Buy Cheap Tramadol Online Tramadol Legal To Order Online Ordering Tramadol Online Legal Order Tramadol From Mexico Tramadol Rx Online

FPL: Gameweek 26 – Heftig dobbelrunde i vente

Heftig dobbelrunde i vente i Gameweek 26, og her er det potensielt mye poeng å hente om man treffer med lag og kaptein! Vi har som vanlig tatt for ut 11 spillere som vi har tro på denne runden!

Keeper

Emiliano Martinez

Dobbelrunde på Martinez, med kamper mot Leeds (B) og Sheffield United hjemme. Ingen keepere tatt flere poeng på fantasy i år (130) Står med 12 CS på tjuefem kamper, og det er bare Ederson og Man City som matcher disse tallene. Særlig hjemmekampen mot Sheff U må være en gedigen mulighet for å holde nullen. Klart førstevalg i buret denne runden!

Forsvar

Det umulige spillet Pep Roulette..

City bakover har blitt essensielt siste tiden, og fryktelig mange kommer til å doble med dem bakover denne runden. Det er dog verdt å merke seg at Man City spiller tre kamper på syv dager, og det kan bli rotasjon på laget.

Trioen Cancelo,Dias og Stones har rimelig lik eierandel på rundt 20%. Onsdag startet Cancelo og Dias i CL, mens Stones satt på benk. Hva Guardiola velger å gjøre i ligakampene er erfaringsmessig umulig å spå, og her kan det aller meste skje. Kanskje er det slik at at Stones nå spiller begge i ligaen med Laporte/Dias som makker. Men Dias er nr 1 i forsvaret, og kanskje spiller han alt. Cancelo er nok den som er mest sikkert at får en av kampene på benk.

Lucas Digne (6.1) Everton (Southampton H, WBA, B)

Everton er et merkelig lag om dagen, de tapte altså hjemme for Newcastle og Fulham. Men de vant også borte mot Liverpool i forrige runde, Leeds ble slått borte og de tok også poeng i sluttminuttene på Old Trafford. De er med i kampen om topp 4 denne sesongen, der de er 5 poeng bak West Ham. Digne levert 8 assist denne sesongen, men har til gode å score. At han også har spilt endel venstremidtbane siste tiden er heller ikke dumt. Forventer poeng ifra ham offensivt i fine kamper mot Southampton og Wba!

Midtbane

Mohamed Salah (12.6) Liverpool (Sheff Utd B, Chelsea, H)

Liverpool kun vunnet 1 av de siste fem, men Mohamed Salah er fortsatt brennhet. Har scoret fire mål de siste fem, og er alene på toppscorertronen i PL med 17 scoringer. Salah er som alltid høyt oppe på alle stats når det kommer til antall skudd, antall skudd på mål osv. Liverpool med dobbelrunde og møter jumboen Sheffield United borte samt Chelsea på hjemmebane i en kamp de helst bør vinne om det skal bli topp 4 i år. Umulig å komme utenom den egyptiske scoringskongen, og han blir fort rundens store spiller atter en gang!

Bruno Fernandes (11.6) Man Utd ( Chelsea B, Crystal Palace, B)

United møter Chelsea og Crystal Palace borte, ikke helt optimalt det men Bruno er i kalasform igjen nå etter en liten formdupp og kan ikke avskrives i nåværende form uansett motstand. Fire scoringer og tre assist siste fire. At United smadret Real Sociedad i EL forrige uke, gjør også at de kan hvile Bruno torsdag og la ham spille 2×90 i ligaen. Må på!

Harvey Barnes (6.9) Leicester ( Arsenal H, Burnley, B)

Back to back tosifret på Harvey Barnes! Han spiller sin beste fotball for sesongen akkurat for øyeblikket. Fire målpoeng siste to, fem scoringer siste syv. Ser veldig bra ut for Leicester og Barnes for øyeblikket og de møter Arsenal hjemme og Burnley borte. Maddison hadde også vært aktuell for laget, men han gikk av med skade sist og kan være ute. Dermed velger vi Harvey foran ham denne runden!

Ilkay Gundogan (6.1) Man City ( West Ham og Wolves H)

Uhyre viktig mann for City, og han har spilt alt i det siste. Kan selvsagt være at han er utsatt for rotasjon her når City spiller 3 kamper på syv dager. Men jeg tror uansett han er involvert i begge kampene og velger ham som eneste midtbane fra City. Er usikker på hvor mye De Bruyne feks blir brukt i et så tett program rett etter skade. Sterling kan fort få en av kampene på benk. Gundogan med sine 11 scoringer denne sesongen får tillit!

Angrep

Harry Kane 11.1 – Tottenham (Burnley, H Fulham, B)

To knallkamper for Tottenham og Harry Kane i vente, og han blir nok byttet inn av mange før denne runden. Skal sies at Tottenham har vært fæle siste tiden og at Kane har scoret 1 siste 6. Men har møtt Chelsea,City,West Ham og Liverpool i disse seks. Nå venter kamper mot to bunnlag, og da BØR Tottenham og Kane våkne til liv. 13+11 denne sesongen, mulig trippelcaptain denne runden ?

Dominic Calwert Lewin (7.6) – Everton (Southampton,H WBA, B)

Lewin slet med en skade før derbyet mot Liverpool og startet bare på benken. Men fikk drøye 30 minutter, og skaffet bla straffe i sluttminuttene. Skal være 100% klar til dobbelrunden, og da er han fryktelig vanskelig å utelate fra laget. Scoret 13 ganger denne sesongen, og Everton har hjemmekamp mot Southampton og bortekamp mot håpløse WBA. Lukter scoringer fra Evertons spydspiss!

Ollie Watkins (6.5) Aston Villa (Leeds B, Sheff U B)

Watkins med 10 scoringer og 4 assist, og har vist seg å være en meget nyttig og god signering etter at han ble hentet fra Brentford. Villa med bortekamp mot Leeds og jumboen Sheff Utd. Særlig i sistnevnte bør det være gode sjanser for Watkins. Eneste som uroer er at mannen som skaper sjansene Jack Grealish muligens mister første kampen, allikevel er han det klart beste billigvalget på topp foran dobbelrunden!

Kaptein

Mo Salah eller Harry Kane ? Begge er ihvertfall meget gode alternativer denne runden. Bruno kan også vurderes, men møter tøffere motstand enn de to andre.

Diff

Lucas Digne 7.9% To fine kamper på papiret og det letter i programmet til Everton fremover. Topp sjanse denne runden.

Rundens avslag

Alle som ikke spiller dobbelrunde, enkelt og greit!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker