Tramadol With Mastercard Order Tramadol Next Day Delivery Overnight Tramadol Visa Tramadol Buy Overnight Tramadol Order Online Order Tramadol Overnight Cod

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – runde 14

Vi har nok en dobbeltrunde i vente. Mange poeng skal deles ut, og når vi skal ta for oss rundens lag, er det naturlig at laget bærer preg av mange spillere med dobbeltkamper til kommende runde.

Rundens lag: Her ser du elleveren vi tror kommer til å sanke mest poeng i runde 14. Foto: Skjermdump

Keeper

Anders Kristiansen (5.5) Sarpsborg 08 (Lillestrøm, B og Stabæk, B)

Kristiansen har vært solid i årets sesong, og med to fine dobbeltkamper kan han sanke en del poeng. Sarpsborg har vært helt ok defensivt i år, med 17 innslupne mål på 13 kamper. Man kan håpe på at nullen blir holdt i minst én av kampene, og kanskje drar han med seg bonuspoeng.

Forsvar

Brice Wembangono (4.7) Sandefjord (Odd, B og Lillestrøm, H)

Sandefjords meget offensive høyreback var en “no-brainer” til runde 14. Blitt bedre og bedre utover sesongen, og skaper mye fra sin høyreside. Også god defensivt. Står med 8 bonuspoeng så langt i sesongen, dette er en indikasjon på at han gjør mye rett i banespillet. Det er muligheter for både bonuspoeng og “clean sheet” når Sandefjord møter både Odd og Lillestrøm. Stemmer det virkelig bra, kan han også få utbytte offensivt i banen, i form av målpoeng.

Markus Nakkim (5.1) Mjøndalen (Stabæk, H og Tromsø H)

Mjøndalen møter to lag som sliter voldsomt for tiden. Stabæk, som ligger på sisteplass, og Tromsø som er på kvalikplass. Begge disse lagene sliter med å score mål. Mjøndalen på sin side, er et gjerrig lag som ikke slipper inn mye mål. Sluppet inn 13 mål på 12 kamper, tredje best av alle lagene. Dette lover godt for Nakkim & co. Stopperen står med to scoringer denne sesongen, og fem bonuspoeng. Dette kan det fort bli mer av i runde 14. Mjøndalen spiller begge disse kampene på hjemmebane, noe som selvsagt er en fordel.

Alexander Stølås (6.3) Haugesund (Strømsgodset, H og Molde, B)

Venstrebacken har slitt med spilletid i år, ettersom Thore Pedersen har spilt på hans posisjon, med Mikkel Desler på høyresiden. Nå er derimot Desler solgt til Frankrike. Slik det ser ut blir Pedersen flyttet over på høyreback, mens Stølås kommer inn på venstreback. Alle vet hvor god en topptrent Stølås er. Skuddfoten, rykket, evnen til å komme til innlegg. Det er hans beste ferdigheter. På sitt beste er han et perfekt Fantasy-material. Det gjenstår å se om han benytter den sårt etterlengtede muligheten. Om han gjør det, kan det bli mange poeng fra venstresida til FKH i dobbeltrunden.

Midtbane

Gjermund Åsen (8.1) Lillestrøm (Sarpsborg 08, H og Sandefjord, B)

Åsen har funnet seg skikkelig til rette i Lillestrøm etter et par tunge år i Rosenborg. Nå likner han på den spilleren han en gang var. Meget delaktig i Lillestrøms offensive arsenal, og kunne stått med hvert fall to scoringer i møte med serieleder Molde i runde 13. Ble med “bare” en assist i det oppgjøret. Mot Sarpsborg og Sandefjord kan han og Lehne Olsen skape kaos i motstandernes bakre rekker. Han står med ett mål og fire assist så langt, og det ser ikke ut til at han har tenkt til å gi seg der. Blir spennende å følge trønderen i runde 14.

Kristoffer Normann Hansen (6.0) Sandefjord (Odd, B og Lillestrøm, H)

Venstrekanten blir bedre og bedre. Spillestilen til Sandefjord og Normann Hansen er som hånd i hanske. Han er meget delaktig i det offensive, og det viser tallene, også. Fire mål og tre assist er fasit så langt i sesongen. I dobbeltrunden møter han Odd og Lillestrøm – to lag som ikke imponerer defensivt. Det kan med andre ord bli mange poeng fra høyreslegga til Normann Hansen denne runden.

Kristoffer Velde (8.7) FK Haugesund (Strømsgodset, H og Molde, B)

Relativt lik spillestil som Normann Hansen, godeste Velde. Begge liker å skjære inn fra venstrekant og legge til skudd. Har ikke vært i kjempeform de tre-fire siste kampene, Velde. Allikevel står han med 2 mål og 6 assist så langt i sesongen. Det viser hvor stort potensialet er. Han kan score og/eller assistere på en dårlig dag på jobben. Han tar det meste av dødballer, og er mye involvert offensivt når ting stemmer for FK Haugesund. Er nok revansjesugen etter han og laget røk på en cupbombe i første runde i NM mot 3. divisjonslaget Stord. Kanskje blir det storfangst fra Velde kommende runde.

Vidar Ari Jonsson (5.2) Sandefjord (Odd, B og Lillestrøm, H)

Jonsson er, i likhet med Normann Hansen, meget delaktig i Sandefjords offensive spill. Det er disse to kantene som gjør at det flyter godt for Sandefjord så langt i sesongen. Står med 4 mål og 1 assist i årets Eliteserie. I kampene mot Odd og Lillestrøm kan disse tallene fort bli enda bedre, og med en prislapp på bare 5.2, er han et kupp.

Angrep

Thomas Lehne Olsen (9.2) Lillestrøm (Sarpsborg, H og Sandefjord, B)

Fortsetter å bøtte inn med mål. 11 mål og 1 assist så langt. 2 mål og 1 assist forrige kamp mot Stabæk. Har blitt en virkelig god spiller, Lehne Olsen. Sannsynligheten for at det kommer minst ett mål mot Sarpsborg eller Sandefjord, må vi si er ganske stor. I den formen han er i vil han bli valgt som kaptein av ganske mange managere på spillet. Det flyter godt for Lillestrøm om dagen, og mye av grunnen til det er deres eminente spiss.

Ibrahima Wadji (7.9) FK Haugesund (Strømsgodset, H og Molde, B)

Wadji har blitt bedre og bedre utover sesongen. Startet, i likhet med laget, relativt svakt. Så har Grindhaug fått litt mer fart på det offensive arsenalet. Det har ført til flere scoringer fra Wadji, og han står nå med 5 kasser. Ikke så altfor verst, med tanke på at han ikke har spilt hver kamp for haugesunderne. Mot Godset kan det fort bli et mål, når man vet hvor offensiv fotball drammenserne spiller. I andre kamp mot Molde, møter han sine gamle lagkamerater, og da pleier det som regel å bety ekstra mye for en spiller. Skal ikke se bort i fra at Wadji stikker av med en del poeng i runde 14.

Ohi Omoijuanfo (12.2) Molde (FK Haugesund, H)

Toppscoreren må med. Hjemme mot Haugesund blir det fort en scoring og to, når man ser hvor gode han og Molde er på hjemmebane. Selv om han “bare” har en kamp i runde 14, kan han fortsatt få mange poeng. Med 15 mål og 1 assist så langt, er det ikke rart at han allerede er kjøpt av Røde Stjerne. Har sin beste sesong i Eliteserien så langt, Ohi. Vil nok fortsette med dette ut sesongen, før turen går videre til Serbia og Beograd.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker