Tramadol 50Mg Buy Uk Online Prescriptions Tramadol Tramadol Online Illinois By Tramadol Online Overnight Tramadol Mastercard Tramadol 180 Tabs Online
Angelino har hatt en velt vanvittig start på sesongen, og startet hver kamp for Leipzig til nå. Formspilleren er en av tre forsvarsspillere i rundens lag. Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Revierderby på menyen

Femte runde i Bundesliga ligger og venter. Vi biter oss ekstra merke i toppoppgjøret i München, og et Revierderby med det skjeveste styrkeforholdet på lenge.

Runden sparkes i gang på fredag, når Stuttgart tar imot Køln til dyst. De nyopprykkede har hatt en imponerende rekke, og ligger på en femteplass før runden. En annen positiv overraskelse denne sesongen har vært Arminia Bielefeld. De fikk seg nærmest selvfølgelig en nesestyver i oppgjøret med Tysklands Goliat, Bayern München forrige runde, men har vist at de er kapable til å ta det øverste nivået etter opprykket. Her finner vi også rundens første stalltips, i deres sisteskanse Stefan Ortega (5,3). Med 31 poeng, er han den nest beste poengsankeren blant de med hansker på. På søndag venter Wolfsburg, som enda har til gode å spille en ligakamp med et ubalansert regnskap, og står med fire U i protokollen.

Å ta for seg et Fantasy-lag uten å nevne Angelino (13,9) må være bortimot kriminelt om dagen. Leiesoldaten fra Manchester City scoret like greit begge målene i midtukens Champions League-oppgjør. I tillegg har han scoret i begge de foregående ligakampene, og er den desiderte poengkongen blant forsvarsspillere. Må inn i rundens lag.

Vi trer noen steg ned på prisstigen for nestemann. Daley Sinkgraven (6,4) har fått tillit av landsmann og sjef Peter Bosz på venstrebacken. Slår hyppig innlegg som fører til poeng på tavla, og er del av et veldig gjerrig Bayer Leverkusen. Vi går for en dobbel, og plukker med bauta og lagkamerat Lars Bender (9,5), til mandagens hjemmekamp mot Augsburg.

Kaster oss på prisstigningen

Selv om det bare er spilt fire serierunder, er det noen nyanser og mønster som har dukket opp. Et av dem er at Giovanni Reyna (7,8) virkelig vil spille en sentral brikke i sesongens utgave av Dortmund. Den unge amerikaneren har startet samtlige ligakamper til nå, og notert seg bra med målpoeng. Her er det bare å kaste seg på med engang, og være med på de flytende prisbølgene. 17-åringen har bare på de få rundene han har spilt gått opp 0,8 millioner i pris, og det kommer til å bli mer.

Mainz har hatt en forferdelig serieåpning, splittelser innad i spillergruppen og sparking av manager uten noen positiv virkning. Det må vi utnytte oss av, og da er helgens motstander Borussia Mönchengladbach et fint lag å plukke av. Jonas Hofmann (13) er lagets poengkonge, og et naturlig valg. Etter den knalltøffe serieåpningen mot Dortmund har de plukket jevnt med poeng, og Hofmann har produsert målpoeng i samtlige av de kampene.

Jonas Hofmann får plass i elleveren vår. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Fra en assistkonge til en annen. Dani Olmo (14,8) har vært en offensiv nøkkel for RB Leipzig og Julian Nagelsmann. I oppgjøret mot Augsburg var han nest sist på begge scoringene, og har totalt sanket 45 poeng i ligaen. På lørdag venter et passende oppgjør hjemme mot Hertha Berlin som sliter fælt for tiden. Her lukter det målpoeng. For å runne av midtbanen henter vi inn mann som har gitt mye valuta for pengene til nå. Daniel Didavi (7,5) er et veldig rimelig og fint alternativ. Stuttgarts offensive midtbanespiller står med tre målpoeng til nå, og har også et fint oppgjør hjemme mot Køln på fredag.

Kjente fjes på topp

Vi investerer ytterlige i forkant av revierderbyet, med vår egen Erling Haaland (17,9). Tyskerne ble taktisk utklasset i den italienske hovedstaden tidligere i uken, men i derbyet mot Schalke skal de ha et veldig stort overtak slik som lagene ser ut. Schalke lekker bakover, og Erling kommer garantert til å få store sjanser mot laget som med sine 16 baklengs, har sluppet inn flest av alle lagene i ligaen.

Vi kommer heller ikke unna Robert Lewandowski (19,2), som har klippekort inn i laget. Hadde til han å være en litt rolig start, med «bare» en scoring når laget hamret inn åtte mot Schalke i åpningen. Siden har han for alvor våknet, og scoret blant annet samtlige fire i sliteseieren over Hertha Berlin, og to forrige runde mot Bielefeld. Topper poenglisten med klar margin, og er de beste 19 millionene du kommer til å bruke på Fantasy. Marcus Thuram (14,4) blir sistemann i fronttrioen. Unggutten har hatt en grei start på sesongen, men det er i hovedsak helgens motstander Mainz som gjør det fristende å putte franskmannen i elleveren.

Rundens lag:

Ortega

Sinkgraven – Bender – Angelino

Hofmann – Reyna – Olmo – Didavi

Haaland – Lewandowski – Thuram

Her kan du lage deg Fantasy Bundesliga-lag.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaForhåndssaker og kampreferatNyheterTysklandUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker