Buying Tramadol In Spain Online Tramadol Overnight Delivery Order Tramadol Next Day Delivery Tramadol Order Online Buy Arrow Tramadol Buying Tramadol Online Cod
Harry Kane blir farlig borte mot Aston Villa. Foto: Shutterstock

FPL:Duket for Trippelcaptain i GW26?

1: Harry Kane – Tottenham ( Burnley H, Fulham B)

Tottenham med kamper mot Burnley og Fulham som begge er i nedre sjiktet, og endelig letter det altså i programmet etter at de har møtt tøff motstand siste 5. Kane scoret 13 og har elleve assist denne sesongen. I midtuken satt han hele kampen på benk i EL. Bør være spikret for 2×90 i dobbeltrunden. Mot Burnley og Fulham har han scoret mye mål tidligere, og det ligger i kortene at han skal slå tilbake etter en svak periode. Rundens beste kapteinsvalg ?

2: Mo Salah – Liverpool ( Sheff Utd B, Chelsea, H)

Liverpool inne i en av sine dårligste perioder under Jurgen Klopps ledelse, men Mohamed Salah holder fortsatt koken og har en veldig bra sesong på gang. 17 scoringer og ensom på toppen av toppscorerlisten. Liverpool møter jumboen Sheff U borte samt toppoppgjør mot Chelsea. Skal LFC ha mulighet for topp 4 denne sesongen må Mo Salah fortsette å score mål. Akkurat det er det ingen grunn til å ikke tro at skjer!

3: Bruno Fernandes – Man Utd (Chelsea B, Crystal Palace, B)

Var inne i en svak periode, men har slått kraftig tilbake og har nå notert seg for fire scoringer og tre assist på de siste fire. 15 scoringer og 12 assist totalt og tallene hans er helt spinnville. United avgjorde like så greit i første kamp mot Sociedad i EL. Kan med andre ord hvile Fernandes inn mot dobbelrunden. Klink på 2x 90 og om United scorer er han trolig involvert!

Skal Trippel C kjøres nå ?

Disse tre overnevnte valgene skiller seg klart ut, i hvert fall om man pønsker på å bruke ”Trippel Captain” denne runden. Det kommer riktignok muligheter senere i sesongen Hvem som får dobbelrundene avhenger litt av hvem som avanserer i Fa Cupen. Vi kan jo kikke litt på det sånn raskt

GW 27 :Man City spiller dobbelrunde mot Man Utd og Southampton. Her kan KDB og Sterling være gode alternativer.

GW 32? : Om Man City slår Everton i Fa Cupen, tyder mye på at Tottenham får dobbelrunde i GW 32. Son og Kane møter Everton og Southampton og kan være et bra alternativ

Slik jeg vurderer det er det enten en av premium spillerne over i denne runden, eller vente til neste runde og gå for enten Sterling eller KDB.

To spennende differ

Er man ute etter å diffe denne runden vil vi peke på Harvey Barnes som holder toppform med scoring og assist i sine to siste kamper. Har scoret 5 siste syv, og spiller sin beste fotball denne sesongen. Om Maddison er ute for Leicester er dette et minus, da han skaper mye sjanser. Calwert Lewin får to fine kamper mot Southampton og WBA, og om han finner formen som han hadde før Jul kan det bli veldig hyggelig poengscore på ham denne runden.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker