Tramadol Visa Tramadol Online Pay With Mastercard Buy 100Mg Tramadol Online Order Tramadol Online Cod Tramadol Online Nz
Ligaens toppscorer er selvsagt med. Foto: Federico Guerra Moran/shutterstock.com

Ingen vinterpause i Tyskland: Bundesligaen ruller igjen

Vi legger et spesielt år bak oss, som har gitt oss store avbrekk i fotballen. Som konsekvens får ikke tyskerne sin vanlige vinterpause, og Bundesligaen ruller allerede den første helgen av 2021. Her er våre tips.

Nyttårsfeiringen har så vidt rukket og lagt seg før den tyske ligaen er i gang igjen, i det som brygger til å bli en utrolig spennende siste halvdel. Det er tett både på bunn og topp av tabellen, og hvert poeng teller. Bielefeld fikk en drømmeavslutning på 2020, med tre poeng borte mot jumbolaget Schalke. Dermed har de en luke ned til de to lagene på direkte nedrykk. Det er en langt tøffere oppgave som venter dem på starten av det nye året, da Mönchengladbach kommer på besøk. Det brygger for en hektisk dag på jobben for Stefan Ortega (5,6), som noterte seg med sitt andre «rene bur» i forrige runde. Likevel er det ingen andre keepere med flere poeng enn 28-åringen denne sesongen. Denne helgen må han nok plukke ballen ut av nettet igjen, men vil nok som vanlig varte opp med en god del redninger, som betyr poeng i kassa.

Tre ganger venstreback

Første halvdel av sesongen har vært en stor skuffelse for Bayern Münchens stjerneskudd Alphonso Davies (14,4). Det skyldes for det meste en lengre skadeperiode, men canadieren fikk med seg avslutningen på året, og fått flere minutter i beina. Den hurtige backen blir trolig å finne i elleveren på søndag, når Mainz kommer på besøk. Bayern er kjempestore favoritter før oppgjøret, hvor gjestene ikke kommer til å by på mye. Da vil 20-åringens evne til å passere spillere med ball komme godt med, da gjestene kommer til å ligge lavt å holde nullen så lenge som mulig.

Alphonso Davies er tilbake fra skadeavbrekket, og har fått noen kamper til å spille seg i form. Vi tar med canadieren inn i rundens lag. Foto:schwarzdigital.com / Shutterstock.com

En annen back som har mye offensivt å by på, er poengkongen Angelino (15,8). Spanjolen som er en av Nagelsmanns mest betrodde menn har som nevnt utallige ganger før hatt en vanvittig sesong så langt. At han også tidvis har operert som ving har hjulpet godt på poengsankingen, og det er ingen grunn til å tro at den ikke øker når vi skriver 2021, og gulljagende Leipzig er gjester i Stuttgart. I hans siste opptreden i 2020 samlet han 21 poeng i det målløse oppgjøret mot Køln, hvor han sto for mesteparten av det de skapte. Det skal være unødvendig å tilføre mer statistikk for begrunnelsen av dette valget.

Werder Bremen fikk en etterlengtet opptur i fjorårets siste runde, da de slo Mainz 0-1 etter fire strake tap. Prosjekt-Kohfeldt har ikke høstet de helt store fruktene etter at de berget plassen med et nødskrik forrige sesong, men de er langt tryggere plassert på tabellen nå enn hva de var på samme tidspunkt i 2019/2020 sesongen. Svensken Ludwig Augustinsson (9,7) skal ha sin del av æren for hvor de befinner seg. Venstrebacken er blant de som skaper flest sjanser i troppen, og opererer høyt oppe i banen som vingback. Selv med mangel på tellende sluttprodukt, har sjanseskapningen sørget for at 26-åringen har en respektabel poengsum, og er blant formspillerne i ligaen siden han kom tilbake fra en skade som holdt han ute i fire kamper.

Den soleklare formspilleren hva poeng angår blant midtbanespillere, er Vincenzo Grifo (13,7). Han har i likhet med Freiburg hatt en strålende periode i desember, og har et snitt på 14 poeng de siste 6 kampene. Han er den offensive drivkraften i laget, som reflekteres godt på poengsummen, selv om Freiburg sjeldent leverer målrike kamper. Vi stoler på at formen vedvarer når de gjester Hoffenheim i deres første kamp i 2021.

Lars Stindl (14) har hatt en meget solid start på sesongen, og avsluttet året med å score alle de fire siste målene til Gladbach, hvorav to kom fra ellevemeteren. Vil kunne få fine arbeidsforhold i Bielefeld, i en kamp hvor gjestene må klare seg uten Marcus Thuram (14,9) som fikk 10 kampers karantene etter spyttehendelsen i forrige runde.

Lars Stindl har gitt Gladbach mye å juble for denne sesongen. Her i 0-6 seieren over Shakhtar Donetsk under gruppespillet i Champions League. Foto: katatonia82 / Shutterstock.com

Florian Wirtz (8,1) har vært en åpenbaring for Bayer Leverkusen denne sesongen. Unggutten har tatt seniornivået på strak arm, og er blant ligaens beste midtbanespillere så langt. Det svinger virkelig av Leverkusen om dagen, selv om de måtte se seg slått av serieleder Bayern München like før nyttår. Enda er prislappen på tenåringen meget overkommelig, men det varer ikke evig. Her er det bare å kaste seg på. Daniel Caligiuri (10,9) er en mann vi har blitt godt kjent med i Fantasy-spillet. Den rutinerte kantspilleren har gått rett inn i Augsburg-laget og blitt en viktig bidragsyter. Tross noen kamper hvor han ikke har utmerket seg på sitt sedvanlige vis, er han fortsatt en av formspillerne i ligaen, og mot Køln ligger det godt til rette for at Caligiuri kan få en god runde.

Jamaicansk magi også i 2021?

Bayer Leverkusen er blant de største utfordrerne til Bayern Munchen om dagen, og en av grunnene er at Leon Bailey (13,1) er i praktslag. Jamaicaneren har begynt å få til et skikkelig sluttprodukt, og er en trussel hver gang han fører ball inne på motstanders halvdel. Det blir veldig spennende å følge Leverkusen og Bailey inn i det nye året, å se om de kan gi Bayern kamp hele veien inn. Om lynvingen fortsette der han slapp, kan de virkelig bli en seriøs utfordrer.

I hovedstaden tar Hertha Berlin imot fortapte Schalke til dyst. Gjestene har enda ikke vunnet en kamp denne sesongen, og ligger plassert sist på tabellen. Hertha har også levert et halvår langt unner eget ambisjonsnivå, og er ute etter å starte det nye året med tre poeng. Matheus Cunha (14,4) var også langt mindre synlig de siste kampene før nyttår, og har de fire siste kampene gått målløs av banen. Men teknikeren er ute etter å øke målprotokollen, og da er Schalke en ypperlig motstander. Med sine 36 baklengsmål, er de det laget som slipper inn desidert flest mål. Derfor gir vi Cunha en sjanse til i årets første runde.

Det kunne sett mye verre ut enn hva det gjør for Bayern München ved utgangen av 2020. De havnet under både mot Wolfsburg og Bayer Leverkusen i de to siste rundene, men begge gangene dukket selvfølgeligheten selv, Robert Lewandowski (21,8) opp og reddet dagen. Polakken har respektable 17 mål på 12 kamper, og må være med når serielederen tar imot Mainz på søndag. Enkelt og greit.

Rundens lag:

Ortega

Davies – Angelino – Augustinsson

Stindl – Wirtz – Grifo – Caligiuri

Bailey – Cunha – Lewandowski

Her spiller du Fantasy Bundesliga.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaForhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker