Tramadol 100Mg Online Tramadol Illegal Order Online Order Tramadol 180 Cod Tramadol Prescribed Online Online Prescriptions Tramadol
I sesongens første møte med Schalke ga ikke Bayern seg før de hadde scoret åtte! Thomas Muller og Robert Lewandowski er sultne på flere scoringer når lagene møtes igjen på søndag. Foto: Ivica Drusany / Shutterstock.com

Bayern-duo kan gjøre vondt verre

18. runde av den vanvittige Bundesliga sesongen står for tur. Blant de inkluderte spillerne er en velkjent duo, når bunn møter topp på Veltins-Arena.

Annerledessesongen i Tyskland dundrer videre. Her er Fotballsonens tips for den 18. serierunden.

Man blir ofte oppfordret til å ikke endre på et vinnende lag. Det rådet lytter vi til, og fortsetter med Stefan Ortega (6,5) i mål. Fortsatt formspilleren blant keeperne. 28-åringen er sjeldent arbeidsledig når Bielefeld spiller, men har utrolig nok bare sluppet inn et mål på de siste fem serierundene. Bankers bakerst.

Frankfurt har startet året på vidunderlig vis. I tillegg til å ha fått hentet hjem Luka Jovic (15,1) på lån, er de også ligaens formlag, og har plukket 13 poeng på de siste fem kampene. En annen faktor til klubbens oppsving, er at backen Erik Durm (3,6) er inne i varmen. Den tidligere Dortmund-spilleren har ikke fått like mye spilletid som han hadde håpet på siden han returnerte til hjemlandet, fikk elleve starter på rad før han ble hvilt i midtuken. Blir nok å finne igjen borte mot Bielefeld. Målpoengene har latt vente på seg, men så involvert han er i det offensive spillet, er han verdt den snille prislappen.

At Union Berlin skulle være blant topplagene så langt inn i sesongen hadde nok de færreste trodd. Men det gjerrige hovedstadslaget har vært en av de hardeste nøttene å knekke så langt. Marvin Friedrich (7,3) skal ha sin del av æren for det. Stopperen er en av lederne i Unions bakre rekker. Har spilt samtlige minutter i ligasammenheng, vinner dueller og har også blitt en ganske målfarlig mann. Leverer stabilt med poeng, og er en «safe» spiller å gå for.

En annen man trygt kan ha med videre er Angelino (16,4). Spanjolen har blitt fast inventar i artiklene, med god grunn. Fast brikke i Nagelsmanns puslespill, og man kan nesten lukte målpoeng når gulljagende Leipzig på lørdag ankommer Mainz.

Angelino er fortsatt bankers i vår backrekke. Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Lars Stindl (15,2) er også hyppig representert i redaksjonens anbefalinger. Den rutinerte midtbanespilleren har fortsatt det nye året slik han startet sesongen, og da er det ingen grunn til å utelate han. Ble forsiktig matchet i midtuken mot Bremen, og kom først inn med en halvtime igjen å spille, og mye av grunnen er nok at han skal ha en plass i elleveren på fredag, hvor vi blir servert en skikkelig godbit, når rivalen Dortmund kommer på besøk. Stindl blir vårt kort som vi kan kose oss med i det som vil bli en veldig morsom fotballkamp.

Fortsetter med tysk fotballs kjæledegge

Vi fikk også servert en deilig fotballkamp sist Dortmund var involvert. I toppkampen borte mot Bayer Leverkusen var det vertene som til slutt gikk seirende ut, mye takket være nok en strålende kamp av Florian Wirtz (8,3), som til slutt ble matchvinner. Han viste igjen hvor teknisk god han er med ball, men også sin enorme intelligens på banen. Har på rekordtid blitt en bærebjelke i laget, som tidvis rundspilte Dortmund. Nå venter nok en toppkamp, hjemme mot Wolfsburg.

Ritsu Doan (9,4) har tatt det øverste nivået i Tyskland med storm, og har virkelig spilt seg varm i Bielefeld-drakta. Var en av målscorerne i storseieren over opprykks-kollega Stuttgart, som var den andre kampen for sesongen hvor Bielefeld scorer mer enn ett mål. Selv om de generelt scorer lite mål, et alle involveringene Doan bidrar med nok til å gjøre han til en av ligaens formspillere, noe den vanvittige prisøkningen hans indikerer.

Det er liten tvil om at Leipzig er store favoritter mot Mainz på lørdag. En spiller som må ha en god dag for at vertene skal ta alle poengene er Dani Olmo (16,5). Den unge spanjolen ser mer og mer ut som den spilleren han er spådd til å bli om dagen, og selv om Leipzig ikke har sprudlet i det siste, har playmakeren ofte vært involvert i de avgjørende scoringene. Mainz har solgt seg dyrt i kampene mot gigantene, men Leipzig skal være flere hakk for store om de får kampen i sitt spor.

Andre Silva (17,9) har i løpet av vinduet mistet spisskollega Bas Dost, som har tatt turen til Belgia, uten at det har stoppet portugiseren i å fortsette sin imponerende form. Snitter 14 poeng på formtabellen, som bare matches av ligaens toppscorer i skrivende stund.

Bayern-duo med 43 målpoeng til nå!

For å fullføre trioen på topp ser vi til to av de mest rutinerte gutta på banen. Bunn møter topp på søndag, når Bayern München reiser til Gelsenkirchen for å møte Schalke. Bayern har variert veldig denne sesongen, og selv om de har fire seire på de fem siste, er det ikke den overkjøringen og klassen man har blitt vant til å se fra dem. Men en spiller man alltid kan stole på er Robert Lewandowski (22,9). Polakken har allerede 22 ligascoringer og er på skuddhold til å forbedre rekorden fra forrige sesong, hvor han scoret 34 ligamål. Da passer det ypperlig at favorittmotstanderen står på motsatt side. På de 12 siste kampene toppscoreren har spilt mot de kongeblå, har han smått utrolige 15 nettkjenninger. I sesongens første møte på Allianz scoret han bare ett, men Bayern stoppet ikke før det sto 8-0 på tavla. Får vi en lik overkjøring på søndag?

Med den sterke historikken mot Schalke, har Robert Lewandowski grunn til i smile i forkant av oppgjøret. Foto: MediaPictures.pl / Shutterstock.com

Sistemann i spannet er lagkamerat Thomas Muller (20,7), som har vært tilbake på god gammel klasse siden Flick overtok ansvaret i Tysklands mest suksessfulle klubb. Muller er selv oppe i sju scoringer så langt denne sesongen, og på assistfronten troner han øverst med ni i tallet. Disse gutta har for vane å herje med Schalke, og nå som styrkeforholdet ikke har vært større er det bare å ta med tallramma i godstolen til søndagens oppgjør.

Dette er rundens lag:

Ortega

Durm – Angelino – Friedrich

Stindl – Doan – Olmo – Wirtz

Silva – Lewandowski – Muller

Her kan du spille Fantasy Bundesliga!

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaForhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker