Tramadol Order Online Uk Tramadol Online Illinois Tramadol Cheap Cod Order Tramadol Fedex Overnight Buying Tramadol In Mexico
Brennhet: Berisha står med 15 mål i årets Eliteserie. Mer kan det bli mot "Godset". Foto:Bukharev Oleg / Shutterstock.com

Spissene du bør se opp for i Fantasy Eliteserien 2021

Neste – og siste lagdel vi skal ta for oss, er spissene. Ut i fra slik det ser ut nå, ser det ikke ut som spissalternativene er altfor mange. Det er et par som skiller seg ut, men færre enn normalt.

Hvilke spisser du velger på ditt lag i år, avhenger en del av hvor dyr midtbane du har. Hvis du har dyre midtbanespillere vil det være vanskelig å få de beste alternativene på topp. De beste alternativene på topp i år er Veton Berisha (10.5), Dino Islamovic (10.5), “Ohi” (11.5) og Erik Botheim (10.0).

Vikings målmaskin og Rosenborgs toppspiss

Veton Berisha har sett meget het ut i årets oppkjøring. Han er Eliteseriens beste bakromsspiss. Med Fridjonsson, Kabran, og ikke minst den hjemvendte sønn Zlatco Tripic bak seg, kan han fort være med å kjempe om toppscorertittelen. Eid av hele 38,7 %, så dette er et populært valg. Men prisen hans er ganske dyr (10.5), så du må velge om du vil ha en veldig god midtbane med billigere spisser, eller om du vil gå med Vikings toppscorer. I fjor noterte han seg for 16 mål og 7 assist. Dette førte til hele 163 poeng, mest av alle spissene.

Dino Islamovic kan være et annet lurt alternativ på topp for deg. Historien viser at de aller fleste som spiller spiss i Rosenborg, leverer alltid mange scoringer. Dette kan fort også gjelde Islamovic. I Hareides 4-3-3 kan han være han som har siste sparket på ballen før den er i mål. Kom til Rosenborg i fjor, spilte 1933 minutter og scoret 11 mål i en relativt trøblete Rosenborg-sesong. Det er gode tall, men i år kan han fort levere enda bedre.

Molde og Bodø/Glimt

“Ohi” begynner å bli en erfaren Eliteserie-spiss. Helt siden 2017 har han levert mange scoringer, både for Stabæk og nå Molde. Han er den dyreste spissen på spillet (11.5), så derfor må du prioritere hva du helst vil ha av midtbanespillere eller spisser. Det ligger gjerne litt flere poeng hos midtbanespillere, så det å velge “Ohi” må du tenke godt gjennom før du setter han inn på laget ditt. Men en spiss av hans kaliber er selvfølgelig alltid aktuell. Det er ingen ulempe at han spiller på Molde heller, for å si det slik. Molde har to andre gode spisser i Bjørn Sigurdarson (10.0) og David Fofana (9.5). Dette kan føre til rotering av spisser, og “Ohi” kan fort bli hvilt mot de antatt svakere lagene. Det gjenstår å se, men at han er førstevalget når serien starter, er det liten tvil om.

Så var det Bodøs nysignering Erik Botheim, da. Har scoret 3 mål på fire Eliteserie-sesonger. Så hvorfor er han aktuell for ditt lag i år da, tenker du? Mye av grunnen til det er laget han spiller på. I Bodø/Glimt vil han bli servert fine innlegg, gjennombruddspasninger og mest sannsynlig komme til mange sjanser. Derfor kan han være inne på laget ditt til seriestart. Man vet han er en god avslutter, det har han vist på aldersbestemte landslag før. Han har et uforløst potensialet, og er det en plass han kan blomstre, så er det i Bodø/Glimt. Han også er relativt dyr (10.0), men det kan kanskje vise seg å være verdt det?

To billigere alternativer

Hvis du er en av dem som vil satse fullt og helt på midtbanen i år, og ser etter billigere alternativer på spissplass, kan Tobias Lauritsen (8.0) og Thomas Lehne Olsen (8.5) være gode valg.

Odd-spiss Tobias Lauritsen var langt nede da han i fjor sommer brakk ankelen i en seriekamp mot Aalesund. Før den grufulle skaden hadde han spilt 887 minutter og scoret 3 mål og fått med seg to assist. 23-åringen er nå tilbake i form og vil, sammen med Mushaga Bakenga (9.5), være spilleren Odd stoler på når det kommer til å score mål. Med en prisen 8.0 kan du ha han, pluss en veldig god midtbane-femmer, for eksempel.

Thomas Lehne Olsen har vist i både 2017, 2018 og delvis 2019 at han har Eliteserie-nivået inne. Han scorer jevnt over 10 mål per sesong, det er relativt gode tall til en spiller for 8.5. I et spennende Lillestrøm-lag skal det bli interessant å se hva de kan få ut av Lehne Olsen. Med Pål Andre Helland og Gjermund Åsen bak seg, kan han fort ha en fin sesong i vente. Man må huske på at Lillestrøm ikke spiller de to første seriekampene på grunn av utsettelse som følge av kort oppkjøring. Derfor må du vente med å få han inn til 16. mai når de møter et Strømsgodset-lag som ikke har sett bra ut i årets oppkjøring.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker