Order Tramadol 50Mg Online Prescription Tramadol Online Tramadol Online Cheap Cheapest Tramadol Cod Overnight Tramadol Visa Best Place Order Tramadol Online
Det tar nok en stund til den gule veggen kan fylles igjen, men de kan i alle fall juble for at Erling Braut Haaland kan spille denne helga. Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

Haaland er meldt klar til bortekamp i Berlin

Til helga sparkes de europeiske ligaene i gang igjen, etter landslagspausen. Vi gir noen tips foran en vanskelig Fantasy-runde i Bundesliga her.

VI starter i hovedstaden, der to nordmenn er klarert til kamp. Rune Jarstein er dog ikke førstekeeper i Hertha, men han er meldt klar til helgens kamp. Også Erling Braut Haaland (18.4) var med i den norske landslagstroppen sammen med Covid19-smittede Omar Elabdellaoui, men han er nå klarert etter to negative tester. Vi ser ingen grunn til å bytte av jærbyggen, og har satt han som en av tre spisser denne runden. Han får selskap av verdens beste spiss, Robert Lewandowski (19.9). Det føles helt meningsløst å gå uten. Den trejde vi har valgt helt fremst denne runden, er mer en diff. Det har kun blitt en scoring denne sesongen for Marcus Thuram (14.6), men vi tror han kan få en god kamp og plukke poeng hjemme mot Augsburg denne helga. Mönchengladbach er favroitter i denne kampen, og fra sin venstrekant er Thuram et uromoment for et hvert Bundesliga-forsvar.

Den glidende overgangen gjorde at de ble naturlig å starte helt fremst, men nå beveger vi oss bakover igjen. Vi foreslår to keepere, men av de, har vi valgt å sette Yann Sommer (11.7) i vårt bur. Som sagt har vi tro på Gladbach i helga, og det kan fort bli clean sheet nummer to i serien denne sesongen. Et godt og litt billigere alternativ denne runden er Florian Müller (3.6) fra Freiburg. Vi anbefaler Sommer, men Müller er et godt alternativ om man vil hente penger andre steder.

Yann Sommer er en av ligaens beste keepere. Vi anbefaler han til helgas Fantasy-runde. Foto: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com

Vi stoler på offensive backer

I forsvaret er den første spilleren vi sikter til en av ligaens beste forsvarsspillere. Med Alphonso Davies skadet, er venstrebacken i Bayern klar for Lucas Hernandez (12.0). God offensivt, spiller på ligaens (og verdens) beste lag og har en fin hjemmekamp mot Bremen i helga. Et meget godt valg. En annen meget offensiv og god back, er Raphael Guerreiro (15.0) i Borussia Dortmund. Vi gir tillit til to venstrebacker på vårt lag denne runden, og vi tror på borteseier på Olympiastadion. Portugiseren er kapabel til å ta med seg målpoeng og clean sheet, og om laget i tillegg vinner blir det en meget pen sum.

Vi har også valgt å gå for en spiller fra Freiburg i vår forsvarsrekker denne runden. Christian Günter (11.4) har tatt 44 poeng så langt i Fantasy, og hjemmekamp mot Mainz, som kun har tatt ett poeng denne sesongen, bør kunne skaffe enda flere poeng. Den siste spilleren vi har gått for i vår firebackslinje, er mer en budsjett-spiller for å få råd til de andre spillerne vi ønsker oss. Vi har valgt Wolfsburgs Maxence Lacroix (4.4). De spiller borte mot Schalke, et lag som ikke på noen som helst måte har imponert denne sesongen. Wolfsburg har i tillegg kun fem inslupne.

Dyrt på midtbanen

Hvem går vi så for på midtbanen? Den første, er en spiller som forrige runde leverte en målgivende pasning og spilte en god kamp. Florian Wirtz (6.7) er et stortalent, og høster stor tillit i Bayer Leverkusen. Han hadde som sagt målgivende i 4-3-seieren over Gladbach sist runde, og kan fort levere igjen til helga. Bielefeld er et av ligaens svakeste lag, og her bør Leverkusen forberede seg på å være store favoritter.

De to som utfyller den unge tyskeren på vår midtbane denne runden, er to virkelig storstjerner. Vi har spart litt penger nå, til både Jadon Sancho (17.7) og Leroy Sane (17.2). Sancho har ikke vært på sitt beste denne sesongen, men vi tror det løsner snart for den meget tekniske engelskmannen. Sane har fått en fin start for Bayern, og er rett og slett så god, at han er et godt valg uansett når man også tenker på hvilket stjernegalleri han spiller sammen med.

Det gjør at vi foreslår følgende lag til runde 8:

Sommer
Hernandez, Guerreiro, Günter, Lacroix
Wirtz, Sancho, Sane
Haaland, Lewandowski, Thuram

Hvis du enda ikke har laget deg et lag, kan det gjøres på Bundesliga sine offisielle sider. Hvis du vil delta i vår liga, kan du gjøre det her.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker