Order 180 Tramadol Cod Where To Get Tramadol Online Order Tramadol Online Europe Ordering Tramadol From Canada Get Tramadol Online Uk

Eliteserien Fantasy: Rundens lag GW 12

Da er det klart for en ny runde med Eliteserien Fantasy, og det er en dobbelrunde for Molde, Jerv og Kristansund. Molde det klart mest interessante her, med kamper mot HamKam og Jerv. 

Hjemmekampen til Molde mot Jerv skulle gått forrige runde, men ble alså utsatt rett før frist, grunnet sykdom i Jerv. Veldig overraskende at den ble satt opp igjen så fort, og det har nok ført til at mange byttet ut Moldespillere sist, og nå må ta minuspoeng for å få de inn igjen. Selvfølgelig veldig surt, men jeg tror uansett 3 Moldespillere er et must denne runden. 

Jeg har også funnet plass til noen spillere fra de andre lagene med dobbel, selv om det er lag som på ingen måte er i god form.

Frist er lørdag klokken 15.00! Lykke til med runden! 

Keeper

Øystein Øvretveit (4,7) Jerv (Haugesund, H – Molde, B)

Jerv har nå 5 tap på rad, og det kan nok være en sjanse å ta ved å velge keeper herfra. Det har allikevel blitt 28 redninger i samme periode på Øvretveit, og det vil det nok bli flere av i denne dobbelen hvor det først venter en hjemmekamp mot et Haugesund i form, før en tøff bortekamp i Molde. Øvretveit har vist at han har mange redninger i seg, og tidligere i sesongen har det også blitt litt bonus, og også en strafferedning. Jerv taper nok begge disse kampene, men Øvretveit får altså tillit på dette laget allikevel.

Forsvar

Igoh Ogbu (5,7) Lillestrøm (Kristiansund, B)

Sesongens første tap for Lillestrøm kom i forrige runde, da de ble slått hele 3-0 av et meget godt Godset i Drammen. Har kun blitt 2 borteseire så langt, men LSK leder fortsatt tabellen etter å ha vunnet samtlige hjemmekamper. En ny bortekamp venter nå, men denne gangen er det Kristiansund som venter. De har kun 1 poeng så langt i år, og står med 6 mål på 9 kamper. Ogbu er den forsvarspilleren i spillet med flest poeng (sammen med Sebulonsen). 3 mål, 1 assist, 5 CS og 8 bonus. Her bør det være fine forutsetninger for å stikke av med enda flere poeng, og kanskje toppe poenglista alene etter denne runden.

Martin Linnes (7,2) – Kristoffer Haugen (7,4) Molde (HamKam, B – Jerv, H)

Ingen hadde vel forutsett at Molde skulle få sin utsatte kamp mot Jerv satt opp allerede denne runden. Mange byttet ut Moldespillere tett opp mot frist forrige runde, da det ble bekreftet at de sto uten kamp. Nå har vi altså fått en Molde-dobbel denne runden, hvor de først skal møte HamKam borte, før de så får besøk av Jerv hjemme på Aker. Selv om HamKam tidvis har vært gode i det siste, så får man ikke en veldig mye mer sexy dobbel enn dette. Særlig Jervkampen kan det fort bli mange mål i, og de har også kun 5 mål på 10 kamper.

Linnes og Haugen får begge plass på dette laget, og her kan det fort komme både clean sheets og målpoeng i begge kamper. Vanskelig å vite hvem av disse som får flest poeng i en sånn runde, men jeg tar en sjanse, og velger Haugen som den ene av to kapteiner.

Midtbane

Amidou Diop (4,5) – Bendik Bye (6,8) Kristiansund (Lillestrøm, H – Tromsø, H)

Kristiansund har rett og slett vært forferdelig dårlige i år. Står med 1 poeng og 6-19 i målforskjell. 2 av disse målene har Diop scora, og mot RBK i forrige runde var han også veldig nære 1 mål til. Bendik Bye har 1 mål og 1 assist så langt. Disse har riktignok kommet på de siste 3 kampene, og mot Molde og RBK. Spiller spiss, og er altså out-of-position. Det gjør han litt spennende.

Det er på ingen måte sikkert at det vil bli flere mål og poeng til KBK denne runden heller, men siden det tross alt er en dobbel, hvor begge kampene er på hjemmebane, så får denne duoen en sjanse på rundens lag.

Amahl Pellegrino (11,7) Glimt (Odd, B)

Pelle er i kjempeform, og står nå med 6 mål, 1 assist, 9 bonus og hele 54 poeng på sine siste 5 kamper! Denne runde skal Glimt til Skien og møte et Odd-lag som står med 4 strake hjemmetap. Skal sies at de også står med 3 strake borteseire, men dette har vært mot svak motstand. Glimt er nok ikke helt friskmeldt enda, men denne kampen tror jeg de vinner, og en Pelle i den formen han er nå må bare med på laget.

Tobias Heintz (8,1) Sarpsborg (Sandefjord, H)

Etter 3 sterke kamper ble det en blank igjen i forrige runde for Heintz, da Sarpsborg tapte 3-2 i Hamar. Denne runden kommer et Sandefjord i god form på besøk. Sarpsborg vant forrige hjemmekamp mot Godset hele 5-1, og Sandefjord skal på papiret være en enklere kamp. Umulig å si hvem av de offensive som leverer herfra, men jeg tar sjansen på at Heintz får revansj fra sist, og får seg et par målpoeng igjen her.

Alioune Ndour (8,7) Haugesund (Jerv, B)

8 mål, 4 assist og 12 bonus så langt for kanskje den beste formspilleren om dagen, Badou. I forrige runde ble Viking slått hele 4-2 i en veldig underholdende fotballkamp. Badou scora 2 av målene her, og motbeviste alle som trodde han hadde et tak på 1+1. Spiller på topp, og er en nydelig out-of-position spiller. Denne runden kommer Jerv på besøk i en fryktelig form. Blir ikke overraska om det kommer enda flere mål til Badou her, og hadde det ikke vært for at Molde plutselig fikk den dobbelen de fikk, så ville han vært et soleklart kapteinsalternativ.

Angrep

David Fofana (10,7) Molde (HamKam, B – Jerv, H)

Den tredje Moldespilleren blir Fofana. Er en av de mest kjøpte spillerne denne runden, og vil nok ende opp på toppen av den lista. Etter å ha slitt med skader i starten av sesongen, så er han nå endelig tilbake på topp hos Molde, og i god form. 3 mål og 1 assist på sine siste 3 kamper nå. Har også blitt kåret til banens beste i de 2 siste kampene, og fått med seg 6 bonus fra disse. Nå venter altså en helt nydelig dobbel, mot HamKam og Jerv. Alt tyder på at Fofana vil spille begge disse, og det vil overraske stort hvis han ikke sitter igjen med flere målpoeng etter denne runden. Blir kaptein på dette laget, sammen med Haugen.

Akor Adams (8,3) Lillestrøm (Kristiansund, B)

3 kamper og ett innhopp uten målpoeng for Adams nå. Det er selvfølgelig meget svakt, men han ser fortsatt tidvis veldig god ut, og det skal nok noe til at plassen hans blir utsatt. Lillestrøm har vært klart best på Åråsen i år, og denne runden venter en bortekamp. Den er allikevel mot sesongens svakeste lag, Kristiansund. En veldig fin anledning for Adams til å finne tilbake til scoringsformen, og jeg velger å gi han en sjanse på denne rundens lag.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker