Order Tramadol From Mexico Tramadol Cheap Overnight Fedex Tramadol Online Rx Us Tramadol Online

Eliteserien Fantasy: Før runde 5

Lørdag 27. april fortsetter Eliteserien og Eliteserien Fantasy. Hvem bør byttes inn? Hvem bør stå som kaptein? Her får du svaret.


Aktuelle spillere:

Her drøfter undertegnede, ledd for ledd, hvilke spillere som kan være lurt å få på laget til denne rundt, men også med tanke på rundene fremover.

Keeper:

Aleksandr Vasyutin (5,5): Ser en vekk fra Andre Hansen (7,0) så er Vasyutin blant de beste målvaktene i Elitserien. Sarpsborg ser veldig solide ut og de holdt nullen forrige hjemmekamp mot LSK og har kun sluppet inn tre mål.

Forsvar:

Vito Wormgoor (6,6): Wormgoor er en must have i Eliteserien Fantasy. Det mener jeg fortsatt tross at jeg ikke er nevneverdig imponert av Brann til nå i 2019. Han er kaptein, farlig på offensive dødballer og kanskje aller viktigst: Han tar straffer. Tromsø styrer ofte mye av banespillet, men har hatt problemer med å komme store sjanser i år.

Alexander Stølås (6,7): Stølås tar alt av dødballer og har en vanvittig venstrefot. Han er en viktig del av Haugesund sitt offensive spill noe som i fjor gjorde at han endte opp med fire mål og åtte målgivende. Jeg har vært litt usikker på om han er verdt prisen rett og slett fordi jeg har vært usikker på Haugesund i vinter. De har mye utskiftninger defensivt og har ikke sett like solide ut som tidligere sesonger. Men det har vært fremgang de siste kampene og Stølås har levert så til de grader. Har en råd til Stølås så er han så absolutt en å vurdere. Gresset på Åråsen er ikke allverdens enda og jeg blir ikke overasket om dette blir en “stygg” kamp med få mål.

Nicolai Næss (5,0): Den tidligere Stabæk-stopperen er tilbake i Norge og er er en del av et solid Sarpsborg-lag. Han er god med ball og kan bli en synlig spiller hjemme mot Mjøndalen i det oppbyggende spillet. Fikk tre bonuspoeng forrige hjemmekamp mot LSK som endte 1-0. S08 er det laget som har størst sjanse for å holde nullen denne runden. De har også fine hjemmekamper fremover der de har gode muligheter til å holde tett.

Midtbane:

Magnus Wolf Eikrem (11,3): Den dyreste spilleren på spillet. Og det er ikke uten grunn. Det kan fint argumenteres for at han er Eliteseriens beste spiller. Han spiller i tiern bak Ohi i Moldes 4231. Han tar en del dødballer. Han er playmaker nummer én og er involvert i det meste. Han er en bonusmagnet og er både en tilrettelegger og en målscorer Et klokkeklart “must have”.

Amor Layouni (6,8): Slik Glimt spiller nå er de et topplag og det finnes også interessante fantasyspillere hos de gule. Jeg velger meg ut Layouni fordi han også leverte stabilt godt i Eliteserien i fjor. Han har levert ni nøkkelpasninger og tatt seks skudd i år. Det har foreløbig ført til ett mål og én assist. Stabæk sliter på defensive dødballer og Layouni tar de. Helland sine dødballer mot Stabæk sist kamp på Nadderud var farlig nesten hver gang. Stølås det samme i forrige kamp. Dette er absolutt en kamp der Layouni kan få målpoeng. Og neste runde er det gult mot gult hjemme på Aspmyra.

Angrep:

Ohi (9,2): Ohi har gått rett inn på laget etter overgangen fra Stabæk og prestert fra første kamp. Han har en fantastisk rekke med spillere bak seg som vil servere han sjanser på løpende bånd utover sesongen. Han er også på straffer. En spiller en rett å slett må ha på laget uansett motstander.

Jørgen Strand Larsen (6,5): Virker som den spissen som er mest bankers i Bakkes 442. Noe mer usikkerhet rundt hvem som starter av Skålevik og Salvesen. Unggutten bøttet inn mål i treningskampene, men står kun med ett mål til nå i serien. Verken Sarpsborg eller Strand Larsen har skapt flust av sjanser. Men Sarpsborg er den største favoritten til å vinne sin kamp denne runden. Han er billig, spiller for et av de antatt beste lagene, har en fin hjemmekamp.

Rundens billigspillere:

Ylldren Ibrahimaj (5,2): Viking har overasket meg positivt denne sesongen. De har flere andre spillere i midtbaneleddet som er spennende. Jeg velger meg dog Ibrahimaj mest på grunn av prisen. Han er en god kandidat som midtbanespiller nummer fire eller fem på fantasylaget mitt og gir plass til dyrere spillere andre steder. Ibrahimaj har skapt flest sjanser i ligaen (4) sammen med tre andre spillere. Han har utført syv nøkkelpasninger. Thorstvedt og Tripic er også aktuelle og de er mer målfarlige enn Ibrahimaj – spesielt Thorstvedt. Men de er dyrere og Ibrahimaj er den som skaper flest sjanser og står før denne runden med tre assist kun bak av Olsen Solberg. Ranheim er et lag Viking kan skape sjanser mot selv om det er en bortekamp.
Prisen gjør også at han fint kan sitte på benken i en god del kamper.

Håkon Evjen (4,7): Evjen har sett meget bra ut sammen med resten av Glimt-laget til nå. Foreløbig er han fast på høyrekant, men det er en liten sjanse for at Zinckernagel blir flyttet opp fra indreløperposisjon etterhvert. Jeg tror Hanche-Olsen kan få problemer på venstrebacken mot Evjen. Andre billigalternativ på midtbanen er to av gutta som står på motsatt banehalvdel: Hugo Vetlesen og Emil Bohinen (4,5).

Styr unna:

David Akintola (10,3): Rosenborg har sett skrekkelig ut i starten av sesongen. Akintola er ikke 100% sikker på laget så her er det bare å holde seg unna. Selv står jeg helt uten RBK spillere og det er ikke noen jeg vurderer å ta inn med det første heller.

Drømmelaget for runde 4

Det laget undertegnede ville valgt utelukkende for runde 4 med lagverdi på maks 100 millioner.

Benk: McDermott, Vilsvik, Salquist, Moberg.

Ukens kaptein:

Eikrem: Jeg holder Molde som klare favoritter hjemme mot RBK og Eikrem er involvert i alt: Han er mye involvert i banespillet, han skaper sjanser og han avslutter angrep. I tillegg er han er en kommentatorfavoritt og den som har størst sjanse for å få bonuspoeng i denne kampen.


Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker