Cheapest Tramadol Order Tramadol Overnight Delivery Tramadol Online Australia Tramadol 180 Tabs Online Tramadol Order Online Cod

Eliteserien Preview – runde 6 (del 2/2)


Kristiansund – Tromsø. Søndag kl 18:00


KBK kommer fra en sterk 3-2-seier på Marienlyst, mens TIL tapte 2-1 mot Brann på Alfheim.


Kristiansund
Tross at Strømsgodset ser svake ut så er borteseier på Marienlyst et imponerende resultat. Nordmøringene står med 2-1-3 og ligger på 11.plass. Tar vi med sluttspurten av Eliteserien i fjor så står KBK med 7 strake hjemmekamper uten tap. De er naturlige favoritter på hjemmebane på søndag. Både Liridon Kalludra og Bendik Bye scoret to mål i tilsvarende oppgjør forrige sesong.

Se opp for
Flamur Kastrati er tilbake fra skade og fikk 45 minutter mot sin tidligere arbeidsgiver forrige runde. Han matches gradvis og det er gode muligheter for han han starter også mot TIL og at han muligens får 15 minutter til. Mot Godset scoret han 2 mål og kommer nok inn i denne kampen med en god følelse.

Mulig startellever
McDermott – Sørmo, Psyche, Coly, Aasbak – Diop, Hopmark – Bye, Kalludra, Gjertsen – Kastrati.

Utilgjengelig : Sørli. Usikre: Amang. Dan Petter Ulvestad.


Tromsø
Nordlendingene har kun 1 seier på de første 5 kampene. Forrige runde tapte de 2-1 hjemme mot Brann. Tromsø har hatt store problemer med å tette igjen. Kun Mjøndalen har flere innslupne mål. KBK slo Tromsø 5-1 i fjor og 4-1 året før på Kristiansund Stadion. Tromsø har litt å revansjere med andre ord. Men både Rizk, Norgesspill og ComeOn har Kristiansund som favoritter i denne kampen.

Se opp for
Runar Espejord har sliti med skade lenge. Men han fikk 6 minutter mot Mjøndalen for to runder siden og 26 minutter mot Brann sist. Han scoret mot Brann like etter at han kom innpå. Vi regner med han får enda flere minutter her. Nøkkelspiller for Tromsø som prøver å komme seg vekk fra nedrykksplass som de foreløbig innehar.

Mulig startellever
Kongshavn –Jenssen, Wangberg, Pirinen – Taylor, Valakari, Gamst, Antonsen, Nilsen – Berntsen – Holmgren Pedersen

Utilgjengelig: Bakenga og Gundersen. Syk: Ingebrigtsen.



Odd – Strømsgodset. Søndag kl 18:00


Begge kommer fra tap i forrige runde. Odd tapte på overtid mot VIF og Godset tapte igjen 3-2 på hjemmebane.


Odd
Odd var solide defensivt mot VIF, men skapte minimalt selv. Et surt overtidsmål sørget for sesongens første tap. Odd har startet sesongen veldig bra og har sett bra ut bakover. Hatt litt mer problemer fremover de siste to kampene og sett litt tunge ut i beina. Odd ligger på 2.plass og de er naturligvis favoritter hjemme mot drammenserne.

Se opp for
Vebjørn Hoff ble kåret til Odds beste spiller forrige sesong. Men før denne sesongen har Oldrup Jensen vendt hjem til Skien. Det betyr at Hoff har blitt flyttet frem fra den dype rollen på midtbanen og opp som indreløper i Fagermos 433. Han har likevel vært en av lagets beste spillere til nå også denne sesongen.

Mulig startellever
Rossbach – Ruud, Hagen, Semb, Risa – Kaasa, Oldrup Jensen, Hoff – Svendsen, Børven, Rashani.

Utilgjengelig : Njie, Nordkvelle.


Strømsgodset
Godset har ikke fått den sesongstarten de håpet på. De har i flere bortekamper spilt i 541 og prøvd å låse av kampene. De lyktes mot Rosenborg (0-0) og mot Brann (1-1), mens det på hjemmebane har rent inn mål bakover. i vortekampene så har Strømsgodset dratt Scylla ned som en ekstra stopper og spilt med 541, skjer det igjen mot Odd kan vi forvente en kamp med lite mål. Sist spilte Godset hjemme og da endte 3 baller bak Viljar Myhra når de tapte hjemme mot KBK. Godset har stengt igjen bedre bakover på bortebane, men samtidig har de skapt færre sjanser enn på hjemmebane. Vi holder Odd som ganske klare favoritter her. Målfattig hjemmeseier?

Se opp for
Amahl Pellegrino har scoret to mål på tre startene kamper. Han er en av få på Godset som er farlig én mot én. Godset har nok en plan om å utnytte dette på kontringer mot Odd som helt sikker vil styre mesteparten av kampen. Espen Ruud og resten av forsvaret til Odd må være topp skjerpet for å stoppe den tidligere Mjøndalspilleren.

Mulig startellever
Myhra – Vilsvik, Glesnes, Sætra, Parr – Tokstad, Sylla, Hove, Stengel – Pellegrino, Mos



Rosenborg – Sarpsborg 08. Søndag kl :20:00


Rosenborg ligger helt nederst på tabellen og spiller mot “uavgjortspesialist” Sarpsborg hjemme på Lerkendal.


Rosenborg
Trønderne kommer fra 3-0-tap mot rivalen Molde. Molde avgjorde egentlig kampen i 1.omg. Skadeproblemene fortsetter å balle på seg: Akintola er ute ca en måned og Helland spares på grunn av en kjenning i låret. Meling er også usikker til denne kampen. Lite tyder på at det plutselig skal løsne for RBK som virkelig sliter om dagen, De nok være desperate etter å slå tilbake i denne kampen, men det har de vært tidligere også uten at det har gjort at de har prestert noe særlig bedre.

Se opp for
Spissduellen mellom Bendtner og Søderlund. Søderlund har startet de fleste kampene som spiss, men Bendtner spilte fra start mot Molde og borte mot Glimt i serieåpningen. Ingen av dele har funket bra og laget har ikke scoret i noen av kampene som dansken har startet. Det er et lite dillema for Horneland. Søderlund er en bedre press-spiller og jobber slik Horneland liker fra en spiss. Ingen av dem har spilt seg til en klar plass og det blir spennende og se hvem som foretrekkes mot Sarpsborg.

Mulig startellever
Hansen – Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling – Konradsen, Trondsen, Jensen – Adegbenro, Bendtner, de Lanlay

Utilgjengelig: Akintola, Serbecic, Helland. Usikre: Lundemo, Åsen,
Meling.


Sarpsborg
Sarpsborg ligger på 8.plass før denne runden og har ennå ikke tapt. Men det blir ikke den store poengsankingen når 4 av 5 kamper har endt med uavgjort. Sarpsborg har som RBK dårlig dekning på backplass. Skadeproblemer for Thomassen, Askar og Tveita har skapt hodebry for Geir Bakke. De har i noen kamper stilt i 352 på grunn av mangel på backalternativer. Askar er fortsatt skadet, mens Tveita er usikker til denne kampen. Hvis Tveita ikke blir klar kan det hende de spiller 352 hvis ikke Bakke vil prøve å Lindseth på høyrebacken. I 442 er Sarpsborg sammen med Glimt blant de beste lagene i Eliteserien når det kommer til å presse motstanderne høyt i banen. RBK har hatt store problemer med å spille seg effektivt ut bakfra og ofte endt opp med litt planløse lange pasninger fra forsvaret og Andre Hansen i håp om å vinne andreballer.

Se opp for:
Nicolai Næss er en av de bedre signeringene som ble gjort i vinter i Eliteserien. Den tidligere Stabækspilleren har kommet hjem fra spill i USA og Nederland. Han har en flott fot og er god med ball. Scoret sist på frispark mot Mjøndalen som sikret at Sarpingene i hvert fall fikk med seg 1 poeng.

Mulig startellever
Vasyutin – Lindseth, Horn, Næss, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Lund Nielsen, Larsen – Strand Larsen, Salvesen



Viking – Vålerenga. Mandag kl 19:00


Viking tapte hele 5-2 mot Ranheim, mens et ganske svakt VIF-lag scoret helt på slutten mot Odd og vant 1-0.


Viking
Viking har overasket de fleste denne sesongen, men har nå to strake tap. De var ikke like dårlige som resultatet tilsier mot Ranheim, men 5 mål i mot mot et annet antatt bunnlag er skuffende for siddisene. Det som nesten er mer bekymringsverdig enn resultatet fra den kampen er skadene Viking har i forsvar. Hove måtte ut sist og er dessverre langtidsskadet i tillegg er
Andrésson skadet. Det tynnes ut på stopperplass og det er storesjanser for at de skal få problemer mot Ejuke og co.

Se opp for:
Ibrahimaj har steppet inn på indreløperposisjon i Furdals fravær og levert meget bra. 23-åringen står med hele 3 assist og 2 mål på 5 kamper og er en av spillerne i serien med flest nøkkelpasninger.


Mulig startellever
Austbø – Bjørshol, Vevatne, Salte, Danielsen – Thorstvedt, Fridjónsson, Ibrahimaj – Bytyqi, Høiland, Tripic.

Utilgjengelig : Furdal, Andrésson, Hove. Usikre: Vikstøl.


Vålerenga
Vålerenga slet med å skape de store sjansene hjemme mot Odd siste, men fikk scoringen de trengte på overtid. VIF har vært litt opp og ned til nå denne sesongen og ikke levert jevnt som et klart topplag enda. Vilhjamsson har sett litt tung ut i det siste, men på en normal dag for islendingen skal han ha gode muligheter til å lage problemer for Viking med sin luftstyrke og smartness i boksen. Hovedstadslaget står med 3-1-2 på de første 6 kampene.

Se opp for
Eliteserien driblekonge Ejuke har i vinter blitt drillet som tiern i Deilas 4231. Han har til nå denne sesongen over dobbelt så mange vellykkede driblinger som nummer to på listen i Eliteserien. Fridjónsson som den dype på Vikings midtbane skal virkelig få testet seg her.


Mulig startellever
Larsen Kwarasay – Juarez, Lædre Bjørdal, Tollås Nation, Näsberg – Abu, Lekven – Shala, Ejuke, Finne – Vilhjalmsson.

Utilgjengelig : Adekugbe, Claesson, Michael.

Kategorier
NorgeNyheterTippeligaenTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker