Order Tramadol Online Australia Cheap Tramadol Online Buying Tramadol In Mexico Order Tramadol Overnight Online Tramadol Online Overnight Cod

FPL: Salah tar tilbake toppscorertronen i GW35

1: Mohamed Salah

Egypteren har lenge ligget på toppen av toppscorerlisten. Nå er han forbigått av Harry Kane, noe han nok liker dårlig. Heldigvis er det gode sjanser for at han slår tilbake denne runden da Liverpool har to kamper mot henholdsvis Soton (H) og Man Utd (B) Særlig Southampton er drømmemotstand, da de har slitt i lang tid og har ingenting å spille for om dagen. Kan bli både 1 og 2 i den kampen. Møte Man Utd i et veldig tett kampprogram trenger heller ikke være dumt, og han scoret to da lagene møttes i Fa Cupen tidligere i år. Liverpool alt og spille for mtp CL, der de må vinne resten, Salah vært i knallform i hele år og han tar vel tilbake toppscorertronen her ?

2: Kelechi Iheanacho

Pl’s hesteste spiller om dagen, og har levert 7 scoringer og 2 assist siste seks. Sist gikk han riktignok målløs av banen, men var nest sist på Jonny Evans 1-1 scoring. Leicester i posisjon til å spille hjem CL plass til neste år, og de kommer til å gi alt i sesongens siste kamper. Her møter de Newcastle H, som bør være en veldig fin kamp for Iheanacho og mulige scoringer. Møte Manchester United i deres tette program trenger heller ikke være helt ueffent. Alt Nigerianeren tar i blir til gull om dagen, og han er et hett kapteinsalternativ denne runden.

3: Everton

Ja, hvor skal vi starte ? Everton med bortekamper mot West Ham og Aston villa denne runden, og de har veldig mye å spille for mtp på Europacup spill til neste år. Noe vi vet at Ancelotti har veldig lyst på. Calwert Lewin seiler opp som det heteste valget, etter sin scoring sist. Men det begynner å bli lenge siden han har vært brennhet og scoret flere runder på rad. Det er også problemet til Richarlison som var brennhet med fire scoringer på fire kamper, men har nå gått 7 kamper uten å få ballen i nettet. Men potensialet er stort, og han eies av rundt 8% og er en solid diff kontra Lewin som eies av 28%

Sigurdsson også spilt fast på laget da James Rodriguez er skadet mer enn han spiller. Scoret to ganger mot Tottenham, og er livsfarlig om han har dagen. Eierandel på bare 3.7% gjør ham til en kjempediff. Tar noe dødballer og har en giftig venstrefot! En annen med en god venstrefot er Lucas Digne. Noterte assist nr 9 for sesongen da han fant Calwert Lewin i forrige match, og det kan ikke være stort noen forsvarsspillere med større poengpotensiale enn Digne i denne dobbelrunden. Føler meg rimelig sikker på at noen av disse kommer til å levere, det er dog vanskelig å spå hvem..

4: Bruno Fernandes

Med tre kamper burde han vært toppvalget, men jeg liker hverken det tette programmet eller motstanden til Man Utd. Hjemme mot Leicester og Liverpool som har masser å spille for, samt Aston Villa B er ikke lette kamper. Det er heller ikke særlig til form på Bruno, kun 2 målpoeng siste 8.. MEN vi kan ikke sage ham helt til denne runden. Vil trolig bli involvert i alle tre kampene, og oppsiden er veldig stor om han skulle levere! Men han er kun en outsider for undertegnede.

5: Wilfried Zaha

Har egentlig ikke vært seg selv på en god stund, da han var en av de som ble hardest rammet av covid19. I starten av sesongen var han derimot flyvende, med fem scoringer og to assist første 6. Har sett noe bedre ut i de siste kampene, og han scoret mot Leicester for to runder siden. Nå venter Sheffield U og Southampton borte. To av de mest formsvake lagene i ligaen. Skal Zaha levere noe som helst mer denne sesongen MÅ det vell være nå det skal skje ? Ihvertfall er potensialet skyhøyt, og han kan fort finne på å holde lekestue om han først kommer i gang. Eies av 10,2%!

Kategorier
FantasyNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker