Tramadol Online Cod Overnight Cheapest Tramadol Next Day Delivery Tramadol Buy Usa Tramadol To Buy Uk Uk Tramadol Online
Leroy Sane er tilbake fra skade. Midtbanespilleren som snitter med høyest poengsum per kamp må med til storoppgjøret. Foto: Alizada Studios / Shutterstock.com

Denne mannen må med

Det er duket for en intens batalje mellom de to forhåndsfavorittene i “Der Klassiker”. Vi lener oss mot en duo hos den regjerende mesteren.

Schalke har hatt en grusom start på sesongen, og har allerede sett seg nødt til å erstatte David Wagner, som satt i sjefsstolen i innledningen på sesongen. De har også gjort endringer mellom stengene, og hentet inn dansken Frederik Rønnow (2.0). Han har ikke overraskende fått mye å gjøre siden han først gjorde sin inntreden halvveis i borteoppgjøret mot Leipzig, som også var debuten til den nye sjefen Manuel Baum. Selv om det har blitt en del baklengs, har han også gjort mange kvalifiserte redninger. 28-åringen snitter på åtte poeng per kamp siden han ankom de kongeblå, som absolutt er respektabelt.

Sjanser med back

Den robuste midtstopperen John Brooks (8.4) har i likhet med Wolfsburg hatt en solid start på sesongen. De er et av to lag som enda er ubeseiret i ligaen, og bare Dortmund har sluppet inn færre mål. Amerikaneren vinner også mange dueller, som gir poeng i kassa. Brooks har et snitt på sju poeng per kamp. Vi tar en liten sjanse, og plukker ut Angelino (14.2) også til denne runden. Spanjolen har fått minimalt med hvile, og får bare to hele hviledager fra den viktige kampen mot PSG til Freiburg står på motsatt banehalvdel på lørdag. Men tidligere midtukerunder har ikke hindret Nagelsmann i å bruke den godt betrodde backen også under påfølgende ligaoppgjør, så vi må ha med leiesoldaten fra Manchester City også til helgen.

En annen mann som var involvert i midtukens Champions League, var Borussia Mönchengladbachs høyreback Stefan Lainer (10.5), hadde med resten av laget stor suksess da de blåste Shakhtar av banen. Etter stortapet i serieåpningen mot Dortmund, har de sett mye bedre ut, og Lainer har spilt nesten samtlige minutter. Holdt nullen for første gang i den imponerende seieren over Leipzig. En mann og stole på i et av formlagene i ligaen.

Angelino har vært i gnistrende form RB Leipzig denne sesongen. Vi satser på at spanjolen ikke spares etter det viktige oppgjøret mot PSG. Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Frankfurts kreative kraft, Daichi Kamada (12.4) har blitt blant de mest brukte spillerne, og med god grunn. Dirkete involvert med målpoeng på fem av åtte scoringer til nå, og en knepen offside frastjal han åpningsmålet forrige runde mot Bremen. Målpoeng og pasninger som fører til avslutninger gir god avkastning på FBL, og Kamada ligger helt i toppen blant poengsankere, og snitter på ti poeng per kamp. Ingen grunn til å utelate han denne runden, og er en fin differansespiller da bare 15% har valgt han. Daniel Caligiuri (10.0) har blitt en fin tilvekst i overraskelseslaget Augsburg. Etter klubbyttet har 32-åringen blitt dyttet lengre frem, til en tradisjonell ving-rolle, som har gitt bra uttelling og ble blant annet tungen på vektskålen mot Dortmund. I likhet med Kamada en spiller som høster jevnt med poeng uten å være veldig populær blant andre spillere.

Duo i “Der Klassiker”

Det er duket for et heidundrende «Der Klassiker» lørdag kveld. Bayerns storsignering denne sommeren, Leroy Sane (17.2) har returnert etter et skadeavbrekk, og rakk å havne på scoringslista etter å ha kommet inn det siste kvarteret i midtukens oppgjør mot RB Salzburg. At han ikke kom inn før i sluttminuttene er nok et tegn på at Flink tenker å starte han i helgens storoppgjør. Lynvingen er den midtbanespilleren som i snitt avgir flest poeng per kamp, og en forsiktig matchet Sane mot Dortmund, som med sitt oppsett får en hviledag mindre, gjør 24-åringen høyaktuell denne runden. Vi tar like godt med lagkamerat Joshua Kimmich (17.1) som virkelig har kommet godt i gang med sesongen. Det allsidige ankeret har mye takket dødballfoten notert seg med en scoring og fire målgivende til nå i ligaen. Det ble også to målgivende i Østerrike på tirsdag. Derfor tar vi med 25-åringen, som i forrige ligaoppgjør på Signal Iduna Park ble matchvinner.

Silkefoten til Joshua Kimmich inkluderes blant vår tropp. Foto:  MDI / Shutterstock.com

Matheus Cunha (13.6) har fortatt der han slapp før pausen. Den tekniske brasilianeren har vært et av få lyspunkt for hovedstadslaget, som i forkant av sesongen har satset langt mer ambisiøst enn den 14. plassen de nå besetter. 21-åringen har overraskende lav prosentandel blant spillerne, særlig med tanke på at Cunha har vært blant formspillerne i ligaen siden han ankom hovedstaden i januar. En annen brennhet angriper, Andrej Kramaric (15.0) har blitt satt på sidelinjen etter at han ble rammet av coronaviruset. Nå er spørsmålet om han blir kampklar til møtet mot Wolfsburg. Det blir han trolig, men om det sjanses med kroaten fra start er langt ifra sikkert. Kan være litt sjansespill å sette han tilbake allerede, men bør likevel nevnes i forkant av runden.

Sebastian Andersson (10.8) ble mye nevnt før sesongen ble sparket i gang. Mye grunnet hans evne til å vinne dueller. Svensken vant flest dueller av samtlige spillere forrige sesong, noe som kan gi bra med poeng. Den storvokste angriperen gikk umiddelbart inn i startoppstillingen etter at han ankom Køln, og tas med også i vår ellever. Stuttgart har overgått alle forventninger i innledningen av sesongen. En stor del av takken skal Sasa Kalajdzic (5.0) ha. Den østeriske angriperen har hatt en imponerende start på tilværelsen i Bundesliga, og med tre scoringer og to målgivende på de første seks kampene, har han vært langt mer produktiv enn han på nivået under i opprykksesongen. Også en veldig fin prislapp, og det spås en radikal økning om 23-åringen fortsetter den imponerende formen.

Rundens Lag:

Rønnow

Brooks – Angelino – Lainer

Kamada – Kimmich – Caligiuri – Sane

Cunha – Andersson – Kalajdzic

Her kan du spille Fantasy Bundesliga.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaForhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker