Tramadol Online Cod Overnight Tramadol Europe Buy Cheap Tramadol Online By Tramadol Online
Trenerbyttet har slått ut i full blomst så langt for Dortmund. Jadon Sancho er en av tre gulkledde i helgens lag. Foto: Cristiano Barni/Shutterstock

Ny serieleder i Bundesliga?

En ny runde av Bundesliga venter. Vi ser frem mot runden, og ser ekstra på helga med Fantasy-øyne. Kanskje har vi en ny serieleder når den sjette runden er ferdigspilt?

Etter fem serierunder leder RB Leipzig Bundesliga, et poeng foran både Bayern München og Borussia Dortmund. Alexander Sørloth og Leipzig har en meget tøff bortekamp i Gladbach denne helga, og kan miste tabelltoppen der. Både Dortmund og Bayern har på sin side overkommelige kamper.

Det drar oss egentlig rett til den første spilleren vi velger på vårt Fantasy-lag denne runden. Nyopprykkede Arminia Bielefeld har kun scoret fire mål på de fem første kampene, og får i runde seks besøk av Dortmund. Her får man ikke akkurat en høyoddser på borteseier, og dette er kanskje også den kampen som ser best ut med tanke på clean sheet denne runden. Vi velger derfor å gå for den solide sveitsiske keeperen Roman Bürki (11.0) fra Dortmund i mål denne runden.

Som om ikke det var nok, så har vi så stor tro på de gulkledde, at vi faktisk dobler bak fra dem. Raphael Guerreiro (14.5) er en meget offensiv venstreback, og har absolutt blant ligaens aller mest presise føtter. Det gir en meget høy oppside, og om det blir clean sheet, målpoeng og seier, noe som ikke er usannsynlig, er det utrolig godt å sitte med portugiseren.

Gode alternativer til fine priser

For å hente inn litt penger igjen etter to dyre spillere først, velger vi å gå litt billigere på våre to neste forsvarsspillere. Augsburg har to strake tap nå, men de har likevel hatt en lovende start på sesongen. Til helga kommer Mainz på besøk, og her må nok hjemmelaget ses på som ganske klare favoritter. Mainz er nemlig ligaens eneste lag med fem strake tap så langt denne sesongen. Venstreback Iago (5.3) kan være et fint valg, til en fin pris.

Leipzig er et av to ubeseirede lag, mens det andre er Bayer Leverkusen. Denne runden skal laget som ligger som nummer fire på tabellen møte Freiburg på bortebane. Vi har tro på at Leverkusen fortsetter den gode formen, og foreslår å gå en defensiv spiller fra de rødkledde denne runden. Valget vårt faller på Daley Sinkgraven (6.6). Vi velger å gå for fire forsvarere, og den siste kommer fra Bayern München. Det føles dumt å gå uten en defensiv derfra, og med Alphonso Davies ute en stund, har man mistet sin beste offensive forsvarsspiller. Det gjør at venstrebacken igjen er åpen for Lucas Hernandez (11.7), en spiller som er på 7% av Fantasy-lagene. Det kan være en meget fin vei å gå noen runder nå, og også en måte å plukke poeng på de man konkurrere mot i spillet.

Lucas Hernandez er ventet å spille venstreback mens Alphonso Davies er skadet. Det er spennende med tanke på Fantasy. Foto: Ververidis Vasilis/Shutterstock

Enda mer Dortmund

Borussia Dortmund er et av de aller beste lagene i Europa på sitt beste, og forventes å kjempe i toppen av Bundesliga hver sesong. Vi har allerede gått to defensivt, og vi investerer også tungt offensivt. Først og fremst venter vi skikkelig på en stor stjerne, men vi tror fort det kan løsne denne helga. Jadon Sancho (17.6) har ikke vært dårlig, men man forventer kanskje enda mer. Vi velger å gå for både han og Erling Braut Haaland (18.3) denne runden, og har derfor totalt fire spillere fra de gulkledde. Haaland får med seg verdens beste spiss, Robert Lewandowski (19.6) helt fremme. Man kan ikke gå uten polakken rett og slett.

Schalke 04 har hatt alt annet enn en god start på sesongen sin. Denne runden spiller de fredagskamp, mot Stuttgart. Stuttgart har åpnet ganske bra til å være nyopprykket, og vi tror på en åpen kamp i Gelsenkirchen. Vi velger å gå med en offensiv spiller fra gjestene, og har pekt oss ut Daniel Didavi (7.6) og hans teknikk og spennende venstrefot denne runden. En morsom spiller å se på, som på sitt beste kan dunke inn både ett og to mål mot Schalke. Sancho og Didavi får med seg Leroy Sane (17.2) på midtbanen. Vi vil ha med tre fra Bayen også, når de har en fin bortekamp mot Köln.

Den siste spilleren vi går for, har kun Lewandowski foran seg på lista over antall mål i år. Lewandowski har utrolige 10 mål på de første fem, mens Haaland på tredjeplass har fem scoringer. Andrej Kramaric (15.1) fra Hoffenheim har scoret seks, og vi tror hjemmekamp mot Union Berlin kan føre til den syvende denne helga. En meget god spiss, som har den egenskapen å være på rett plass til rett tid, og i tillegg er en meget god avslutter.

Dette er laget vi går for denne runden:
Bürki
Guerreiro, Iago, Sinkgraven, Hernandez
Sancho, Didavi, Sane
Haaland, Lewandowski, Kramaric

Her kan du spille Fantasy Bundesliga. Er du usikker på hvordan konseptet med Fantasy er i Tyskland, kan du lese vår intro til spillet her.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker