Tramadol Online Overnight Cod Coupon Code For Tramadol Online Tramadol Cod Online Buy Arrow Tramadol Tramadol Online Echeck

FPL: Heftig runde med 15 kamper i GW35.

FPL toget ruller videre, og vi har en lang og seig runde foran oss der runden starter Fredag 07 mai, og avsluttes Torsdag 13 mai. Man Utd spiller bla tre kamper denne runden, mens et helt kobbel med lag spiller to! Dermed kan det lønne seg å ha med seg spillere fra disse lagene.

Keeper

Her er det flere gode alternativer fra de lagene som har mye å spille for. Mendy (5.2) med vært eksepsjonelt bra for Chelsea, og han står bak det beste forsvaret i ligaen. Dobbelrunde mot City og Arsenal er ikke ideelt, men at Chelsea holder nullen i en av dem er sannsynlig. Henderson (5.2) med potensielt tre kamper, men vi kan aldri tenke oss han står alle. Det samme med Jordan Pickford (4.8) , Ancelotti likt å rullere på keeperen og vi tørr ikke bruke ham. Valget faller da på Kasper Schmeichel (5.4) Dansken en veldig trygg keeper, og Leicester skal ha gode muligheter til CS i begge sine kamper. Særlig mot Newcastle hjemme, men også mot Man Utd, der de kun får to dagers hvile mellom EL,Pl og så PL igjen.

Forsvar

Vi må ha med en fra Chelsea, Antonio Batman Rudiger (4.8) har sett ut som en rund million i trebacks linjen til Tuchel. Og til tross for at de møter både City og Arsenal er de så sterke defensivt og velspillende nå at de må ha med en mann. Crystal Palace med to bortekamper mot fin motstand (Sheff U, og Southampton) Joel Ward (4.3) ser ut til å ha klippekort på høyreback, og kan være en fin diff denne runden. Lucas Digne (6.1) en annen het kandidat med Everton borte mot West Ham og Villa. Noterte seg for sin 9ende målgivende forrige match. Og det kan fort bli flere her!

Midtbane

Mo Salah (12.7) blitt dyttet ned til andreplass på toppscorerlisten av Harry Kane, og kjenner vi Salah rett vil han endre på det umiddelbart. Hjemme mot Soton i fæl form, er en kjempekamp for egypteren. Møte Man Utd, i et fryktelig kamprogram der de spiller 4 kamper på syv dager er også gunstig. Må på laget! Wilfried Zaha (7.2) ikke blomstret etter han kom tilbake fra covid 19, Men det har sett noe bedre ut siste tiden, og han scoret for to runder siden. Fine kamper mot Soton og Sheffield U trekker opp. Kan fort bli hans runde dette her! Med James Rodriquez veldig skadeutsatt samt Doucoure ute har

Gylfi Sigurdsson (6.9) spilt nesten rubbel og bit i det siste. Scoret to ganger mot Tottenham for to runder siden, og han har også en giftig dødballfot, kan være en av rundens helt store differ til bare 3.7% Vi må også ha med en fra Man Utd, med tre kamper skulle enn jo tro laget ville være stappet, men det er det ikke. De spiller altså fire kamper med to dagers mellomrom i løpet av en uke, og det er nesten en umulig situasjon for Solskjær. Vi tror jo at Fernandes 11,5 og Rashford (9.6) spiller ihvertfall to av kampene. Men Leicester og Liverpool i to av kampene frister ikke særlig. Ingen av dem holder kjempeform. Lite som skiller mellom dem, men tar med Fernandes. Da han har vist enorm evne til å endre kampbilder fra benken. Det kan fort bli avgjørende her.

Angrep

Kelechi Iheanacho (6.3) er selvskreven. Syv scoringer og to assist, siste seks. Hjemme mot Newcastle er en kjempekamp. Borte mot United trenger ikke bli feil det heller. Everton duoen Richarlison (7.8) og Calwert Lewin (7.5) er også gode valg denne runden. Spørsmålet er hvem man skal velge ? Lewin scoret sist, og har flest scoringer av disse to. Men nesten alle målene kom i starten av sesongen, og eierandelen hans er også langt høyere enn Richarlisons. Skal man diffe her vil jeg påstå at brassen er det beste valget. Ollie Watkins har en kjempesesong gående for Aston Villa. At Jack Grealish er ute med skade, virker ikke å stoppe ham. Tre scoringer siste fem. Jager plass på Englands EM lag, og selv Man Utd og Everton skremmer oss ikke bort i fra ham denne runden!

Kategorier
FantasyNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker