Purchase Tramadol Overnight Cheap Tramadol Online Overnight Usa Order Tramadol Us To Us Buy Cheap Tramadol With Mastercard
Hvem sender Thomas Tuchel på banen for Chelsea i siste serierunde? Foto: Budaykung / Shutterstock.com

FPL: Kapteinsvalg GW9

Ballen ruller videre og det nærmer seg en ny runde i Premier League. Rundens første kamp går av stabelen allerede fredag kveld, så husk fristen 1930! Rundens godbit er definitivt spart til slutt, når erkerivalene Manchester United og Liverpool møtes på Old Trafford. Det er en åpen runde i vente, og etter at Romelu Lukaku mest sannsynlig er ute for Chelsea er det ingen åpenbare kapteinsalternativer. Treffer man med riktig mann som kaptein denne runden er det store sjanser for å klatre stort i sammendraget. Det kommer ingen uttømmende liste i ukas artikkel, men en mer generell drøftelse rundt mange av de aktuelle kapteinsemnene.

Chelsea er nok laget de fleste ser til i denne runden, når de tar i mot svake Norwich hjemme på brua. Mange hadde helt sikkert planlagt Romelu Lukaku som kaptein, men skaden han pådro seg i Champions League holder han ganske sikkert ute til helgen. Det virker nok likevel lurt å gi bindet til en annen Chelsea-spiller med tanke på motstanden, og med både Lukaku og Werner ute vil sannsynligvis Kai Havertz (8.1) starte på topp for de blå. Tyskeren er kun eid av 4,3 %. Forsvarsspillerne er særdeles aktuelle også, og Cesar Azpilicueta (6.2) og Antonio Rudiger (5.8) virker fortsatt som de tryggeste valgene. Poengtaket er definitivt høyere hos backene Reece James, Ben Chilwell og Marcos Alonso, men her risikerer man i større grad en benkeplass. Lytt til Tuchels pressekonferanse før matchen hvis du bestemmer deg for Chelsea-kaptein.

Hvilke elleve sender Thomas Tuchel på banen mot Norwich? Foto: Budaykung / Shutterstock.com

Manchester City er svært solide om dagen, og Kevin de Bruyne (11.9) virker sikkert i startelleveren. Belgieren kan fint forsvare et kapteinsbind i en åpen runde som dette er. Brighton har dog virket sterke hittil i sesongen, så de enorme poengsummene kan neppe forventes i en tøff bortekamp. Joao Cancelo (6.3) scoret i midtuka og er et spennende alternativ, men med to fulle 90-minuttere i beina den siste uka er faren for hvile helt klart til stede her.

Vi må også nevne Mohamed Salah (12.8) som er i en fryktinngytende form om dagen. Salah har ofte fått tøffe arbeidsvilkår mot Manchester United på Old Trafford, men med det forsvarsspillet United viser om dagen vil nok Salah få sine muligheter. Det kan fort bli en del scoringer i hatoppgjøret.

Det tok sin tid, men endelig har Pierre-Emerick Aubameyang (9.9) våknet til liv igjen. Har to mål på sine tre siste kamper, og formen er i anmarsj. Kun eid av 2,8 %, så her snakker vi en skikkelig diff! Tar også straffer.

Dette var en gjennomgang av de heteste kapteinsemnene i våre øyne, men det finnes fortsatt flust av spillere som fint kan levere gode poengsummer denne runden. Lykke til med kapteinsvalget i en særdeles åpen runde!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker