Eliteserien Fantasy: Før 16.mai-runden



Fotballens nasjonaldag er på torsdag og stadioner rundt i Norge blir forhåpentligvis fylt opp. Men hvilke spillere forventer vi leverer varene dagen før dagen?



Aktuelle spillere å få inn på laget nå:

Spillere som ikke har blank runde 10 og som kan være aktuelle å ta inn på laget nå med tanke på denne runden og noen runder fremover:



Keepere:

Mathias Ranmark (4,4): Ranmark er på lån fra Molde og har tatt over keeperplassen fra Faye Lund. Stått godkjent frem til nå og det er ingen grunn til å tro at Vegard Hansen tukler noe med med keeperplassen fremover. Det er jo en plass der en vil ha stabilitet. For kun 4,4 så er det en spiller som absolutt er aktuell å ha i perioden fremover med blank runde på flere andre lag.

Marco Maric (4,5): LSK er ett annet lag som har kamp runde 10. Maric har hevet spillet sitt fra forrige sesong. Han plukket 1 bonuspoeng forrige runde mot RBK og står totalt med 4 bonuspoeng.



Forsvarere:

Joachim Solberg Olsen (5,1): Mjøndalen spiller hjemme mot LSK som sist bortekamp ble slått 4-0 av Glimt. Mjøndalen har faktisk 3 hjemmekamper de neste 4 rundene. Dødball- og innleggsfoten hans er fryktelig god. Han kan også i enkelte kamper spille på kanten.

Kristoffer Haraldseid (5,8): Hvis man ikke har fylt opp laget sitt med Molde-spillere så er dette en god spiller å sette inn. Jeg vil dog ikke anbefale å bruke ett bytte på å bytte innad i Molde-laget for å få han inn. Han vil nok fortsette å øke i pris fremover med den runden han hadde sist.


Midtbanespillere:

Veton Berisha (9,5): Nysigneringen fikk sitt første mål for Brann forrige serierunde. Da spilte han venstrekant, noe som egentlig så ganske bra ut. Han er dyr og han har akkurat åpnet scoringskontoen så det går an å se det litt an. Har man Petter Strand ville jeg ikke brukt ett verdifullt bytte på å sette inn Berisha.

Tony Brochmann (6,1): Mjøndalen har 3 hjemmekamper de neste 4 kampene og dansken tar straffespark. 5 av de neste 6 kampene ser egentlig veldig spennende ut. Han spiller indreløper i Mjøndalens 433. 2 mål og 2 assist til nå er veldig bra. Han er bruntrøyenes mest kreative spiller med fin nærteknikk.

Eirik Hestad (9,3): Mangler du en siste mann hos Molde i tillegg til Ohi og Eikrem så er Hestad sammen med Haraldseid/Bjørnbak en å vurdere. Står foreløbig med 5 assist og 2 bonuspoeng.



Angrepsspillere:

Ibrahima Wadji (7,9): Den tidligere Moldespilleren er frontspilleren til Grindhaug. FKH spiller kamp runde 10 og har ok kamper fremover. Bortekamp mot Rosenborg denne runden, men det høres tøffere ut enn det er. Både FKH og Wadji har gode muligheter til poeng og målpoeng på Lerkendal.

Thomas Lehne Olsen (9,0): TLO har tredje flest skudd på mål per kamp i Eliteserien. 3 mål på 7 kamper er godkjent, men den skuddglade spissen har mer inne. Nå er Smarason tilbake noe jeg ser på som en klar fordel for TLOs sjanser for målpoeng. LSK har ikke blank runde 10 og de har mange kamper hvor de bør klare å skape en del fremover. Mjøndalen har tidvis slitt defensivt hjemme selv om de holdt nullen mot Stabæk.


Rundens billigspiller

Philip Zinckernagel (6,3): Han er ikke superbillig. Men han har gått ned fra 6,5 til 6,3 fordi han har vært ute av spill i starten av sesongen.
Nå har han spilt flere kamper på rad. Han spiller høyrekant for et av Norges beste lag som denne runden spiller mot Tromsø som har mange skader og sliter med resultatene. 6 mål og 3 assist i fjor, men Glimt er et bedre lag i år enn i fjor. God tro på at Zinckernagel og Glimt vil leverer på Alfheim.



Styr unna:

Franck Boli (10.1): Står med fire mål denne sesongen, men alle scoringene har kommet hjemme på Nadderud. Gressbanen der har vært dårlig og det har favorisert Stabæk. I samtlige bortekamper har de blitt kjørt ganske kraftig og egentlig ikke hatt noe eget spill i det hele tatt og kun ligget bakpå og tatt imot angrep på angrep. Det slås mange lange pasninger opp retning Boli og han kan så klart havne alene med keeper en gang i blant. Men slik “spillet” til Stabæk er nå skal de få problemer med å skape nok sjanser til at det skal lønne seg å ha han på laget. I tillegg har Stabæk to runder uten kamper etter kampen mot Viking. Jeg forventer at Viking styrer og vinner denne kampen. Har du Boli så ville jeg vurdert å bytte han ut allerede nå.


Drømmelaget for runde 8:



Kaptein:

Nå anbefaler jeg ikke å ta inn spillere fra Viking hvis man ikke har “Rik Onkel”- eller Wildcard-planer for runde 10. Men for denne runden isolert sett har jeg kjempetroa på Viking. Tommy Høiland (6,2) startet sesongen med 4 kamper uten målpoeng. Men nå har han 2 mål og 1 assist på de siste 3 kampere. Han tar straffer og jeg forventer målpoeng fra han denne runden etter at han ble hvilt fra start mot Godset på mandag.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaenUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker