Order Tramadol With Paypal Tramadol Online Rx Tramadol Buying Tramadol Online Echeck Tramadol Buy Europe

Eliteserien Fantasy: Oppsummering av runde 5

Runde 5 i Eliteserien huskes nok best for Molde som slo Rosenborg 3-0 og befestet sin posisjon på toppen av tabellen. Vi ser tilbake på runden som var med fantasyøyne, og hvordan det gikk for de spillerne vi anbefalte før runden.

De aktuelle spillerne før runden som var:

Vi tok opp åtte aktuelle spillere som kunne være verdt å vurdere å sette inn før runde 5. Slik gikk det for de utvalgte:

Aleksandr Vasyutin (5,5): Sarpsborg sliter med backfravær og spilte derfor i 3-4-3. Sarpingene så ikke like bra ut som de normal gjør i sin vante 4-4-2. Kampen endte 1-1 og sisteskansen hadde kun én redning og fikk med det bare 2 poeng.

Vito Wormgoor (6,6): Brann vant 2-1 borte mot Tromsø og kapteinen satte inn den avgjørende scoringen på straffespark. I tillegg fikk han 2 bonuspoeng. En super runde for nederlenderen som sanket inn 10 poeng mot “gutan”.

Alexander Stølås (6,7): Etter 18 poeng mot Stabæk sist så var venstrebacken en stor snakkis forrige uke. Det så lenge bra ut mot LSK, men Haugesund slapp inn mål i det 76. minutt og tapte 1-0. Heldigvis for undertegnede gikk i det minste oddstipset på at Ødemarksbakken skulle score inn. Stølås var aktiv offensivt som vanlig og fikk unna 5 skudd hvor 2 av de gikk på mål.

Nikolai Næss (5,0): Næss viste frem sin gode høyrefot da han utliknet til 1-1 på direkte frispark for Sarpsborg 08. Scoring og 3 bonuspoeng førte til hele 11 poeng denne runden. Noe som var nest best av alle forsvarspillerne på spillet. Dette var og er en spiller veldig få har så de som fikk han inn før forrige gjorde nok ett lite hopp.

Magnus Wolf Eikrem (11,3): Vår kaptein for runden leverte igjen! 2 mål og 3 bonuspoeng gjorde at han endte opp med hele 16 poeng. Eliteseriens beste spiller.

Amor Layouni (6,8): Denne anbefalingen slo ikke til. I hvert fall ikke denne runden. Glimt tapte 2-0 på Nadderud og Layouni endte på 2 poeng. Han fikk unna 1 skudd og hadde 2 nøkkelpasninger. Undertegnede undervurderte nok hvor mye den dårlige gressmatta ville hindre Glimt sitt etablerte angrepspill. Glimt hadde klart mest ball, men litt pga banen og godt forsvarspill fra Stabæk så kom ikke Glimt opp på sitt vante nivå fra tidligere i sesongen. Neste kamp er hjemme mot LSK og da er han igjen høyaktuell.

Ohi (9,2): Det var Eikrem som stjal oppmerksomheten i kampen mot RBK: Ohi endte på 2 poeng. Men Ohi har levert jevnt og trutt så ingen grunn til bekymring. Han står fjellstøtt på undertegnedes lag.

Jørgen Strand Larsen (6,5): Sarpsborg 08 hadde en skuffende kamp mot Mjøndalen. Men det var Strand Larsen som skaffet frisparket som Næss satte i mål. Han fikk da én “fantasyassist” og endte på 5 poeng.

Toppspillerne runde 5:

  • En av de som leverte denne runden var Flamur Kastrati som var tilbake fra start for første gang denne sesongen etter å ha slitt med en skade. Han spilte kun 45 minutter mot sin tidligere klubb, men scoret 2 mål!
  • Franck Boli har vist veldig god hjemmeform. Han scoret begge målene i kampen mot Bodø/Glimt og står nå med 4 scoringer på 3 kamper

Men obs obs! Vi anbefaler likevel ikke å ta innpå noen av disse to spillerne nå. Hvorfor får du vite i morgen ettermiddag når neste artikkel kommer ut. Da retter vi fokuset inn mot neste runde med Eliteserien Fantasy og kommer med viktig og nyttig info samt anbefalte spillere og kapteinsanbefaling.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker