Tramadol Hcl Online Tramadol 100Mg Online Tramadol Sale Online Uk Discount Cheap Pills Tramadol Order Tramadol Online Cod 180 Cheap Tramadol Fedex Overnight
Angelino har hatt en velt vanvittig start på sesongen, og startet hver kamp for Leipzig til nå. Formspilleren er en av tre forsvarsspillere i rundens lag. Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Han er ligaens poengkonge

Det er duket for den ellevte runden i Bundesliga, og Fotballsonen gir deg som vanlig vårt tips til runden. Leverkusen er godt representert, og det samme er ligaens formspiller.

Bielefeld fikk en etterlengtet seier i bunnoppgjøret mot Mainz i forrige runde, og klatret med det over direkte nedrykk. Stefan Ortega (5,3) var en av bidragsyterne med flere kvalifiserte redninger. Han har sanket rikelig med redninger de siste kampene, i tillegg til at han kom seirende ut av straffeduellen med Aleksander Sørloth (13,8) i niende runde. Det blir nok en travel dag på kontoret for keeperen, i deres bortemøte med Freiburg på lørdag.

Duellspilleren Martin Hinteregger (11,4) er også i vinden om dagen. Han er en av formspillerne blant forsvarsspillerne i ligaen, mye takket være hans luftstyrke. 28-åringen sanker i snitt nesten 4,5 poeng per kamp på duellspillet sitt, og er en trussel på dødballer, selv om hans eneste nettkjenning til nå i sesongen, har gått i eget nett. Prismessig ikke det beste valget, men en veldig trygg kilde til poeng.

Formspilleren over alle formspillere

En spiller man bare er nødt til å betale for, uansett pris, er Angelino (15,8). Det spanjolen gjør for tiden er nesten ikke til å tro. Backen har vært på banen i nesten samtlige minutter i både liga og Champions League. I midtuken var han med på å sende Manchester United ut av turneringen, og vil garantert ha et ord med i laget når Werder Bremen er gjester i Leipzig på lørdag. Spanjolens totale poengsum på 138 kan bare matches av Robert Lewandowski (20,7). Men ingen er nær han på formtabellen, snittsummen på de fire siste kampene, hvor han har imponerende 16 poeng. Angelino må selvsagt med også denne runden.

Lars Bender (10,1) er en annen formspiller som må tas med i beregningen. Leverkusen har prestert meget bra til nå denne sesongen, og er et av to ubeseirede lag. Bakover har de også fått skikk på sakene, og på de siste tre kampene har de bare sluppet inn ett mål, etter en kjempetabbe av keeper Lukas Hradecky (8,8). De møter riktignok et målfarlig Hoffenheim på søndag, men vi gir fornyet tillit til Bender.

Daichi Kamada (13) har vært strålende til nå for Frankfurt, og er som regel arkitekten bak deres angrep. Japaneren har to målgivende og en scoring på sine siste to kamper, og han plukker poeng på pasninger som fører til skudd. Vi satser hardt på fredagens oppgjør, og putter inn vår andre Frankfurt-spiller. Det samme gjør vi med Leverkusen, og deres nye gullgutt Florian Wirtz (7,4). Flere har fått øynene opp for stortalentet, som har fått fast plass i elleveren, og 17-åringen produserer poengsummer som få andre kan hamle opp med. Han er veldig ofte nest sist på ballen når det kommer skudd, og tross den unge alderen henter han også mange poeng på duellspillet. Den spilleren i laget vårt med høyest «value rank», altså poeng delt på pris.

Av sine egne man skal ha det

Schalke er fortsatt på jakt etter sin første seier denne sesongen. Nå venter Augsburg på motsatt banehalvdel, og deres formspiller Daniel Caligiuri (10,5). Kantspilleren har hyppig kommet med målpoeng til sin nye klubb, etter ankomsten fra nettopp Schalke. Trolig kommer italieneren til å gjøre vondt til verre for sin tidligere arbeidsgiver, som med sine 31 baklengsmål har sluppet inn klart mest i ligaen.

Daniel Caligiuri er lysten på å forlenge rekken uten seier for sin tidligere arbeidsgiver Schalke. Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

Ondrej Duda (7,6) har levert gode sesonger i Bundesligaen tidligere, og nå ser det ut som han har funnet seg til rette i Køln. På sitt beste er han en tilrettelegger av rang, og han kan fort være nøkkelen i bunnoppgjøret mot Mainz. Slovaken er i likhet med de andre midtbanekollegaene ofte nest sist på angrepene, og havnet også på scoringslisten i forrige runde.

Med noen billigere løsninger på midten, kan ligaens toppscorer Robert Lewandowski (20,7) finne seg til rette som en av tre på topp. Polakken var utrolig nok ikke involvert i et eneste av de tre målene i toppoppgjøret mot Leipzig forrige helg, og etter hans egen standard kan man nesten si at han er i en liten tørke. Ble ikke med til Russland i midtuken, i en kamp som var en ren formalitet for gruppevinneren. Union Berlin har vært solide til nå i sesongen, men sluppet inn seks mål de siste to kampene. Når Lewandowski kommer på besøk, er muligheten for flere mål stor.

Tre ganger Leverkusen

Alle gode ting er tre, og derfor tar vi med en tredje spiller fra Leverkusen. Leon Bailey (12,9) er i fyr og flamme om dagen, og en av bærebjelkene offensivt for laget som befinner seg på andreplass på tabellen. Den hurtige kanten har lenge vært betraktet som et av ligaens største talenter, men har i en periode vært en skygge av seg selv. Nå ser jamaicaneren ut til å ha funnet tilbake til seg selv. Vi biter på agnet, og putter han inn i laget.

Leon Bailey er i sitt livs form. Vi putter han inn til den spennende bataljen mot Hoffenheim på søndag. Foto: schwarzdigital.com / Shutterstock.com

Vi runder av med en mann som har en imponerende scoringsrekke bak seg. Wout Weghorst (16,4) har scoret i alle de fire siste ligarundene, inkludert to scoringer i oppgjøret mot Werder Bremen. Nederlenderen har hatt et respektabelt scoringssnitt de to første sesongene i Bundesliga, er nå godt innen skjemaet til å ha sin mestscorende sesong i Tyskland. Vi lar oss friste, og setter han inn som sistemann i troppen.

Rundens lag:

Ortega

Angelino – Hinteregger – Bender

Wirtz – Caligiuri – Duda – Kamada

Bailey – Lewandowski – Weghorst

Her spiller du Fantasy Bundesliga.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaForhåndssaker og kampreferatNyheterTysklandUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker