolide ut. Absolutt en å vurdere som billigspiller på midtbanen og spesielt mtp runde 10.



Sarspborg 08 – Kristiansund: 0-1

Målscorer: Gjesdal
Bonuspoeng: 3p: Aasbak 2p: Gjesdal 1p: Thomassen


Aasbak (4,5) med 3 bonuspoeng denne kampen og 5 poeng totalt. Står ikke med noen målpoeng enda, men det er allikevel en spiller å følge med på etterhvert. Dessverre spiller ikke KBK kamp runde 10. Strand Larsen (6,3) benket fra start for første gang for sesongen. Det grepet fra Bakke gjorde hjeller ikke laget å score mål. Det kladder for S08 inni og rundt motstanders 16-meter.



Tromsø – Odd: 1-2

Målscorere: Børven, Kitolano, Espejord
Målgivende: Børven, Rashani, Andersen
Bonuspoeng: 3p: Kitolano 2p: Børven 1p: Espejord

Espejord (6,8) spilte fra start og scoret, men TIL tapte likevel. Han blir essensiell for Tromsø i kampen om å overleve i Eliteserien. Litt tidlig å vurdere han på Fantasy siden kampformen hans fortsatt gjør at han ikke klarer 90 minutter. Børven (7,4) fortsetter å putte mål jevnt og trutt. Han gikk forbi Ohi denne runden og er etter 7 runden den angriperen med flest poeng med sine 46. Rashani (8,1) med assist for andre kamp på rad. Han har 12 spillere foran av midtbanespillere og står nå med 30 poeng.



Stabæk – Brann: 0-1

Målscorer: Berisha
Bonuspoeng: 3p: Berisha 2p: Sandberg 3p: Yttergård Jensen

Veton Berisha (9,5) scorte sitt første mål for Brann i en kamp der de var klart best og fint kunne vunnet med ett mål til. Sandberg (4,7) har nå flest poeng av alle keeperne på spillet mye på grunn av at Stabæk ligger lavt i banen og får mange avslutninger mot seg og kanskje litt oftere skudd fra avstand. Han har uansett vært god og er en keeper å vurdere runde 14 når Stabæk har dobbeltrunde.



Strømsgodset – Viking: 0-0

Bonuspoeng: 3p: Vevatne 2p: Glesnes 1p: Sylla

Viking sparte flere av sine offensive spillere og hadde nok 16.mai-kampen mot Stabæk i tankene sånn sett. Viking klarte likevel å spille en ganske jevn kamp mot Godset i Drammen og kunne fint å stukket av med alle tre poengene også. Viking-spillere kan absolutt være gode å ha neste serierunde





Slik gikk det med “Drømmelaget” vårt for runde 6:

Tommel opp:
* Solbakken fikk assist og er en av de billigste midtbanespillerne som spiller fast på spillet.
* Wormgoor og Stølås fortsetter å levere, men dette er spillere som de aller fleste har på laget sitt.

Tommel ned:
* Hele runden ble en nedtur. Lite som klaffet.
* Eikrem og Ohi uten målpoeng eller bonuspoeng hjemme mot nedrykkskandidat Mjøndalen
* Høiland ble hvilt og startet på benken.
* Zachariassen fortsetter å komme til ok sjanser, men han og Sarpsborg sløser med sjansene og får rett og slett ikke ballen over streken.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaenUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker