Tramadol 50Mg To Buy Tramadol Online Australia Tramadol Buy Online Uk Tramadol Cheap Ultram Tramadol Online Tramadol Buy

Eliteserien Fantasy: Oppsummering av runde 6



Amor Layouni og Bodø/Glimt herjet med Lillestrøm. Rosenborg med sin første seier, men uten at noen av RBK-spillerne imponerer nok til å gjøre det veldig interessante på Eliteserien Fantasy. Eliteserien beste spiller så langt, Magnus Wolff Eikrem, med en sjelden kamp uten verken mål, målgivende eller bonuspoeng.



Mjøndalen -Stabæk: 1-0

Målscorer: Sondre Liseth
Målgivende: Jibril Bojang
Bonuspoeng: 3p: Ranmark. 2p: Strømnes. 1. Liseth


Joachim Olsen Solberg (5,0) viste tidvis frem sin gode innlegg- og dødballsfot. Tony Brochmann (6,1) hadde 3 avslutninger i kampen hvor det siste skuddet han hadde etter 89 minutter var en megasjanse han burde ha scoret på. Franck Boli (10,1) misbrukte for andre kamp på rad en mulighet helt alene med keeper. Mathias Ranmark (4,4) kom inn i mål for Mjøndalen for Faye Lund som har hatt noen svake kamper. Han svarte på tilliten med 4 redninger og 3 bonuspoeng. Han spiller nok garantert de neste kampene i mål for bruntrøyene etter denne kampen. Han er den billigste keeperen på spillet som for øyeblikket er førstekeeper.


Bodø/Glimt – Lillestrøm: 4-0

Målscorere: Layouni (3), Herrem
Målgivende: Zinckernagel (2), Evjen, Bjørkan
Bonuspoeng: 3p: Layouni. 2p: Evjen. 1p. Saltnes.

Den svenske venstrevingen torpederte Lillestrøm denne kvelden. Seieren burde blitt større og Amor Layouni (7,0) hadde sjanser til å score enda flere mål:
Billigløsningen Håkon Evjen (4,7) fortsetter å plukke poeng og få spilletid selv når Philip Zinckernagel (6,3) er i startoppstillingen. Dansken hadde forøvrig målgivende til to av Layounis mål. Fredrik Bjørkan (4,8) med målpoeng i andre hjemmekamp på rad.

Undertegnede er selvfølgelig fornøyd med at oddstipset på hjemmeseier gikk inn. Følg med fotballsonens “oddstipssone” her for flere gode tips fra forskjellige ligaer fremover 🙂


Brann – Ranheim: 0-1

Målscorer: Reginiussen
Målgivende: Mateo Lopez
Bonuspoeng: 3p. Reginiussen 2p. Koomson. 1p. Alseth

Berisha, Strand og Wormgoor skuffer sammen med resten av Brann. Spillere mange har på sine fantasylag. Ser man på de underliggende statsene så hadde Veton Berisha (9,6) 2 avlutninger innenfor 16-meteren og 2 nøkkelpasninger. Petter Strand (6,8) hadde 1 skudd utenfor 16-meteren, 3 nøkkelpasninger. Han tok også 4 cornere. Negativ utvikling på Strand de siste kampene for fantasyspillere, men med Haugen ute så tar han mye dødballer og neste kamp er mot Stabæk som ofte ligger lavt i banen og tar imot mye innlegg og dødballer. Det kan være en god kamp for Vito Wormgoor (6,8) hvis han klarer å stoppe Franck Boli.


Haugesund – Molde: 1-2

Målscorere: Ohi (2), Koné
Målgivende: Hestad, Stølås
Bonuspoeng: 3p. Ohi 2p.Forren 1. Hansen

Molde-toget ruller videre i full fart. Vi anbefalte Eikrem som kaptein og han verken scoret, assisterte eller fikk bonuspoeng. Ohi (9,5) derimot leverte som bare det. Toppspissen har nevnes vist seg bedre på bortebane med mer bakrom å løpe i enn på hjemmebane hvor Eikrem har tatt taktstokken. Ohi tok igjen straffe for Molde og satte den sikkert. Som nevnt tidligere er dette to spillere man MÅ ha på laget. Neste kamp er hjemme mot Mjøndalen!


Kristiansund – Tromsø: 1-0

Målscorer: Meinhard Egilsson Olsen
Målgivende: Liridon Kalludra
Bonuspoeng: 3p. Wangberg 2p. Gjertsen. 1p. Taylor

En skikkelig sliteseier av KBK: Kastrati (7,5) som scoret 2 mål på 45 minutter mot Godset gikk målløs av banen på 75 minutter. Psyche fortsetter å spille i forsvaret til KBK og er i så måte en fin femtemann i forsvaret på fantasy siden han koster kun 4,2. Ingen spillere hos Tromsø er spesielt interessante med fantasyøyne.


Odd – Strømsgodset: 2-1

Målscorere: Børven, Hagen, Mos
Målgivende: Rashani
Bonuspoeng: 3p. Hagen 2p. Oldrup Jensen 1. Kitolano

Odd fortsetter å vinne på hjemmebane etter en solid defensiv kamp sist borte mot VIF dog nesten uten å skape sjanser selv. Torgeir Børven (7,3) scoret sitt 5. mål på 6 kamper. Odd har fine kamper frem til runde 10 hvor de ikke har kamp. Rashani (8,1) får assist på corneren som Steffen Hagen scorer på, men han har sett tung ut i beina de siste kampene og står etter denne kampen med “kun” to målpoeng på de første fem kampene. Bittelitt skuffende ettersom han så veldig sharp ut like før sesongstart og i de første kampene. Hjemme mot KBK serierunde 3 fikk 3 bonuspoeng, men det er også eneste kamp med bonuspoeng for “Elba”.
Espen Ruud (6,7) med målpoeng i de to første serierundene, men står uten noen siden da. Han hadde 2 nøkkelpasninger mot Godset, Birk Risa (5,5) hadde 1 nøkkelpasning.

Rosenborg – Sarpsborg 08: 1-0

Målscorer: Mike Jensen
Målgivende: Valsvik
Bonuspoeng: 3p: Jensen 2p: Næss 1p: Meling

RBKs første seier for sesongen. En jevn kamp der ingen av lagene fikk noe flyt i angrepspillet. Sarpsborg har ikke fått det helt til å klikke helt på topp med en helt ny spissrekke for sesongen. RBK fortsatt svake i banespillet og det er ingen spillere som er spesielt interessante. Nicolai Næss (5,3) anbefalte vi før serierunde 5 og han fortsetter å plukke bonuspoeng og begeistre kommentatorene (som setter bonuspoengene). Hjemmekamp mot KBK i neste runde som kan være en fin mulighet for han til å plukke flere poeng.


Viking – Vålerenga: 1-1

Målscorere: Ejuke, Høiland
Målgivende: Vega, Pereira
Bonuspoeng: 3p: Larsen Kwarasey 2p: Tripic 1p. Austbø

Viking klart best i 1.omg og de fikk virkelig muligheten til å fortsette trykket når Abu ble korrekt utvist i 2.omg. Men det var Chidera Ejuke (8,0) som scoret først før Tommy Høiland (6,2) utliknet. Finne og Shala blir tidvis byttet ut tidlig. Ejuke har klart flest driblinger i Eliteserien og får flere minutter enn de to nevnte. Problemet med han i fantasyøyne tross scoring på mandag er at han ofte blir tredje eller fjerde sist på ballen og at han sliter med effektiviteten. Viljhamsson har heller ikke sett veldig pigg ut i det siste. For øyeblikket er det ingen hos VIF som frister med tanke på form, spilletid og ganske høye priser. Hos Viking er det verdt å merke seg at Thorstvedt (6,5) kom til hele 4 skudd innenfor 16-meteren. Han burde scoret i denne kampen. Tripic (6,1) også med 4 skudd innenfor 16-meteren. Neste kamp er borte mot Godset som har sluppet inn 3 mål de siste to hjemmekampene. Gode muligheter for de fem fremste hos Viking til å få nye målpoeng.


Slik gikk det med “Drømmelaget” vårt for runde 6:


Tommel opp:
* Layouni på laget!
* Troen på Glimt mot LSK og 3 spillere derfra

Tommel ned:
* Droppe Ohi
* Kanskje litt for safet valg med Eikrem som kaptein? Men med den formen han har vist…..
* Den enorme skuffelsen denne runden: Brann

Om noen få dager kommer vurdering og tips før neste runde 7 så det er bare å følge med på fotballsonen.com, fotballsonens facebookside og på twitterkontoen

Viking – Sarpborg 08 som skulle spilles runde 10 er flyttet til runde 17. For oppdatert kalender og program for alle lagene frem til runde 17 klikk her og se på bildet tilhørende tweeten.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaenUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker