Buy Prescription Tramadol Without Order Tramadol Discount By Tramadol Online Uk Tramadol Cod Online Tramadol Online Australia

Fantasy Eliteserien: Kapteinsvalg – runde 23

Vi er godt i gang med siste tredel av årets Eliteserie-sesong. Det ligger an til en jevn kamp om gullet, og både Molde og Bodø/Glimt bør vinne sine kamper denne runden. Vi tar for oss spillere fra disse lagene, men også andre aktuelle lag, når vi skal forsøke å hjelpe deg med ditt kapteinsvalg før runde 23.

1. Ohi Omoijuanfo (12.4) Molde (Stabæk, B)

Molde-spissen er fortsatt Eliteseriens-toppscorer med sine 22 mål, selv om målene ikke har kommet fullt så ofte i det siste. Likevel står han med fire mål på de fem siste kampene, så han er fortsatt en spiller alle Fantasy-spillere bør ha. Dessuten burde han hatt med seg en scoring fra kampen mot Tromsø, men for en gang skyld var han ikke effektiv. Molde har elleve poeng på de siste fem kampene, og er tre poeng bak serieleder Bodø/Glimt. Kommende runde møter de Stabæk på bortebane. De har fem poeng og syv innslupne på de siste fem kampene. De kjemper i andre enden av tabellen, og trenger poengene like mye som Molde. Vi tror det er bortelaget som vinner denne her, og det ganske komfortabelt. Derfor er Ohi vårt fremste kapteinsvalg i runde 23.

2. Erik Botheim (10.2) Bodø/Glimt (Strømsgodset, B)

Botheim er i svært god form om dagen. Det viste han mildt sagt mot Roma, i en helt ellevill fotballkamp av både han og laget! Det gjenstår å se om de kommer tilbake på jorda igjen innen søndag, men folk i Bodø smiler nok en god stund fremover uansett utfall på søndag. Fire mål og en assist på de fire siste kampene i Eliteserien gjør han til en åpenbar kapteinskandidat denne runden. Laget han spiller på er også i strålende form, med 22 poeng på de åtte siste kampene. Det er grunnen til at de leder Eliteserien. Til helga venter Strømsgodset på Marienlyst. De har fire poeng og seks innslupne mål på de fem siste kampene. Bodø/Glimt er Eliteseriens beste bortelag, og store favoritter i denne kampen. Vi tror de innfrir forventingene og vinner. Botheim er derfor et godt kapteinsvalg for runde 23.

3. Stefano Vecchia (9.7) Rosenborg (Sandefjord, H)

Rosenborgs svenske ving har virkelig fått fart på sakene de siste månedene. Åtte mål på de siste syv rundene er imponerende tall. Rosenborg står med ti poeng på de siste fem kampene, men har ikke vunnet de siste to. Mot Vålerenga fikk Vecchia med seg enda en scoring, men uavgjort var to poeng for lite for trønderne som desperat forsøker å henge med i gullkampen. Til helgen har de muligheten til å revansjere seg, når Sandefjord kommer til Lerkendal. De har fem poeng og seks innslupne på de siste fem kampene. De står uten seier de siste fire kampene og ligger litt i “ingenmannsland” for øyeblikket. Vi tror Rosenborg gjør jobben og vinner, og da får Vecchia fort med seg en scoring.

4. Veton Berisha (10.8) Viking (Lillestrøm, H)

Viking-favoritt Veton Berisha har hatt en svært god sesong, og står med totalt 15 mål og seks målgivende. På de siste fem kampene har han fem mål og en målgivende, så formen er intakt. Viking har ti poeng på samme periode, og er på vei oppover på tabellen. I kommende runde tar de i mot tabellnabo Lillestrøm på SR-Bank Arena. På deres siste fem kamper har Lillestrøm sanka kun fire poeng og sluppet inn ni mål. Det har gjort at de ikke lenger er en like sterk medaljekandidat. For å henge med i kampen om medaljene blir denne kampen svært viktig for begge lag. Vi tror på en målrik affære, hvor vi kan nærmest garantere at Viking scorer mål. Berisha er alltid farlig frempå, og vi tror han scorer i sin tredje hjemmekamp på rad.

5. Thomas Lehne Olsen (9.7) Lillestrøm (Viking, B)

Olsen er nummer to på toppscorerlisten med sine 19 mål, men faktisk nummer en når det gjelder antall Fantasy-poeng totalt denne sesongen. Med sine 150 poeng har han nemlig ett mer enn Ohi. Det forteller oss om en spiller som plukker poeng jevnt og trutt. På de siste fem kampene har han fire scoringer. Til helgen venter som nevnt Viking på bortebane. De er i storform, med ti poeng på fem kamper. Sist runde holdt de faktisk nullen for første gang denne sesongen, men de har fortsatt sluppet inn syv mål på de fem siste. Lillestrøm er dessuten det nest beste bortelaget i ligaen så langt. Derfor tror vi Lillestrøm scorer i denne kampen, og da er Lehne Olsen svært ofte involvert. Har du ingen av de øvrige, eller bare lyst til å “diffe” litt, er Lehne Olsen et fint kapteinsvalg for runde 23.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med runden. Husk frist lørdag kl. 15.00!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker