Cheap Tramadol Canada Tramadol Online Coupons Buying Tramadol Uk Tramadol Pills Online Tramadol Cod Online Tramadol Visa Overnight

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 7

Kombinasjonen pandemi og landslagspause er forferdelig kjedelig, særlig for oss som spiller fantasy. Endelig er denne landslagspausen over, og det er klart for både EM, og en ny runde i Eliteserien! Denne runden har Molde, Vålerenga og Glimt en fin dobbelrunde. Dette gjør at det blir naturlig å bruke en chip denne runden. Vi har landet på at Rik onkel er den mest fornuftige å bruke nå, og har satt opp et lag utifra dette:

Keeper

Andreas Linde (6,5) Molde (Sandefjord, B/Sarpsborg, H)

Molde er nok ikke helt fornøyd med 11 poeng på de første 6 kampene. De ser allikevel tidvis veldig gode ut, og har holdt nullen i 3 av 6 kamper så langt. Her møter de Sandefjord og Sarpsborg. To lag som ikke har sett veldig farlige ut fremover så langt. Begge disse lagene har kun scoret mer enn 1 mål mot et Tromsø som har sett veldig svake ut de siste kampene. Her bør det altså være gode muligheter for at Molde kan holde nullen i begge kampene. Med rotasjonsfare på forsvarerne til Molde, så blir Linde det trygge valget.

Forsvar

Fredrik Bjørkan (6,2) Bodø/Glimt (Mjøndalen, H/Strømsgodset, H)

En som nok kommer til å være på mange lag denne runden, og som det er vanskelig å komme utenom, er Bjørkan. Sett veldig bra ut så langt, selv om han foreløpig kun har fått med seg 1 assist. Har også holdt nullen i 3 kamper, fått med seg 4 bonus, og det er kun Tollås Nation i Vålerenga som har flere poeng av forsvarerne i spillet så langt. Bjørkan er veldig viktig for det offensive spillet til Glimt, og det vil nok komme flere målpoeng utover sesongen. I en dobbel mot Mjøndalen og Strømsgodset bør det også være gode muligheter for å holde nullen, selv om begge disse lagene har startet sesongen bedre enn forventet.

Alfons Sampsted (5,6) Bodø/Glimt (Mjøndalen, H/Strømsgodset, H)

Glimt har best defensive tall av de tre storlagene med dobbelrunde, og mtp hvilke lag de møter her, så er sjansen stor for at det vil fortsette. Begge lagene fra Drammen vil nok satse mest på å tette igjen bakover på Aspmyra. Det er også foreløpig litt vanskelig å se hvilke(n) av midtbanespillerne til Glimt som vil få flest poeng fremover. Sitter med en følelse av at det kan eksplodere når som helst for Glimt, og da vil det være en enorm oppside ved å sitte med riktig spiller. I denne dobbelen prøver vi allikevel en dobbel bak hos Glimt, og kjører Sampsted sammen med Bjørkan. Vil man isteden ha en Glimt midtbane, så er både Borchgrevink og Tollås Nation hos Enga gode alternativer her.

Espen Ruud (7,0) Odd (Kristiansund, B/Vålerenga, B)

Den siste forsvarplassen går til en spiller med et potensielt meget høyt tak, Espen Ruud. Har vært ute med en akilles-skade siden i høst, men er nå tilbake i full trening igjen. Er den dyreste forsvarspilleren i spillet, og det med god grunn. I fjor hadde han 6 mål, 11 assist og 14 bonus. Tar dødballer, kanskje også straffer, og har muligens eliteseriens beste innleggsfot. Det er langt ifra sikkert at Ruud starter mot Kristiansund på Lørdag, men den lagoppstillingen får vi heldigvis før frist, så her er det bare å følge med. Starter Ruud kan han være et kjempevalg her, selv om Odd ikke har noen enkel dobbel, med bortekamper mot Kristiansund og Enga.

Midtbane

Magnus Wolff Eikrem (12,5) Molde (Sandefjord, B/Sarpsborg, H)

Ikke blitt de store poengsummene på Eikrem foreløpig, men han begynner å se ut som den beste spilleren i eliteserien igjen nå. Styrer det meste i det offensive spillet til Molde, og det kan renne inn målpoeng når som helst. Spilte sin første fulle 90-minutter mot Mjøndalen i forrige runde, da Molde gikk målløse av banen for første gang i år. Det kommer nok ikke til å skje så mange ganger i år, og det kan fort bli målpoeng på Wolff både mot Sandefjord og Sarpsborg. De fleste som bruker Rik onkel denne runden vil nok ha han med. Pga prisen hans vil det ikke nødvendigvis bli så mange andre runder man har han. Det ekstreme taket hans gjør at han bare må med her.

Skal Wolff Eikrem bli kongen av dobbelen i runde 7? Foto: Shutterstock.com
Aron Dønnum (10,1) Vålerenga (Viking, B/Odd, H)

Enda en som det er vanskelig å komme utenom her er Dønnum. 3 gode, og 3 litt mindre gode kamper foreløpig i år, så fortsatt ikke helt stabil. Fått med seg 4 mål og 1 assist allikevel. Her skal Enga møte Viking og Odd. Det blir ofte målrike oppgjør i begge disse, og det bør være mulig å få flere målpoeng for Dønnum her. 

Amor Layouni (10,2) Vålerenga (Viking, B/Odd, H)

Hatt en litt trå start på sin Vålerenga-karriere, Layouni, men nå ser det ut som det har løsnet litt. Mål i de 2 siste kampene nå, og har også fått med seg 1 assist. Som nevnt over møter Enga to lag som de ofte har scoret endel mot tidligere, og en dobling på midt fra Enga virker spennende, og prøves her. Layouni vil nok også være litt mer diff enn den høyt eide Dønnum, og vi husker fra Glimt-tiden hva han har i seg. Om formen fortsetter å stige, så kan dette bli meget bra.

Kristoffer Zachariassen (10,5) Rosenborg (Strømsgodset, B)

Den eneste uten dobbel på rundens lag. Zachariassen har allerede 7 mål, 3 assist og 10 bonus. Dette altså på 6 kamper. Har med dette vist at han kan få flere poeng enn alle, selv med kun 1 kamp vs 2. Rosenborg møter her Godset, som har sett bedre ut enn fryktet, men som allikevel ser ut til å bli et av lagene som vil kjempe for å unngå nedrykk i år. Grunnet både form, og fin kamp, så må bare Zachariassen være med på dette laget.

Angrep

Erik Botheim (10,6) Bodø/Glimt (Mjøndalen, H/Strømsgodset, H)

Fikk sin første kamp uten scoring i forrige runde, da Glimt gikk på sesongens første tap, 1-0 borte mot Odd. Det er altså mulig til og med for Glimt å gå målløse av banen. Botheim har 1 mål i hver kamp før denne. Det er mye som har manglet hos Glimt i år ifht ifjor, men man sitter bare og venter på at det skal eksplodere. Vi vet hva de har inne, og det er absolutt ikke utenkelig at det skal løsne skikkelig mot MIF og SIF i en dobbel. Skjer det, så vil nok Botheim være involvert.

Ohi Omoijuanfo (11,8) Molde (Sandefjord, B/Sarpsborg, H)

Ohi har fortsatt ikke spilt fulle 90 minutter i noen kamp i år. 364 minutter på de første 6 kampene har det blitt. Allikevel har han 5 mål, 1 assist og 34 poeng. Tidvis sett veldig god ut, og får tillit på topp her. Vil i likhet med Eikrem være et svært populært valg denne runden, men det samme gjelder her ang et potensielt veldig høyt tak, og man skal være tøff om man velger å gå uten disse to på et rik onkel-lag.

Henrik Udahl (8,3) Vålerenga (Viking, B/Odd, H)

Som sistemann i angrepstrioen prøver vi en som nok vil være en diff, Henrik Udahl. Med Kjartansson nå ute i noen uker, så vil det nok være duket for at Udahl får en sjanse til å imponere. Fikk 56 minutter mot Sandefjord sist, og fikk da med seg 2 assist. 19 mål og 4 assist i Obos ifjor for Åsane, så her er det en spiss med mange målpoeng i seg. Er nok veldig sugen på å vise seg frem når han nå får en ordentlig sjanse, og det blir veldig spennende å se om han kan gripe den.

Husk frist lørdag kl 14.00! Lykke til med runden!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker