edf8329we Purchase Tramadol Uk Purchase Tramadol Overnight Cheap Tramadol Buy Online Cheap Uk Tramadol To Buy Uk

Oddstips: Bodø/Glimt – LSK

Bodø/Glimt tar imot Lillestrøm på Aspmyra på søndag. Glimt kommer fra tap på Nadderud mot Stabæk, mens LSK vant hjemme mot Haugesund. Det er et ordentlig verdispill å finne på oddsen fra denne kampen!

Kamp: Bodø/Glimt – Lillestrøm
Spill: H
Odds: 1,87
Bookmaker:
ComeOn
Frist: 05.05.2019 :18:00
Innsats: 6/10 units
Liga: Eliteserien

– Dette taler for spillet:

* Glimt har vært strålende hjemme denne sesongen samt i treningskampene. Hjemme har de utspilt både Rosenborg og Molde og sist spilte de 1-1 i en mer jevnspilt kamp mot Sarpsborg.
* Glimt har utviklet spillet sitt i vinter fra å være et veldig utpreget kontringslag til å ble meget gode i etablert angrep. De presser motstanderlagene høyere i banen enn forrige sesong. Det skyldes at de har jobbet godt med dette i vinter og det skyldes hvilke spillere som er der i år som ikke var der i fjor. Herrem på topp er en god press-spiller i mye større grad enn det Opseth var på topp i fjor. Også har de fått inn Marius Lode som midtstopper som både er god med ballen og viktig i det etablerte angrepspillet men som også har fart slik at laget kan presse høyt i banen og ha kontroll på bakrommet.
* Lillestrøm har sett helt ok ut, men ikke noe mer. Sist kamp gikk Daniel Pedersen ut med skade og han er usikker til denne kampen. Smarason er fortsatt ute. Den siste spilleren som mister denne kampen er Tobias Salquist som pådro seg direkte rødt kort i cupkampen mot Gjelleråsen og må derfor stå over denne kampen. Dansken har kanskje vært deres beste spiller i år.
* Glimt vant 3-1 i tilsvarende kamp forrige sesong.
* Lillestrøm tapte 10 av 15 bortekamper i Eliteserien forrige sesong 23 av 42 kamper til nå i Eliteserien har endt med hjemmeseier.
* De siste årene i Eliteserien har det i snitt blitt hjemmeseier i rett i underkant av 50% av kampene (ref NIFS.no). Glimt er pdd et langt bedre lag enn LSK og oddsen bør godt under 2,0 som tilsvarer 50% sjanse for seier.
* Det er mulig at bookmakeren legger for mye vekt på 2-0-tapet til B/G mot Stabæk sist. Kampen gikk på en elendig gressbane. B/G styrte spillet kampen og hadde ballen 71% av tiden, men fikk problemer med å holde nøyaktigheten og tempoet oppe på en humpete bane og ble kontret i senk. De vil neppe miste ballen like ofte i farlige soner hjemme på kunstgresset.
* Den annen grunn for det jeg mener er for høy odds på B/G kan være at LSK vant sist kamp hjemme mot Haugesund. Men ser en bak resultatet også i denne kampen så ser en at Haugesund var det beste laget og skapte flest sjanser.

– Dette taler imot spillet:

* Thomas Lehne Olsen er den spissen i Eliteserien med nest flest skudd på mål per kamp med 1,4. Kun Eikrem er foran han. Han er en skikkelig målscorer og har potensial til å score i en hver kamp. Godt tilslag på ballen både i åpent spill og på dødball.
* Bodø/Glimt vant kun 4 av 15 hjemmekamper forrige sesong.
* Patrick Berg er neppe tilbake til denne kampen, det betyr at Saltnes fortsetter som den dype sentralt på midtbanen. Noe som har funket bra, men som fortsatt er en liten svekkelse for B/G.
* Glimt har mistet kaptein Bjørnbak samt midtspiss Opseth fra forrige sesong og er svekket på defensiv dødball. Det så en tydelig i kampen borte mot Mjøndalen hvor de slapp til flere mål etter dødball. Det er noe Lehne Olsen og Kippe kan utnytte.

Konklusjon:

– Jeg har nevnt litt statistikk fra forrige sesong over, men jeg legger ikke så mye vekt på det. Dette fordi spesielt Bodø/Glimt er et annet lag denne sesongen og et lag som har endret og forbedret seg kraftig. Som Joacim Jonsson i Eurosport sier: «Fotball er ferskvare».
– Lsk har 2-3 spillere i sentrallinjen borte til denne kampen. Smarason som har vært ute hele sesongen. Daniel Pedersen som er en nøkkelspiller for LSK fikk i forrige kamp delvis avrevet muskel i skulderen og det er uklart hvorvidt at han spiller mot Glimt. Midtstopper Tobias Salquist er også veldig viktig for LSK og han er ute med karantene.

Undertegnede vurderer sjansen for at Bodø/Glimt vinner mot LSK til å være ca: 58-59%. Det betyr en verdi på 109,3% på hjemmeseier til 1,87 i odds. Lykke til!

Som ny kunde hos ComeOn kan du få 100% oddsbonus opptil 5000kr!
Registrer deg her

Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker