Tramadol Pay With Mastercard Order Tramadol Cod Overnight Delivery Purchase Tramadol Overnight Cheap Tramadol Eu Online Online Tramadol

FPL: Rundens kaptein – GW 23

Da er det klart for en ny runde med FPL, og det ble nylig annonsert at dette også blir en dobbel gameweek! Burnley møter Arsenal og Watford, mens Watford møter Norwich i tillegg. To meget fine kamper for Watford der altså.

De to siste rundene har virkelig vist hvor viktig kapteinsvalg kan være i dette spillet. De som hadde Bowen og Fernandes fikk hele 66 poeng mer enn de som valgte sine mer populære lagkamerater Antonio og Ronaldo. I GW 9 hadde vi en lignende situasjon, der en del valgte å gå for Havertz istedenfor den langt mer populære Salah. Det utgjorde 42 poeng forskjell.

Jeg har her funnet frem til de 5 jeg tror vil være de beste valgene denne runden. To spillere med dobbelrunde, og noen alternativer som kan utfordre disse, på tross av at de kun har én kamp.

Frist er fredag klokken 19.30! Lykke til med runden!

Emmanuel Dennis (6,1) Watford (Norwich, H – Burnley, B)

Hatt en magisk sesong så langt, Dennis. Nå har det riktignok vært to blanks på rad, og Watford har også 0 seire på de siste 7 kampene sine. Det er allikevel umulig å komme utenom Dennis i denne dobbelrunden hvor Watford møter Norwich og Burnley. To av ligaens svakeste lag. Etter mange sterke prestasjoner har nå eierandelen hans økt til hele 40%. Mange av disse vil nok også velge han som kaptein denne runden. 8 mål og 6 assist så langt. Kan fort være rundens beste kapteinsvalg.

Dennis, her i aksjon for Nigeria, vil nok være denne rundens mest populære kaptein. Med god grunn. Foto: Shutterstock.com
Joshua King (5,8) Watford (Norwich, H – Burnley, B)

Havnet litt i skyggen av Dennis i år, King, men han har stadig gode underliggende tall. Skaper ofte store sjanser, og tar straffer. 16 poeng i GW9, med hattrick. Etter det har det kun blitt 2 mål og 1 assist. Har altså vist at han fortsatt har et veldig høyt tak, og det kan fort løsne igjen for nordmannen. Eid av kun 8,3%, og vil være en stor diff ifht sin mer populære lagkamerat. Et spennende valg denne runden.

Kevin De Bruyne (12,1) Man City (Southampton, B)

Det har vært en sesong med lite spilletid pga skader for KDB, men nå er en av Premier League’s beste spillere tilbake i storform. 4 mål, 1 assist og 47 poeng på sine siste 6 kamper nå. Stadig økende eierandel nå, men fortsatt kun 11,8%, og han vil fortsatt være en stor diff. Alltid en viss rotasjonsfare såklart, men De Bruyne skadefri, og i form, er en av de tryggeste i dette laget. Jeg tror City kommer til å kjøre over Southampton, og da skal KDB være et topp kapteinsvalg.

KDB skadefri og i form er alltid et kapteinsalternativ. Foto: Shutterstock.com
João Cancelo (7,1) Man City (Southampton, B)

11 poeng forrige runde mot Chelsea ble det for Cancelo. Oppe i 6 ganger tosifra poengsummer denne sesongen nå. Kun 1 bak Salah og Alexander-Arnold. 1 mål, 8 assist og hele 12 clean sheets har det blitt så langt. Gode muligheter for både flere målpoeng og en ny clean sheet når City skal på besøk til Southampton. Har en eierandel på hele 44,8% nå, men vil nok allikevel ikke bli blant de mest populære kapteinene denne runden.

Raphinha (6,6) Leeds (Newcastle, H)

Har man lyst til å kjøre en kaptein som nok vil bli lite valgt, så kan Raphinha være et spennende alternativ. Enda til gode å få en tosifra poengsum denne sesongen, men det kan fort komme her. Scoret i den forrige kampen mot Newcastle, og fikk med seg 8 poeng der. Fikk kun med seg 1 assist i forrige kamp, der Leeds slo West Ham 2-3, men det er nesten utrolig at det ikke ble mer. Var fantastisk god i den kampen, Raphael. Møter altså Newcastle denne runden. Kun Norwich(45) har sluppet inn flere mål enn deres 43.

Leeds’ brasilianske magiker kan være et spennende alternativ denne runden. Foto: Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker