Tramadol Order Online Tramadol 50Mg Tramadol Cheapest Price Best Place To Order Tramadol Online Tramadol Online Fast Shipping
Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

FPL: Gameweek 10 – City og Liverpool dilemma

Kampene kommer tett som hagl nå, og dette er en fryktelig fin tid å bare sitte inne og binge fotball mens regnet høljer ned! Vi har som vanlig sett på helgens runde og funnet frem til aktuelle spillere du bør ha på laget i Gameweek 10

Keeper

Vicente Guaita (5.0) Crystal Palace (Newcastle, H)

Skal det endelig lykkes for Guaita ? Har irritert mange denne sesongen med å slippe inn på overtid. Både mot Brigthon og Fulham glapp det i siste liten og ”ranet” folket for poeng. Newcastle kun scoret 1 mål siste fire mot Palace, slik at dette ikke er et lag de trives mot. Heller ikke scoret i sine to siste. Tallene gjenspeiler heller ikke antall scoringer for Newcastle så langt, for de skaper ikke stort og det hjelper heller ikke at toppscorer Wilson ser ut til å være ute igjen. Blir rundens keeper!

Forsvar

Joao Cancelo (5.5) – Man City (Burnley,H)

Fem kamper med 90 minutter tar jeg som et tegn på at Cancelo endelig har spilt seg til en fast plass i Manchester City. Det fine kampprogrammet gjør at City forsvar må vurderes og slik jeg ser det er han pdd det beste valget. City har vunnet 5-0 i de tre siste hjemmekampene mot Burnley, og det er et lag som bruker å by på svært få problemer for Guardiola og co. Beste forsvarsvalget denne runden ?

Andy Robertson (7.1) – Liverpool (Brighton,B)

Eneste som fortsatt holder koken i Liverpool forsvaret, og har vært en av de rødes bedre spillere denne sesongen. 1 mål og tre assist har det blitt, og det kunne fort vært flere. Ingen dunker inn flere innlegg (76) tar også cornere fra den ene siden nå. Brighton liker å fyke i angrep med Lamptey på høyresiden, og kanskje kan Robertson og co straffe dem i andre enden. Han er dyr, men har også størst potensiale for målpoeng av forsvarerne denne runden.

Midtbane

Bruno Fernandes (10.8) – Man Utd (West Brom, H)

Mange brukte Fernandes som kaptein i forrige runde, og han leverte pene 11 poeng, etter en straffescoring. Slettes ingen overbevisende forestilling av Man Utd, men Fernandes er så i flyt om dagen at han får med seg noe fra hver kamp. Tallene hans etter ankomst Manchester er fenomenale med 21 mål og 15 assist på trettifem kamper! Scoret seks og har tre assist i PL denne sesongen. Kun Kane og Grealish er foran på ”big chances created” Kun KDB av rene midtbanespillere fyrer av flere skudd. Tallene hans er rett og slett glitrende. Bruno toget på vei mot toppfart, og vi tviler ikke.

Hva med Liverpool og Man City spillere ?

Da Mo Salah pådro seg coronavirus var eierandelen hans 47.1, nå er han friskmeldt etter en uke og eierandelen er 27,5! Ryktene sier at han er fin form og skal starte mot Atalanta, da regner jeg også med at han starter lørdag. Så har du tro på Salah er han nesten som en diff å regne denne runden! En annen som er brennhet og aktuell for laget er Diogo Jota, spørsmålet er bare om han vil starte ? Jeg tror at Klopp er såpass imponert over Jota at han ikke kan benke ham nå, og vi så mot City at Liverpool fint kan spille med alle fire i front. Tallene hans er strålende med 4 mål på 392 minutter PL fotball og han koster bare 6.6 og er en meget billig vei inn i angrepet til mesterne.

Salah har kvittet seg med Covid19 og er tilbake, men skal han på laget?

City elsker å møte Burnley

Et lag som har trøblet veldig i innledningen av denne sesongen er Manchester City. Ting flyter ikke og de har faktisk sluppet inn flere mål enn de har scoret denne sesongen. Tror det løsner for City, og nå har de det perfekt programmet fremover til å gjøre det med hjemmekamper mot Burnley.Fulham og WBA på de fem neste. Spørsmålet er jo om rådyre valg som Sterling og KDB er verdt det på bekostning av Salah og Mane denne runden?

Jeg er egentlig inne på at jeg tror mer på storseier til City enn til Liverpool i gameweek 10. Grunnen er at Liverpool har tidligkampen som ofte betyr mindre mål, de har trøbbel med skader på forsvarsspillere og at Brighton har vært gode bakover siste tiden med bare fem innsluppet siste fem. City stortrives mot Burnley og særlig på hjemmebane har de ristet dem noe fryktelig de siste oppgjørene. 5-0 5-0 5-0 er fasiten i de tre siste hjemme innbytdes! De slo de også 0-3 i ligacupen tidligere i år, der bla Sterling scoret to. Han blir også mitt førstevalg fra de lyseblå denne runden.

Angrep

Jamie Vardy (10.2) – Leicester (Fulham, H)

Beste spissvalget denne runden er Jamie Vardy. Scoret åtte så langt denne sesongen, og nå står Fulham på andre siden. De hvite og svarte fra London har fått det blytungt etter opprykket fra Championship. Vardy med 13 shots on target, og 16 avslutninger innefor seksten der tretten av dem er kategorisert som store sjanser! (flest i ligaen) Fulham lekker som ei sil og er i bunnen på alle defensive stats. Poengscoren kan meget vel bli tosifret for Vardy denne runden.

Dominic Calwert Lewin (7.9) Everton (Leeds, H)

Fortsetter å levere varene denne sesongen. Mot Fulham var kampen knapt sparket i gang før den første ballen var i nettet, og han fulgte opp med en til senere i kampen. Toppscorer i PL med 10 scoringer, på ni kamper. ”Alle” eier ham allerede så han trenger ingen nærmere introduksjon.

Rundens spillere

Kaptein:

Kapteinsartikkel finner du her

Billigspiller:

Ollie Watkins (6.1) – Aston Villa (Brighton,H)

Vanskelig å bli kloke på Aston Villa denne sesongen, da de leverer fryktelig ujevnt. Sist ble det 1-2 tap for Brighton. Der brant Aston Villa sinnsyke målsjanser og burde scoret minst tre. Watkins med seks scoringer så langt og har levert to brakkamper mot henholdsvis Liverpool og Arsenal der han scoret tre og to. Synes fortsatt Villa er friske fremover i banen og tror de scorer mål, programmet er også såpass fint at Watkins ikke kan gis opp helt enda!

Diff:

Raheem Sterling (11.5) – Man City (Burnley,H)

Rundens diff er Sterling som kun eies av 4,6% i skrivende stund. Kun scoret to mål denne sesongen, men har slitt med skader og er kanskje unnskyldt. Scoret to mot Burnley i ligacupen tidligere denne sesongen. City for vane og vinne stort mot Burnley, og vi varsler for Sterling show!

Avslag:

Vanskelig å finne noen åpenbare avslag denne runden her. Ser ganske åpent ut, og en runde som trolig vil gi høy average poengscore!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker