Order Tramadol Cash On Delivery Tramadol Online Overnight Cod Order Tramadol 180 Tabs Tramadol Order Overnight Shipping Order Cheap Tramadol Online Cod

FPL: Rundens lag GW 21

En rekke spennende og viktige matcher venter oss når Premier League runde 21 sparkes i gang lørdag kl. 13.30. Da er det gigantene Liverpool og Chelsea som barker sammen, og søndag kveld er det rundens toppoppgjør mellom serieleder Arsenal og Manchester United. To oppgjør som er vanskelig å spå, og vi velger derfor å prioritere spillere fra de andre lagene denne gang. De neste rundene vil bli preget av doble og blanke gameweeks, så ta dette med i beregningen når bytter vurderes. Fristen for denne runden er lørdag kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

Nick Pope (5.4) Newcastle (Crystal Palace B)

Newcastle har vært bunnsolide bakover de siste ukene. Pope har ikke sluppet inn mål på sine siste fem kamper! Er den keeperen med soleklart flest poeng i FPL så langt denne sesongen. Palace med et sterkt poeng hjemme mot Manchester United i midtuka, men skapte ikke veldig mye. Dette lukter ny seier til sterke Newcastle og ny smultring til Nick Pope.

Forsvar

Kieran Trippier (6.0) Newcastle (Crystal Palace B)

Høyrebacken ligger an til å slå rekorden for flest poeng av en forsvarsspiller gjennom en hel sesong på FPL. Det sier litt om hvor god den første halvdelen av sesongen har vært for engelskmannen. Plukker med seg bonuspoeng i bøtter og spann i tillegg til clean sheets og assists. Bankers på laget.

John Stones (5.4) Manchester City (Wolves H)

Stones var tilbake fra skade i 4-2-seieren over Tottenham torsdag kveld. Skal være førstevalg på stopperplass, men vi vet jo at rotasjonsfaren er til stede hver gang Pep Guardiola tar ut elleveren sin. Vi tror likevel Stones spiller denne, og engelskmannens sjanser for clean sheet er gode mot et Wolves som scorer svært lite mål. Stones har også vist farligheter på dødball tidligere, så det er lov å håpe på noe her også.

Alex Moreno (4.5) Aston Villa (Southampton B)

Med Lucas Digne ute med skade skal det være duket for startdebuten til nysigneringen Alex Moreno. Den tidligere vingen er omskolert til back, men har neppe glemt sine offensive kvaliteter fra tiden i La Liga. Møter Southampton som har tapt sine tre siste hjemmekamper i serien. Villa har sett bedre ut etter at Emery tok over, og har kun tapt en av de siste seks kampene. Svært fin pris for en mann som vi tar et lodd på!

Midtbane

Riyad Mahrez (7.5 ) Manchester City (Wolves H)

Vi har vel egentlig lært at man skal unngå “Pep Roulette”, men etter to scoringer og en assist mot Tottenham i går kveld, må vi bare ta sjansen på at Mahrez får en ny start hjemme mot Wolves. Starter han denne kampen kan han fint levere et tosifret antall poeng igjen slik formpila hans peker nå. Lagkamerat Kevin De Bruyne (12.5) er nok fort tilbake fra start etter benkeplass sist, og kan helt klart også benyttes.

Riyad Mahrez i fin form om dagen. Foto: Shutterstock
Solly March (5.1) og Kaoru Mitoma (5.0) Brighton (Leicester B)

Brighton med en fantastisk prestasjon da de knuste Liverpool 3-0 forrige helg. Spiller en flott underholdende fotball, der ballen flyter fort i et velsmurt maskineri. De offensive kantspillerne March og Mitoma er blant de mest spennende midtbanespillerne i FPL om dagen, og prisen er særdeles innbydende. Ikke sikkert det blir like mye rom for de offensive hos Brighton i denne kampen som mot Liverpool, men i den formen laget er i nå tar vi likevel sjansen på en dobbel.

Rodrigo (6.4) Leeds (Brentford H)

På den siste midtbaneplassen er det flere interessante karer som kan velges. Med tanke på at det ser ut som Leeds får en dobbel allerede i GW 22 faller valget vårt på Rodrigo. Leeds-angriperen har vært strålende så langt denne sesongen og har notert seg for hele ti scoringer. Har tatt straffene i Patrick Bamfords fravær, litt usikkert hvem som tar de når han er tilbake på banen. Leeds hjemme på Elland Road er uansett alltid underholdende å se på, og de har for vane å levere scoringer.

Angrep

Erling Braut Haaland (12.2) Manchester City (Wolves H)

Jærbuen med første scoring i 2023 i 4-2-seieren mot Spurs torsdag kveld. Var det denne scoringen som kickstartet året for superspissen? Det har lugget litt for City i de siste kampene før nevnte seier mot Spurs. Det er godt mulig denne seieren fører de blå fra Manchester tilbake på vinnersporet, og da er det ikke lett å gå uten deres norske stjerneangriper. Vi gir Erling kapteinsbindet.

Ivan Toney (7.6) Brentford (Leeds B)

Den spilleglade briten er mye omtalt i media om dagen. Mens vi går og venter på en mulig utestengelse på grunn av Toneys bettingproblemer fortsetter spissen å bøtte inn mål i Premier League. Fem mål på de fem siste kampene, og en total på imponerende 13 scoringer etter halvspilt sesong. Leeds har for vane å slippe til mye sjanser, og dette kan Toney fint utnytte til det fulle på søndag.

Harry Kane (11.7) Tottenham (Fulham B)

Kane uten nettkjenning på Etihad på torsdagskvelden, men storscoreren har likevel levert jevnt og trutt så langt i sesongen. Ingen grunn til at Kane ikke skal levere nye målpoeng denne runden. Alltid gøy å ha en spiller til mandagskampen, selv i en småtøff bortekamp mot et Fulham som har levert knallsterkt så langt i sesongen. Rundens visekaptein.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker